Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ ΓΛΥΚΑΚΙΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ, ΠΟΥΡΑΚΙΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΚΛΠ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΧΟΣ(ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΟΦΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ "ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 KINDER ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"), ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

(ΤΗΝ "ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΟ).

ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

Διαφημίσεις

ΔΗΜΗΤΡΑ2, δεν νομιζω ότι απο τη στιγμη που τη μιλησες στη δασκαλα γι'αυτο το θεμα έχει το δικαίωμα να επιμενει...

Αυτη τη στιγμη εχεις μια γνωμη γιατρου συμφωνα με την οποια ο γιος σου δεν επιτρέπεται να τρωει γλυκα με αυτη τη συχνοτητα. Ακομα και αυτο να μην συνέβαινε ομως, και απλα να ζητουσες να μην δινει στο παιδι σου γλυκα για δικους σου λογους, η δασκαλα οφείλει να το σεβαστει και να μειωσει ή να σταματησει τα γλυκα (όχι φυσικα μονο προς το δικο σου παιδι αλλα συνολικα).

Αλήθεια, γιατι τους δινει γλυκα? Ως επιβραβευση?

Πολυ αμφιβάλλω αν ειναι σωστο παιδαγωγικα (να επιβραβευεις δηλαδη με γλυκα) αν και τελικα πολλοι δασκαλοι το συνηθιζουν....

Μηπως θα'πρεπε να το συζητησεις και με άλλους γονεις και στη συνεχεια με το Διευθυντη σου σχολειου?

Απαραδεκτη εκπαιδευτικος! Εδω κανουμε ολοκληρο αγωνα να πεισουμε τα παιδια στα σχολεια να στραφουν σε πιο υγιεινες διατροφικες επιλογες! Θα επιμεινεις κοπελα μου, εσυ ρυθμιζεις τις διατροφικες συνηθειες των παιδιων σου και εαν την ενδιαφερει τοσο πολυ το να εφαρμοζει τακτικες επιβραβευσης, τα παιδια χαιρονται το ιδιο και με τα αυτοκολλητα με cartoons κτλ τα οποια υπαρχουν σε απιστευτη γκαμα σε ολα τα βιβλιοπωλεια. Εγω τουλαχιστον πριν χρονια που δουλεψα σε κεντρο μελετης αυτο εκανα.

Αυτο που κανει ειναι αντιπαιδαγωγικο κατα τη γνωμη μου...για να μην μιλησουμε για τις ψυχολογικες προεκτασεις... Ξερεις ποσοι ενηλικες "για να νιωσουν καλυτερα ή για να επιβραβευσουν τον εαυτο τους για κατι" τσακιζουν συνεχεια γλυκα και καταληγουν παχυσαρκοι; Αυτη η τακτικη που νομιζεις οτι εχει τις ριζες της;

ΔΗΜΗΤΡΑ2

εμένα μου φαινεται πολυ γλυκό η επιβράβευση της δασκάλας με γλυκάκια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της πας γλυκά διαίτης για το γιό σου έτσι ώστε σε περίπτωση επιβράβευσης του γιου σου να του δίνει από αυτά. Έτσι ούτε ο γιος σου θα νιώθει διαφορετικός από τα άλλα παιδάκια και η δασκάλα θα συνεχίσει το έργο της. Προφανως για να το κάνει και αυτή έχει δει ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται πιο θετικά στις εργασίες τους και πιστευω, επίσης, ότι δε θα το κάνει συνέχεια (αλλιώς πάει το μηνιάτικό της) θα σταματήσει και θα συνεχίσει με αυτοκόλλητα π.χ. οπότε θα ησυχάσεις και εσύ!

ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ). ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ????????????????/).

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι οτι μονο η Δημητρα εχει προβλημα μ' αυτο; Οι αλλοι γονεις δεν εχουν; Το θεμα μας δεν ειναι να λυσει η Δημητρα το θεμα της παιρνοντας για το γιο της γλυκα διαιτης αλλα να αντιληφθουν ολοι οτι η δασκαλα ενισχυει στα παιδια την αποψη οτι τα γλυκα ειναι σουπερ ντουπερ μεσο επιβραβευσης. Αν τους εδινε πορτοκαλια και μπανανες θα ξυνιζαν τα μουτρακια τους! Γιατι αραγε; Επειδη μαλλον το κακο εχει ηδη γινει... :cry:

οσο για την ερωτηση της δασκαλας "που να τα βρω"... Η απαντηση ειναι "απ΄το λαγουμι βγηκες;" Τι που να τα βρει; Τα βιβλιοπωλεια εχουν ολοκληρες συλλογες και ολοι μα ολοι οι δασκαλοι τα προμηθευονται για επιβραβευση στην ορθογραφια, στην αντιγραφη, στα διαγωνισματακια κτλ... :roll:

Διαφορετικό γλυκο, αυτό θα το λύσετε με τη δασκάλα, το ένα παιδι θα πέρνει κανονικό σοκολατάκι, γκοφρέτα κ.α. το άλλο διαίτης. Θέλω να πω ότι αν τα σοκολατάκια π.χ. είναι χωρίς χαρτάκι πως θα καταλάβει το παιδί σου ότι το δικό του είναι διαφορετικο; εξάλου υπάρχουν κουτιά με σοκολατάκια που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. σοκολατάκια και σοκολάτες διαίτης έχω δει και σε φαρμακεία αν σε ενδιαφέρει. Πάντως αν δε συνεργαστει σε αυτό η δασκάλα τότε έχει πρόβλημα.

Μα το θεμα δεν ειναι να συνεχισει να δινει η δασκαλα γλυκα - απλως αλλου τυπου!

Το θεμα ειναι να σταματησει, και γιατι ειναι λαθος και γιατι, στο κατω κατω, της το ζητησε ενας γονιος (και δεν μιλαμε για παράλογη απαίτηση γονιου, βεβαια).

Ας σκεφτει εναν άλλο τροπο να επιβραβεύει τα παιδια!

Οι δασκάλες του φορουμ τι λένε???

Παντως, μάλλον το επομενο βημα πρεπει να'ναι ο Διευθντης του σχολειου - αν και τετοιες κινησεις καλο ειναι να γινονται απο τουλαχιστον 2-3 γονεις μαζι, αλλιως ο γονιος που παραπονιέται θεωρειται 'παράξενος' και ιδιοτροπος...

Συμφωνώ με την Jean. Θα το ξαναθέσω το θέμα στη δασκάλα. Θα της ζητήσω τουλάχιστον να ελλατώσει τη συχνότητα που τους τα δίνει αν και για εμένα το σωστό θα ήταν να τους κάνει μάθημα για τις άσχημες επιπτώσεις που έχει η ζάχαρη στον οργανισμό. Αλλά αφού δεν μπορεί να το καταλάβει η ίδια .....

Δημητρα εγω δεν ειμαι δασκαλα, ειμαι φιλολογος. Δεν ξερω κατα ποσο συνηθιζεται κατι τετοιο στα δημοτικα, αλλα εγω προσωπικα ξαφνιαστηκα! Δικη μου γνωμη ειναι να μην κανεις εκπτωσεις στις απαιτησεις σου σχετικα με το παιδι σου. Εχεις καθε δικαιωμα αφου αντιλαμβανεσαι ποιο ειναι το σωστο (και σε συγχαιρω γι' αυτο) να επιμεινεις μεχρι τελους να διορθωσει η δασκαλα αυτην την τακτικη και δεν υπαρχει νοημων ανθρωπος που θα συμφωνησει μαζι της. Στην Ελλαδα εχουμε καταρριψει καθε ρεκορ παιδικης και εφηβικης παχυσαρκειας και επρεπε να ειναι ενημερη και αρωγος στην προσπαθεια των γονεων να αντρεψουν τα κακως κειμενα στη χωρα μας. Ξαναμιλησε της, να εισαι σταθερη στην αποψη σου και αν δεν αντιλαμβανεται το σωστο χτυπα την πορτα του διευθυντη.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την Jean. Θα το ξαναθέσω το θέμα στη δασκάλα. Θα της ζητήσω τουλάχιστον να ελλατώσει τη συχνότητα που τους τα δίνει αν και για εμένα το σωστό θα ήταν να τους κάνει μάθημα για τις άσχημες επιπτώσεις που έχει η ζάχαρη στον οργανισμό. Αλλά αφού δεν μπορεί να το καταλάβει η ίδια .....

Καλά τα λες και ναι, να ξαναπάς, μπας και καταλάβει. Δεν είναι εκπαιδευτική μέθοδος αυτή. Υπάρχουν πολλοί άλλοι και ΚΑΛΟΙ τρόποι επιβράβευσης, αλλά θέλει σκέψη, βλέπεις... θέλει κόπο... τι να πεις.

Από τη μια, η δασκάλα πάει να κάνει κάτι θετικό, αλλά αγνοεί πολλά θέματα, πάνω στα οποία ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός στη σημερινή κοινωνία που ζούμε, θα έπρεπε να ενημερώνεται.

Kορίστια το έχετε πάει μακριά το θέμα με τα γλυκα (θα γίνουν παχύσαρκα κ.α.) Δε νομίζω ότι ένα σοκολατάκι θα κάνει τα παιδιά παχύσαρκα αλλά ίσα-ίσα ωφελεί κιόλας. Ψάξτε στο ιντερνετ και θα βρείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας, μάλιστα επιστήμονες την προτείνουν στη διατροφή των μαθητών και μάλιστα και πριν από εξετάσεις. Για να μη γίνει το παιδί παχύσαρκο δε σημαίνει ότι δε πρέπει να δει ούτε σε φωτο τα γλυκά. Τα γλυκά θα τα δοκιμάσει, θα τα γνωρίσει και αν πρέπει θα τα απορρίψει. Η στέρηση από αυτά θα οδηγήσει σε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα πιστευω.

Το θέμα μας εδώ είναι να δούμε πως θα αντιδράσει η δασκάλα με αυτό που θα της προτεινει η ΔΗΜΗΤΡΑ2 (γλυκό διαίτης για το παιδάκι της) και κατά πόσο θα είναι συνεργάσιμη. Επίσης να δούμε και πόσο έχει σκοπό να το "τραβήξει" αυτό με τα γλυκά γιατί μη ξεχνάμε "παν μέτρον άριστον". Πιστευω ότι η δασκάλα αξίζει μια ευκαιρία συνεργασίας πριν τη παραπομπή της στο διευθυντη του σχολειου ( που παρεπιπτόντως δε θα της κάνει και τίποτα και το μόνο που θα καταφέρει η ΔΗΜΗΤΡΑ2 είναι να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σ άυτήν και το παιδάκι της).

Αλήθεια ΔΗΜΗΤΡΑ2 πόσο είναι το παιδάκι σου;

Δεν μιλησα για παντελη στερηση. Και το παιδι μου τρωει σοκολατα!!!! Και μαλιστα φροντιζω εγω να τρωει.

Μιλησα για το γλυκο ως μεσο επιβραβευσης και τα μηνυματα που αυτη η τακτικη περναει στα παιδια.

Αφού η δασκάλα θέλει να δίνει ένα σνακ για επιβράβευση, γιατί δεν μπορει να δίνει ένα κομματάκι φρούτο??

Εδώ δεν συνιθίζεται αυτό, και η όλη ιστορία μου ακούγεται λίγο παράξενη...... τα σχολεία προωθούν την υγειηνή διατροφή και δίνουν σε καθημερινή βάση φρουτα στα παιδιά. Επίσης, απαγορεύεται να βάλουμε γλυκά, πατατάκια ή χυμούς στις τσάντες των παιδιών για το μεσημεριανό τους.

Πιστευω ότι η δασκάλα αξίζει μια ευκαιρία συνεργασίας πριν τη παραπομπή της στο διευθυντη του σχολειου ( που παρεπιπτόντως δε θα της κάνει και τίποτα και το μόνο που θα καταφέρει η ΔΗΜΗΤΡΑ2 είναι να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σ άυτήν και το παιδάκι της).

Δεν νομιζω πως διαφωνει κανεις ότι η δασκαλα αξιζει μια ευκαιρία συνεργασιας, αλλα γιατι αυτη η σιγουρια ότι η παραπομπή στο Διευθυντη δεν θα εχει αποτέλεσμα? Και γιατι να δημιουργηθει αρνητικο κλίμα?

Δυστυχως, αυτο φοβουνται οι περισσότεροι γονεις και δεν διαμαρτυρονται όσο πρέπει ....

Διαφημίσεις

Πέρα από το αν είναι σωστή παιδαγωγική μέθοδος, νομίζω ότι ο γονιος και μόνο είναι υπεύθυνος για την διατροφή του παιδιού του και ο γονιος αποκλειστικά αποφασίζει τι θα φαει το παιδί και τι δεν θα φάει. Αν η δασκάλα δεν παίρνει από λόγια και κάνει του κεφαλιού της, μήπως να απευθυνθείς στον Διευθυντή του σχολείου;

Δεν μιλησα για παντελη στερηση. Και το παιδι μου τρωει σοκολατα!!!! Και μαλιστα φροντιζω εγω να τρωει.

Μιλησα για το γλυκο ως μεσο επιβραβευσης και τα μηνυματα που αυτη η τακτικη περναει στα παιδια.

Ναι το θέμα εδώ είναι η μέθοδος επιβράβευσης που ασκείται, όχι αν τρώνε γλυκά τα παιδιά και πόσο τρώνε.

Αλλά συμφωνώ να επιχειρήσεις συζήτηση με τη δασκάλα ξανά πριν πας στη διεύθυνση. Αλλά αν δεις ότι δε δείχνει κάποια συνεργασία ή δεν αποδέχεται να βρει άλλον τρόπο επιβράβευσης, τότε μη διστάσεις να πας στη διεύθυνση. Αυτή είναι η δουλειά της διεύθυνσης, ανάμεσα σε άλλα: να ρυθμίζει τέτοια ζητήματα.

Είναι 7 ετών, πάει στη δεύτερη τάξη.Βεβαίως και δεν απαγορεύουμε τα γλυκά στο σπίτι μας ,όμως επειδή είναι πια συχνή η κατανάλωση στο σχολείο στερούμαι τη χαρά να μοιραστώ ένα γλυκό με τα παιδιά μου γιατί ή θα έχει ήδη φάει σήμερα γλυκό ο μικρός ή έφαγε εχθές ή θα φάει αύριο.

Άρα έχουμε ξεπεράσει ήδη το "δύο φορές την εβδομάδα". Δεν συζητάω δε το γεγονός να έρθει κάποιοσ επισκέπτης στο σπίτι με σοκολατίτσα για τα παιδιά. Ξεφεύγεις εύκολα.

Παρ΄όλα αυτά η επιμονή της δασκάλας να επιβραβεύει με αυτόν το τρόπο με ενοχλεί πιο πολύ.

ΔΗΜΗΤΡΑ2, έχεις δίκιο σε αυτό που λες.... είναι το μήνημα που περνάει στα παιδιά.

Εδώ το κράτος προωθεί το 5-την-ημέρα, δηλαδή 5 μερίδες φρουτων ή λαχανικών την ημέρα. Η κόρη μου είναι 5 χρονών και λέει από μόνη της ότι τα φρουτα είναι υγειινά και σε κάνουν δυνατό. Είναι και ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση, δεν ξέρω αν το έχετε στην Ελλάδα, που το λένε Lazy Town, οπου ο "κακός" είναι αυτός που κάνει τα παιδιά να τρώνε γλυκά.

Τώρα, όταν η δασκάλα μαθαίνει στα παιδιά τα γλυκά ως επιβράβευση, τι μήνυμα δίνει?

Ναι το θέμα εδώ είναι η μέθοδος επιβράβευσης που ασκείται, όχι αν τρώνε γλυκά τα παιδιά και πόσο τρώνε.

Αλλά συμφωνώ να επιχειρήσεις συζήτηση με τη δασκάλα ξανά πριν πας στη διεύθυνση. Αλλά αν δεις ότι δε δείχνει κάποια συνεργασία ή δεν αποδέχεται να βρει άλλον τρόπο επιβράβευσης, τότε μη διστάσεις να πας στη διεύθυνση. Αυτή είναι η δουλειά της διεύθυνσης, ανάμεσα σε άλλα: να ρυθμίζει τέτοια ζητήματα.

Που θα πάει θα μάθω να κάνω παράθεση σωστά :oops:

Συμφωνώ και επαυξάνω.Πιστεύω ότι πρέπει όλα να γίνονται με μέτρο.Και εμάς στο σχολείο ο δάσκαλος που τους κάνει καλλιτεχνικά που και που τους δίνει και απο μια καραμελίτσα ,αλλά απο οτι ακουω και απο άλλες μαμάδες και δασκάλες συνήθως σαν επιβραβευση δίνουν στίκερ , ζωγραφίες.Σκοπός δεν είναι να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά πως θα λυθεί με το σωστό τρόπο.

η mama έγραψε:

Δεν νομιζω πως διαφωνει κανεις ότι η δασκαλα αξιζει μια ευκαιρία συνεργασιας, αλλα γιατι αυτη η σιγουρια ότι η παραπομπή στο Διευθυντη δεν θα εχει αποτέλεσμα? Και γιατι να δημιουργηθει αρνητικο κλίμα?

Δυστυχως, αυτο φοβουνται οι περισσότεροι γονεις και δεν διαμαρτυρονται όσο πρέπει ....

Aυτό το λέω διότι δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που ξέρω με δασκάλους, ακόμα και με ψυχολογικά προβληματα, που τους καλυπτει ο διευθυντης τους ακόμα και η διευθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη βλέπε και γιατρούς που καλύπτει ο ένας τον άλλον ακόμα κι αν έχει χαθεί ανθρώπινη ζωή!

Επιπλέον γράφω:

Το θέμα μας εδώ είναι να δούμε πως θα αντιδράσει η δασκάλα με αυτό που θα της προτεινει η ΔΗΜΗΤΡΑ2 (γλυκό διαίτης για το παιδάκι της) και κατά πόσο θα είναι συνεργάσιμη. Επίσης να δούμε και πόσο έχει σκοπό να το "τραβήξει" αυτό με τα γλυκά γιατί μη ξεχνάμε "παν μέτρον άριστον".

δλδ εννοώ ότι ο καθένας έχει έναν τρόπο να κάνει τη δουλειά του, μη την κατακρίνουμε από την αρχη.

ΔΗΜΗΤΡΑ2 γενικά σαν δασκάλα πως σου φαίνεται; είναι καλή; την αγαπάει ο γιος σου; υπάρχει πρόοδος; το μόνο της παραπτωμα είναι τα γλυκά ή κάνει και άλλα "κακά";

Πρωτον: Η τακτικη " μην μιλησεις, ετσι κι αλλιως δεν θα βρεις το δικιο σου" ειναι ριζα πολλων κακων στη χωρα μας.

Δευτερον: Εδω δεν μας απασχολει η επαρκεια της δασκαλας στο γνωστικο της αντικειμενο. Μπορει να ειναι η καλυτερη δασκαλα στον κοσμο. Αλλωστε και η κινηση να δινει γλυκα στα παιδια δειχνει αγαπη. Κανει ενα μικρο λαθακι στον τροπο που επιλεγει ομως να εκφραζει την αγαπη της και στα κινητρα που επιλεγει για να τους κινει το ενδιαφερον. Ενα μικρο λαθακι λοιπον δεν ειναι κακο που και που να το υποδεικνυουμε. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις "ασφαλτος" που λεει και η καταξιωμενη ερμηνευτρια... :lol:

Αν ομως επιμεινει να αγοραζει...αγρον, ναι, εγω θα πηγαινα στο διευθυντη.

Ο γιος μου την αγαπάει πολύ."Αυτή την δασκάλα θέλω να έχω και του χρόνου" μου λέει. Προσπαθεί αρκετά. Δεν έχω κάτι άλλο σοβαρό να της προσάψω γι'αυτό με βλέπεις ότι δεν είμαι τόσο επιθετική αν και με ενοχλεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Τοτε με ομορφο τροπο της εξηγεις οτι κανει λαθος. Δεν ειναι κακο. Αλλωστε την "αυθεντια του δασκαλου" η συγχρονη παιδαδωγικη την εχει απορριψει σαν αξιωμα και φανταζομαι και η ιδια το αποδεχεται και ειναι ανοιχτη σε καθε τι που μπορει να την βελτιωσει σαν παιδαγωγο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...