Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η επιλογη καισαρικης δεν ηταν τυχαιο.....

Recommended Posts

να σας πω και τη δικη μου ιστορια σχετικα με την εγκυμοσυνη μου και το ταμα μου!!!!!στην ηλικια των 15 για καποιο προσωπικο μου προβλημα ειχα κανει ταμα στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ στη μυτηληνη ..(ειχα ακουσει οτι ειναι η προστατιδα των νεων κοριτσιων..)..οτι οταν κανω παιδι και ειναι κοριτσι θα το βγαλω ΜΑΡΚΕΛΛΑ!!!!2 μηνες προσπαθουσαμε με τον αντρα μου αλλα τιποτα!!!μετα απο αυτο εβαζα καθε βραδυ στη κοιλια μου λαδακι της ΑΓΙΑς ΜΑΡΚΕΛΛΑς και στο τριτο μηνα εγινε το θαυμα!!απο τη στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου ΕΚΤΟς ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ηθελα καισαρικη!!!με τιποτα φυσιολογικα!!!ελεγα στο γιατρο μου οτι οτι και να γινει φυσιολιγικα δε γενναω!!!πητ μου ειχε δωσει 18/05/07!!!ενα μηνα πριν περιπου με επιασε τρομερα η μεση μου σε σημειο να μη μπορω καθολου να κουνησω!!!με επιασε και ηκοιλια μου και λεω κι εγω λες???δε πιστευω να γεννησω!!!ο γιατρος με εβλεπε καθε βδομαδα πλεον μου ελεγε τιποτα ακομα.....θα περιμενουμε!!!αυτος οπως κι ολοι περιμενα μεχρι τη τελευται στιγμη μηπως κι ολα κυλησουν φυσιολιγικα!!!εγω ομως αγχωνομουν δε σκεφτομουν ουτε κατα διανοια το φυσιολιγικο!!!φοβομουν ανα πασα στιγμη μη σπασουν τα νερα θα τρελαθω!!!εν τω μεταξυ υπεφερα απο πονους στη μεση και τηκοιλια πηγαινα στο γιατρο με εξεταζαν αλλα δεν εβλεπαν να χω τιποτα το σημαντικο και με εδιωχναν!!!!σου λεει κι ογιατρος οτι ψεματα το κανω για να γλιτωσω το φυσιολογικο!!!ειχα συσπασεις βεβαια αλλα οχι γεννας!!!επαιρνα κατι χαπακια για ενα διαστημα κιολας!!!για να μη σας τα πολυλογω δυο εβδομαδες πριν την πητ πηγα για να με ξαναδει ο γιατρος μου!!!μου λειει ΄΄τιποτα ακομα,,,,ελα απο βδομαδα παλι και βλεπουμε!!εγω ομως ειχα αγανακτησει απο τους πονους....τους οποιοιυς ο γιατρος δε πιστευε και αρχισα να κλαιω και του λεω΄΄Ή ΜΟΥ ΟΡΙΖΕΙς ΤΩΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς Η ΦΕΥΓΩ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.....ΒΓΑΛΤΟ ΜΟΥ ΕΞΩ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.....με τα πολλα σου λεει αν ειναι να τρελαθει θα της κανω το χατηρι!!!

ηταν παρασκευη τοτε και του λεω οτι θελω την επομενη παρασκευη..στις.11/05/07.απο εκεινη τη μερα δε κοιμηθηκα βεβαια και τη πεμπτη το βραδυ στις 10/05/07 πηγα με τη βαλιτσουλα μου και ημουν ετοιμη!!!!πηγα απο το βραδυ για να κανονησουμε για ολα τα προεγχειρητικα!!!μαζι με τον ανδρα μου βεβαια!!!εγω ημουν κατααγχωμενη ο αντρας μου κουλ!!!τελως παντων ξημερωνει η επομενη μερα με παιρνουν μπαινω χειρουργειο......μου αρεσε εν τω μεταξυ ολο αυτο μεχρι εκει!!!εκτος τον ουροκαθετηρα και τα υπολοιπα!!!!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...''''ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕς ΜΩΡΟ!!!γενναω με το καλο....οι συγγενεις περιμεναΝ εξω ολοι.....γονεις....αδερφια.....πεθερικα......ξυπναω στην αναμονη και βλεπω νοσοκομες να περπατουν.....λεω κι εγω τελειωσαμε κιολας???μου φανηκε οτι ειχαν περασει 5 λεπτα απο την ωρα που κοιμηθηκα!!!ερχεται μια και μου λεει ολα πηγαν καλα!!!κι εγω της λεω΄~το μωρο μου ειναι καλα???και μου λεει ναι!!!!τοτε τρελαθηκα.....καθως συνερχομουν απο τη ναρκωση με εβγαλαν απο τα χειρουργεια και με πηγαν στο δωματιο!!!εκει με περιμεναν ολοι1!!!!!με αγκαλιαζαν με φιλουσαν αλλα διεκρινα μια φοβια στα προσωπα τους!!!λεω ολα καλα???και ολοι μου ελεγαν ,,,,,ναι....ναι!!!αλλα δε το πιστευα μεχρι να δω το μωρο μου!!!σε ολες τις νοσοκομες ΖΗΤΑΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!μου ελεγαν οτι επρεπε να μεινει για λιγο θερμοκοιτιδα και μετα!!!ειχα τρελαθει.....ωσπου καποια στιγμη βλεπω μια μαια να κρατα το μωρο και να μου το φερνει......επαθα σοκ!!!!με επιασαν τα κλαματα ειχα φρικαρει....δεν μπορουσα να μιλησω μονο εκλαιγα και δε το πιστευα αυτο που εβλεπα οτι ηταν δικο μου!!!!μετα που το παρατηρουσα καλυτερα διεκρινα στο προσωπο του κοκκινα σημαδια γεματο!!!ρωταγα τι ειναι αυτα???μου ελεγαν τιποτα ειναι απο τη ταλαιπωρια του!!!τελως παντων.....μετα απο καμια μερα εκτος οτι δε πονουσα σχεδον καθολου σηκωθηκα μονη μου ημουν μια χαρα ....και μου ειπαν οτι το μωρο ηταν τοσο λωροδεμενο που αν γεννουσα φυσιολογικα θα το εχανα σιγουρα..και καλυτερα που διαλεξα τη καισαρικη.(λες και το ηξερα)το μωρο εβγαζε υγρα απο το στομα και τη μυτη..σνεχως.γι αυτο ηταν ολο κοκκινα σημαδια .επαθα σοκ!!!ολη μερα κι ολη νυχτα προσευχομουν για το μωρο μου..!!!το εβλεπα κι ελεγα θεε μου σ ευχαριστω που ειναι ζωντανο!!!με αυτη την ιστορια μου θελω να πω πως το ταμα μου η πιστη μου βοηθησαν να πανε ολα καλα και να γεννησω χωρις να ποναω ενα υγιες μωρο να ειμαι κι εγω καλα και πιστευω πως το οτι διαλεξα απο την αρχη που εμεινα εγκυος τη καισαρικη δεν ητανε τυχαιο......

Διαφημίσεις

τι να πω...εχω ανατριχιασει...

ευχομαι να εισαι παντα καλα κι εσυ κ το μωρακι σου... :wink:

τελικα το ενστικτο μερικες φορες σωζει!!!

(καλα ο γιατρος δεν το ειχε δει???)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

σ ευχαριστω αν και δε περιμενα να το διαβασουν πολλες ολο αυτο!!!και εγω αυτο απορω!!!οταν το μωρο ειναι λωροδεμενο δε φαινεται στον υπερηχο!!?????οι πιο πολλοι που εχω ρωτησει μου χουν πει οχι....καο ποσο μαλλον σε δημοσιο νοσοκομειο που τα μηχανηματα ειναι ....αστα να πανε!!!!δε ξερω...πιστευω πως αν το χε δει θα μου το χε πει και θα ειχε γινει κατι.....το σημαντικο ειναι οτι περασε και ολα καλα αλλα οσο το σκεφτομαι οτι μπορει να την ειχα χασει......ακομα και μετα απο τοσο καιρο δε το χω ξεπερασει.....

ευτυχώς που όλα πήγαν καλά τελικά....

να είσαι πάντα καλά και να την χαίρεσαι!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

ο τίτλος σου είναι και δική μου περίπτωση !!!! έτσι ακριβώς...εγώ όρισα το πότε θα γεννήσω κι ας μου έδωσε ο γιατρός ΠΗΤ ...αφού του έκανα συμφωνία και για το 2ο , όταν με το καλό έρθει :wink::lol: την μπέμπα μου την γέννησα στην 36η εβδομάδα και του είπα ότι το επόμενο άντε να κάνω 1 εβδομάδα υπομονή ακόμα ... αλλά το πολύυυυυυ :lol:

να χαίρεσαι την μαρκέλλα σου

αλήθεια σε ποια περιοχή της μυτιλήνης είναι ?

σορυ αλλα εκανα ενα λαθος!!στη χιο ειναι η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ!!!ΟΧΙ ΜΥΤΗΛΗΝΗ!!!ε!!!τοσα χρονια εχουν περασει που να θυμαμαι ακριβως!!!!

nikol28

αν θες λεπτομερειες μπεσ εδω''

http://www.chiosonline.gr/aghiamarcella_gr.asp

τι ειναι η διαισθηση της μανας καμια φορα!!!!!!!!!!

να σας ζησει το κοριτσακι σας και να το χαιρεστε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Πω, πω!!!

Καλά να είναι πάντα το κοριτσάκι σου και να το χαίρεσαι!!

Το μητρικό ένστικτο, τέλικά, βάζει κάτω όλους τους γιατρούς!!

Συγχαρητήρια!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Τί ενστικτο ήταν αυτό?

Να είστε όλοι καλά να την χαίρεστε τη Μαρκέλλα σας!

Εχω πάει στη Χίο στη Αγία Μαρκέλλα, είναι πολύ όμορφα! Μεγάλη η Χάρη Της!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Σου ευχομαι ο θεος να σου δωσει οσα παιδακια θελεις και η Μαρκελλα να εχει παντα την Αγια στο πλαι της να την προστατευει και να της δινει δυναμη σε ολα.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

σας ευχαριστω ολες πολυ!!κι εσεις να στε καλα!!!!η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ να εχει και τα δικα σας παιδακια καλα και ολα τα παιδια του κοσμου!!!!!

Σε προστατεψε η Αγια Μαρκελλα κοριτσι μου,κι εσενα και το μωρο σου.Δεν ηταν τυχαιο το ενστικτο σου.Ας ειναι παντα στο πλευρο σου προστατιδα και οδηγος!!!

Ευτυχως πηγαν ολα καλα!!! Να χαιρεσια το παιδακι σου!!!

Παντως επειδη με ειχε απασχολησει το θεμα λογω του οτι αντιμετωπιζε το προβλημα μια φιλη (ηξερε δλδ οτι υπηρχε η περιελιξη στο μωρο και το παρακολουθουσε) ειχα ρωτησει το γιατρο που μου εκανε ντοπλερ σε δημοσιο νοσοκομειο (ηταν γνωστος) αν η περιελιξη φαινεται...μου πε ναι, οτι μπορει να φανει λογω της ροης του αιματος.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

vera σε κάθε επίσκεψη που πήγαινα στον γιατρό πάντα βλέπαμε τον ομφάλιο λώρο. Ίσως και μηχανίματα που έχουν οι γιατροί να είναι διαφορετικά...

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

επαθα σοκ!! μπραβο κοπελα μου !! να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!

και εγω εχω φαει κολημα θελω καισαρικη και ολοι μου λενε οχι :mad: ο γιατρος μου παλι μου λεει οτι θες αν δεν εχει ερθει μονος του ο μπεμπης δυο βδομαδες πριν το πητ θα σε βαλω καισαρικη μονο αυτος με καταλαβενει.... σιγουρα πρεπει να ειναι πολυ ομορφο να γεννας φυσιολογικα..αλλα μετα απο οτι εχω τραβιξει δεν αντεχω αλλο πονο ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη και το μωρο μου...ειναι και τυλιγμενος με τον λωρο !!! και φοβαμαι πιο πολυ!!! να πανε ολα καλα θεουλη μου να ειναι γερος ο μπεμπακος μου!!! και ολα τα μωτακια του κοσμου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...