Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

gglb2

Recommended Posts

Ειμαι γυναικα ναυτικου ειμαστε πολλα χρονια παντρεμενοι.Νομιζω οτι συναντηθηκαμε καναμε δυο παιδια περασα αγωνιες αρρωστειες ταλαιπωριες και τωρα αισθανομαι σαν στιμενη λεμονοπουπα.Δεν εχω αδελφια αισθανομαι αφορητη μοναξια βλεπετε ημουν κυρια παιδια,σπιτι και ολα να περνουν απο μενα ο κυριος στην κοσμαρα του.Αισθανομαι καταθλιψη και θυμο γιατι εφυγαν τα καλυτερα μου χρονια και τιποτε απο οσα εκανα δεν αναγνωριστηκαν.Παντα η ιδια δικαιολογια αφου ταξιδευω? Γιατι κυριε και οταν ξεμπαρκαρεις προσπαθεις?Υπαρχει αλλη ομοιοπαθουσα?

Διαφημίσεις

καλη μου ο δικος μου ο αντρας ειναι στο πολεμικο ναυτικο σε φρεγατα τωρα λειπει νατοικη ασκηση το καλοκαιρι ελειπε 3 μηνες βαλε βαρδιες βαλε ταξιδια στην ουσια μεγαλωνω την μικρη μονη μου ειναι δυσκολο και σε καταλαβαινω αν δεν ειχα τη δουλεια και την μικρη θα χα φρικαρει τελειωςεμεις ειμαστε καλα με τον αντρα μου οχι πως ολη αυτη η απουσια δεν δημιουργει προστιβες και εντασεις σε καταλαβαινω εν μερει.η ψυχολογια τους μερικες φορες ειναι αδιανοητη.φαντασου οτι εφυγα απ το πατρικο μου και ηρθα κερατσινι και δεν ηξερα κανεναν!!!πολυ μοναξια να θες να μιλησεις με καποιον και να μην εχεις κανεναν..εσυ και μονο εσυ ξερεις τι εχεις περασει και τι περνας αυτη η δουλεια ειναι για γερα νευρα.αν ποτε θελησεις να τα πουμε και να γνωριστουμε ειμαι εδω

Nrdkp3.png

μαράκικ σε καταλαβαίνω ..κι ο δικός μου ήταν στο Π.Ν.9 χρόνια και όταν πήγε σε φρεγάτα παραιτήθηκε ..δεν άντεξε άλλο φοβερή πίεση...πολλά ταξίδια,πολλές βάρδυες,πολύ μοναξιά και για εμένα και για εκείνον...ουφ!δύσκολες καταστάσεις...θέλει υπομονή και πολύ γερά νεύρα.

το ξέρω κοριτσάκι μου...τα ίδια περάσαμε κι εμείς..μέχρι που τον Απρίλιο δεν άντεξε και έκανε - κάναμε το μπάμ...μπορεί να ήταν και στο ίδιο καράβι

γιατί και εκείνοι για τρίμηνο ετοιμαζόντουσαν.

Διαφημίσεις

ευτηχως γιωτουλα που εφυγε ο αντρας σου φαντασου οτι ο αντρας μου το καραβι του δηλαδη ηταν στο τσακ για σομαλια.και τελικα πηγε νατοικη εχοθμε φρικαρει αν δεν παρει καμια καλη μεταθεση μας βλεπω να τα μαζευουμε και μεις

Nrdkp3.png

ευτηχως γιωτουλα που εφυγε ο αντρας σου φαντασου οτι ο αντρας μου το καραβι του δηλαδη ηταν στο τσακ για σομαλια.και τελικα πηγε νατοικη εχοθμε φρικαρει αν δεν παρει καμια καλη μεταθεση μας βλεπω να τα μαζευουμε και μεις

τι να κάνεις;;;καλή σίγουρη δουλειά αλλά πολύυυυυυυυυυυυ ψυχοφθόρα πολύ όμως.

Αμα ταξιδευει εξω ειναι δυσκολο και δεν αλλαζουν αυτοι οι άνθρωποι. Εμενα ήρθε εδω και 2 χρονια στα ποσταλια και δεν ξαναφευγει γιατι δεν το σηκώνει....χαθηκε πάντως κάτι απο τη σχεση που ειχαμε οταν εφευγε για τοσο καιρο και ερχοταν για μερικους μηνες....να ξέρεις οτι και το καθε μερα φθειρει τις σχέσεις ειδικα σε εμας που μαθαμε με τετοιους άντρες. Τώρα που γέννησα και τον εχω εδω να αφεντευει λεω δεν πας κανενα ταξιδακι να βρουμε με το παιδι το προγραμμα μας και να γλιτωσω κι απο τη φάτσα της μανουλας του :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

:?:?:? Μεγαλο προβλημα κοριτσια.Εγω τον γνωρισα το 1994 ταξιδευε και τοτε.Ηταν σε γκαζαδικα τωρα ειναι σε κρουαζιεροπλοια.Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση ολα μονη μου.Τωρα θελω να κανω και αλλο παιδακι και το σκεφτωμε :!::!:

to zouzouni mou.png

Τι λέτε βρε κορίτσια, πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εμένα δεν είναι ναυτικός αλλά ταξιδεύει μια φορά το μήνα για μια-δυο μέρες (λόγω της δουλειάς του) και πάλι έχουμε προστριβές και παρατράγουδα... και να φανταστείτε χωρίς παιδιά.

it's never too late to start all over again

Τι λέτε βρε κορίτσια, πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εμένα δεν είναι ναυτικός αλλά ταξιδεύει μια φορά το μήνα για μια-δυο μέρες (λόγω της δουλειάς του) και πάλι έχουμε προστριβές και παρατράγουδα... και να φανταστείτε χωρίς παιδιά.

:roll: Που να λειπει ενα χρονο και βαλε να δεις τι γινετε :!::!::!:

to zouzouni mou.png

Οταν εχεις συγρονως και το σοι του να σου δημιουργει προβληματα επειδη ο ιδιος εδωσε δικαιωματα και αφου δεν ξερει να διαχειριστει καταστασεις τα μαζευει και φευγει.Οταν εχεις παιδια να μεγαλωσεις μονη και δεν εργαζεσαι τι μπορεις να κανεις?Δεν σκεφτηκα ποτε να κανω εξωσυζυγικη σχεση ειναι κατι αντιθετο με τις αρχες μου.Κλονιστηκε ομως η υγεια μου ολα εχουν ορια και νομιζω προ πολλου το ξεπερασα.Το ωραιο ειναι οτι το παιζει θυμα ο κυριος.

Οταν εχεις συγρονως και το σοι του να σου δημιουργει προβληματα επειδη ο ιδιος εδωσε δικαιωματα και αφου δεν ξερει να διαχειριστει καταστασεις τα μαζευει και φευγει.Οταν εχεις παιδια να μεγαλωσεις μονη και δεν εργαζεσαι τι μπορεις να κανεις?Δεν σκεφτηκα ποτε να κανω εξωσυζυγικη σχεση ειναι κατι αντιθετο με τις αρχες μου.Κλονιστηκε ομως η υγεια μου ολα εχουν ορια και νομιζω προ πολλου το ξεπερασα.Το ωραιο ειναι οτι το παιζει θυμα ο κυριος.

:roll: Και εμενα μλεκοταν η μανουλα του στην αρχη μετα την ξ@@@α και ησυχασα.Γραψτους ολους ..........Δεν ξερουν τι παιρναμε :!::!:

to zouzouni mou.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΩΡΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ (ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ -ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΡΙΑΦΕΡΕΙ....

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Fraoulopoulitsa,εχω μεινει καπως ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: .

Τι να πω ομως,if it works for you,I'll pass.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν