Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορσές στην διάρκεια της εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι στην 27 εβδομάδα και χθες όταν είπα στην γυναικολόγο μου ότι νιώθω τον μπέμπη να με κλωτσάει πολύ χαμηλά, (Ώρες, ώρες νομίζω ότι θα βγει κανένα ποδαράκι έξω…) μου είπε να βάλω κορσέ εγκυμοσύνης. Έχετε εμπειρία με κάτι τέτοιο; Εγώ γνώριζα για κορσέ μετά την γέννα. Να προσθέσω ότι η κοιλιά μου δεν είναι μεγάλη, έχω πάρει μόνο 2 κιλά μέχρι στιγμής, αλλά έχω χαμηλό οπίσθιο πλακούντα και για αυτόν τον λόγο είμαι ξάπλα τους 3,5 τελευταίους μήνες. Μόλις μου έδωσε την άδεια να βγω λίγο έξω από το σπίτι, αλλά προσεκτικά. Έχει φορέσει καμία σας κορσέ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης; Δεν σας έσφιγγε πολύ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :oops:

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

sEiYp2.png

Διαφημίσεις

Γίνεται γιατί πριν έτρωγα πολλά γλυκά και αναψυκτικά αλλά με το που έμεινα έγκυος τα έκοψα μαχαίρι. Μέχρι τα Χριστούγεννα βέβαια γιατι μετά...παρεκτράπηκα. Βέβαια και πρίν την εγκυμοσύνη ήμουν 70 κιλά με ύψος 1.67, οπότε μην φανταστείς οτι ήμουν και αδύνατη...

sEiYp2.png

Καλά δεν το λέω για να σε ανησυχήσω, καμία σχέση απλά μου κάνει εντύπωση δηλαδή έχεις μπει στον 7ο μήνα και έχεις πάρει 2 κιλά? Εσύ είσαι φαινόμενο!!!!!!!!!

Καλημερα και απο μενα

Φυσικα κ γινετε και γω μεχρη την 21η βδομαδα ειχα βαλει 3-4 κιλα.

τωρα εχω φτασει τα 7 και εχω μπει στον 7ο μηνα.

Με το καλο κ μη αγχωνεσαι οτι σου λεει ο γιατρος σου αυτο θα κανεις.

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Δεν αγχώνομαι για τα κιλά κορίτσια, γιατί η γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένη, απλά αυτό για τον κορσέ δεν το έχω ξανακούσει και μου φαίνεται οτι θα είναι άβολο. Βέβαια άν πρέπει δεν το συζητώ, ότι είναι καλύτερο για το μωράκι μου. :)

sEiYp2.png

Σωτηρία μου γιατί δεν γίνεται να έχει πάρει μόνο 2 κιλά? Και εγώ έκλεισα την 30η εβδομάδα και είμαι 3,5 κιλά πάνω. Όσο για τον κορσέ εγκυμοσύνης, έχω δει να πωλούνται, επομένως για να πωλούνται σημαίνει ότι κάπου χρησιμεύουν. Μη φοβάσαι, για να το λεει ο γιατρός σημαίνει ότι χρειάζεται και δεν κάνει κακό.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Τυχερές είμαστε όσες έχουμε καλές εγκυμοσύνες ιατρικά και θα είμαστε όσες κρατήσουμε τα παιδάκια μας γερά στις αγκαλιές μας. Όλα τ άλλα δεν αξίζουν μια.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα μου συστησε κορσε και τον εβαλα.

Ασε καλοκαιριατικα με την ζεστη, να κολλαει αλλα με ανακουφιζε πααααααρα πολυ.

Ειχα συπασεις και πολλη μεγαλη κοιλια.

Μαλιστα μου ειχε πει ξαπλα βαζεις τον κορσε και μετα σηκωνεσαι.Ειναι πολυ βολικος να τον βαλεις!!!

Οσο για τα κιλα και εγω στην 2η εγκυμωσυνη μονο 4 κιλα πηρα!!!

Βιβίκα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κορίτσια μακάρι όλες μας να γεννήσουμε εύκολα και γερά μωράκια. Όλα τα άλλα, κιλά, φύλλο παιδιού, αν θα είναι ξανθό,μελαχρινό (ναι μου έχουν πει και τέτοιες αηδίες) κλπ δεν έχουν κανένα νόημα για εμένα. Αισθάνομαι ήδη τυχερή που έμεινα έγκυος και μάλιστα πολυ εύκολα, με τόσα που ακούω.

sEiYp2.png

Κοιταξε μοναχα να ειναι απο φαρμακειο και οχι απο μαγαζι γιατι δεν θα ειναι το ιδιο αποτελεσματικο.

Την επαθα στην αρχη και δεν εκανε τιποτα απολυτως.

Με το καλο το μωρακι σου!!!

Ναι, πήρα ήδη απο το φαρμακείο! Σε ευχαριστώ πολύ. Άντε να δούμε αν θα ηρεμήσω λίγο απο τις χαμηλές κλωτσιές του μπεμπάκου μου.

sEiYp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!

Όσον αφορά τα κιλά απλά να σας ενημερώσω, ότι στην 1η μου εγκυμ. είχα πάρει 26 κιλά!!!!!!(από 48 κιλά έφτασα 74!!!!!). Στην 2η εγκυμοσύνη πήρα μόνο 2,3 κιλά!!!!!!(από 60,700 έφτασα 63 κιλά), με σωστή - ισορροπημένη διατροφή και χωρίς στερήσεις.

Σχετικά με τον κορσε, από όσο ξέρω δεν έχει κάποια ιατρική εφαρμογή. Πολλές γυναίκες τον χρησιμοποιούν μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους ή για να μην νοιώθουν μεγάλο βάρος. Σε σένα και ανάλογα τα κιλά που έχεις πάρει, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο απαραίτητο. Βγαίνει σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την εβδομάδα ή το μήνα κύησης.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...