Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

mpali

Recommended Posts

Καλημέρα,

πώς ειναι σημερα ολες οι μέλλουσες μανούλες; Θα ήθελα την πολυτιμη βοήθειά σας σ'ενα πολυ ευαίσθητο θεματάκι που με αγχώνει τις τελευταίες μέρες.

Πριν απο 1,5 χρονο ειχαμε πει με μια πολυ καλη μου φιλη να της βαφτήσω το πρωτο μωρο που θα εκανε, ο μπουμπουκος γεννηθηκε το καλοκαιρι και ισχυαν ολα κανονικα. εν τω μεταξυ ομως εγω το Σεπτεμβριο εμεινα ξανα εγκυος μετα απο μια ατυχια και τωρα ειμαι στον 5ο.

Αρχικα λεγαμε για τη βαφτιση το Μάιο οποτε ειπα οκ θα ειμαι σαν τη φαλαι να αλλα τουλαχιστον το μωρουλι μου θα ειναι ασφαλες στην κοιλιτσα και αν κουραστω θα βοηθησει ο συζυγος . Τωρα ομως μου το γυρισανε και λενε για Σεπτεμβριο, οποτε η πριγκιπισσουλα μου θα ειναι 2,5 μηνων και με το σκεπτικο οτι θελω σιγουρα αν τα καταφερω να θηλασω αποκλειστικα και ειναι το πρωτο μου οποτε δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω, το να εχω και τη βαφτηση μου φαινεται βουνο (προετοιμασια, μυστηριο, τραπεζι κτλ) .

να σημειωσω οτι η "κουμπαρα" περυσι που ειχε γεννησει ηθελε να ειναι μονο με το μωρο και με κανεναν αλλο (απολυτα λογικο) αλλα τωρα δεν βλεπω να δειχνει καμια κατανοηση στις ανησυχιες μου.

Πώς θα το χειριζοσασταν αν ήσασταν στην θέση μου βρε κοριτσια γιατι εχω αγχωθει τρομερα μην παρεξηγηθω, αλλα παρολο που θελω πολυ να ειμαι νονα (και το λεω με πληρη συνειδηση καθως εχω η ιδια πολυ καλους νονους ακομα και τωρα που ειμαι 29 και θεωρω οτι ειναι μια σχεση ζωης των 2 οικογενειων και οχι κατι επιφανειακο) πιστευω ομως οτι ειδικα για εκεινη την περιοδο θα θελω να δινω την απολυτη προσοχη και αφοσιωση στο κοριτσακι μου .

σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Επειδή την έχω "πατήσει",

Κάνε κουβέντα μαζί της και πες της ποιες είναι η ημερομηνίες που μπορείς!

Εάν δεν σε καταλάβει τότε πες της ότι λυπάσαι πολύ!

Ίσως ακούγεται σκληρό, αλλά εγώ έγινα κουμπάρα σε γάμο, και μετά το γάμο ούτε που τους ξανα-είδαμε.... :twisted:

Άσε, που τον πλήρωσα χρυσό γιατί είχαν περίεργα έθιμα και όχι μόνο αυτό αποφάσισαν και άλλαξαν την ημερομηνία και το έκαναν μια εβδομάδα πριν τον δικό μου......!

Τέλος πάντων, έχω γίνει λίγο σκληρή μετά από αυτό!

Ελπίζω να βρείτε κοινές ημερομηνίες!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Επειδή την έχω "πατήσει",

Κάνε κουβέντα μαζί της και πες της ποιες είναι η ημερομηνίες που μπορείς!

Εάν δεν σε καταλάβει τότε πες της ότι λυπάσαι πολύ!

Ίσως ακούγεται σκληρό, αλλά εγώ έγινα κουμπάρα σε γάμο, και μετά το γάμο ούτε που τους ξανα-είδαμε.... :twisted:

Άσε, που τον πλήρωσα χρυσό γιατί είχαν περίεργα έθιμα και όχι μόνο αυτό αποφάσισαν και άλλαξαν την ημερομηνία και το έκαναν μια εβδομάδα πριν τον δικό μου......!

Τέλος πάντων, έχω γίνει λίγο σκληρή μετά από αυτό!

Ελπίζω να βρείτε κοινές ημερομηνίες!

Κάπως έτσι την πάτησα κ εγώ.....

Βάλε τις δικές σου προτεραιότητες κ από εκεί κ πέρα όποιος καταλάβει....κατάλαβε!!!!!!!Θεωρώ επίσης πολύ θετικό εκ μέρους σου ότι΄δέχτηκες ακόμα κ Μάιο που θα είσαι με την κοιλιά στο στόμα....Εσύ ό,τι μπορούσες το έκανες....από εκεί κ πέρα δικό τους θέμα....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

κοιτα να δεις..

αν πραγματικα θελεις να βαφτισεις το παιδακι μπορεις να πας μονο στο μυστηριο και να αφησεις τον αντρα σου και τους γονεις σου (π.χ.) να πανε στο τραπεζι..

εγω βεβαια αυτο που βλεπω ειναι μια πικρια με τη φιλη σου που δεν νοιαζεται για το δικο σου "πόνο". Οτι και να αποφασισεις όμως να θυμασαι οτι η νονα ειναι για το μωρό οχι για την κουμπαριά.. Αν ειναι να χαλασουν οι σχεσεις σας, τοπαιδι δεν θα εχει κοντα του τη νονά του..

Τελος... άν η βαφτιση γινει Μαιο.. ρωτα πρωτα τον Παππά.. Νομιζω οτι η θρησκεια δεν επιτρεπει εγκυος να βαφτιζει. Για ρωτα τον παππα αν θα το δεχτει....

Γειά σου mpali :)

Καταρχήν μην αγχώνεσαι, γιατί όπως κοιτάνε οι κουμπάροι σου την βολή τους ,

έτσι πρέπει να κοιτάξεις κι εσύ την δική σου, ιδιαίτερα στην κατάσταση που βρίσκεσαι...

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να συζητήσεις με την κουμπάρα σου και να της πεις

πως ΔΕΝ μπορεί να γίνει η βάπτιση το Σεπτέμβριο για ευνόητους λόγους!!!

Όσες έχουμε γεννήσει ξέρουμε πως δεν μπορεί κανείς όσο καλή διάθεση κι αν έχει

να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στο τρέξιμο μιας βάπτισης κάτω απ'αυτές τις συνθήκες!!!

Απ' τη στιγμή που έχεις όλη την καλή διάθεση να βαφτίσεις το μωρό

ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τον Μάιο, πιστεύω πως πρέπει να το σεβαστούν

και να μην επιμείνουν για να γίνει η βάπτιση τον Σεπτέμβριο.

Μην ξεχνάμε πως εκείνοι αποφάσισαν να αλλάξουν ημερομηνία, όχι εσύ!

Νομίζω πως δεν πρέπει καν να μπεις στη διαδικασία της "διαπραγμάτευσης".

Κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σε διευκολύνουν,

όχι να σε προβληματίζουν & να σε αγχώνουν!

Αν δεν έχουν τη λεπτότητα και την απαιτούμενη ευαισθησία να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα

και σε φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση τότε νομίζω πως δεν αξίζει να κουμπαριάσεις μαζί τους... :wink:

.png.png

Διαφημίσεις

Γειά σου mpali :)

Καταρχήν μην αγχώνεσαι, γιατί όπως κοιτάνε οι κουμπάροι σου την βολή τους ,

έτσι πρέπει να κοιτάξεις κι εσύ την δική σου, ιδιαίτερα στην κατάσταση που βρίσκεσαι...

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να συζητήσεις με την κουμπάρα σου και να της πεις

πως ΔΕΝ μπορεί να γίνει η βάπτιση το Σεπτέμβριο για ευνόητους λόγους!!!

Όσες έχουμε γεννήσει ξέρουμε πως δεν μπορεί κανείς όσο καλή διάθεση κι αν έχει

να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στο τρέξιμο μιας βάπτισης κάτω απ'αυτές τις συνθήκες!!!

Απ' τη στιγμή που έχεις όλη την καλή διάθεση να βαφτίσεις το μωρό

ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τον Μάιο, πιστεύω πως πρέπει να το σεβαστούν

και να μην επιμείνουν για να γίνει η βάπτιση τον Σεπτέμβριο.

Μην ξεχνάμε πως εκείνοι αποφάσισαν να αλλάξουν ημερομηνία, όχι εσύ!

Νομίζω πως δεν πρέπει καν να μπεις στη διαδικασία της "διαπραγμάτευσης".

Κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σε διευκολύνουν,

όχι να σε προβληματίζουν & να σε αγχώνουν!

Αν δεν έχουν τη λεπτότητα και την απαιτούμενη ευαισθησία να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα

και σε φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση τότε νομίζω πως δεν αξίζει να κουμπαριάσεις μαζί τους... :wink:

ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΙΟ

Τελικά δε μας είπες...είχες κάποιο νέο;

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Καταρχήν χαλάρωσε. Αν το μωρό σου είναι δυόμισι μηνών, θα είναι αρκετά μεγάλο, ο θηλασμός θα έχει εδραιωθεί, θα μπορείς μέχρι και της έχεις δικό σου γάλα σε μπουκάλι, αλλά και να τη θηλάσεις σε κάποιο χώρο πριν τη δεξίωση. Εγώ έχω δύο παιδιά, τα θήλασα και τα δύο (ο μικρούλης είναι 4 μηνών) και σε διαβεβαιώνω ότι στους δυόμισι μήνες έχεις πλέον χαλαρώσει, ώστε να κάνεις μία βάφτιση. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από το να πάς με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα αν το συμφωνήσεις και από Σεπτέμβρη γίνει Οκτώβρη και το μωράκι σου έχει γίνει τριων μηνών, ακόμα καλύτερα, αλλά μην χαλάσεις μία σχέση ζωής γι αυτό. Δυόμισι μήνες μετά τη γέννα, θα χρειαστείς και έναν καλό λόγο για να βγεις από το σπίτι και να ξεκολήσει το μυαλό σου από τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ότι θα το χαρείς πολύ. Όσο για τα βαφτιστικά και το σταυρό, αγόρασέ τα πριν γεννήσεις, ή τουλάχιστον παραγγειλέ τα κατά το δυνατό.

Κορίτσια καλησπερα,

κατ'αρχην σας ευχαριστω ολες για τη βοήθεια σας. 'Ελειπα για λίγες μέρες απο το γραφείο και απο το σπιτι δεν μπορουσα να μπω οποτε μόλις τα είδα. Δεν εχω ακομα καποιο νεοτερο καθως θέλω και θεωρώ σωστότερο να κανω την κουβέντα μαζί τους απο κοντα και συντομα οπότε μαλλον Παρασκευή ή ΣΚ που λεμε να βρεθούμε.

Πάντως το συζήτησα και με τον αντρα μου, που με βλέπει που αγχώνομαι και στεναχωριέται (το γλυκουλι μου) και είπαμε να πουμε οτι δυστυχως κι εμεις δεν μπορουμε το Σεπτεμβριο γιατι δεν θα μπορουμε να ανταποκριθουμε οπως θέλουμε και αν συμφωνούν να κανονίσουμε για Οκτώβριο.

Δεν σας κρύβω παντως οτι με ολα αυτά εχω λίγο ξενερώσει γιατί βλέπω μεγάλη αδιαφορία και λυπάμαι που το λέω γιατι το είχα φανταστεί διαφορετικα.

μολις εχω νέα θα σας πω

καλο βραδακι