Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απο τη μερα που γεννηθηκε κλαιει καθε βραδυ!!!!


Recommended Posts

γεια κοριτσια!!!!!λοιπον εχω αναφερει και αλλου το προβλημα μου!!!!η μικρη μου απο τοτε που γεννηθηκε κλαιει καθε βραδυ!!!!δε ξερω γιατι!!!!στην αρχη οταν ηταν ημερων λεω ενταξει ΄κολικους εχει ΄ειναι νεογγενητο θα κλαιει αλλα που θα παει καποια στιγμη μεχρι να σαραντησω θα ησυχασει......συνεχιζουμε το κλαμα ομως!!!!!!παει μηνων......εβγαζε δοντακια....λεω ε νταξει δοντια ειναι καποια στιγμη θα ησυχασει.....αλλα που????πηγαμε εξι μηνων το κλαμα καθε βραδυ στην ωρα του!!!!!μου λεγαν ολοι κανε υπομονη θα ξεκινησει το μπουσουλημα θα κουραζεται και θα κοιμαται τη νυχτα σερι.....που ομως τα ιδια και τα ιδια καθε βραδυ!!!!!χρονησε τα ιδα κλαματα καθε βραδυ!!!!!!μου λεγαν ολοι ενταξει μωρε θα περπατησει θα κουραζεται πολυ πιο πολυ θα σου κοιμαται πλεον...δε γινεται!!!!!ναι καλα λεω και εγω και οντως τα ιδια....κλαμα κλαμα κλαμα......μεχρι και τωρα τα ιδια ....λεω μαλλαν φοβαται βλεπει ονειρα θα κοιμαμαι μαζι της στο δωματιο να δω!!!!τα ιδια ξυπναει μετα απο μιση ωρα κι ενω ειμαι διπλα της κολλητα το κρεβατι στη κουνια και καθεται και κλαιει!!!!εχω φριξει...εχω καταντησει ενας βρυκολακας....κανω υπομονη και λεω που θα παει θα περασει.....αλλα ελπιζω μινο οταν γινει αυτο να μην εχει παει στο γυμνασιο η κορη μου και να μην εχω αποτρελαθει εγω!!!εχει καμια απο εσας παρομοια κατασταση???μαλλον η μονη θα μαι εχω σπασει καθε ρεκορ,,,,?????λετε να φταιει το γονιδιο????η μαμα μου λεει πως εγω εκλαιγα καθα βραδυ μεχρι τα 11 μου χρονια .........!!!!!!!!!!!!!!ναι καλα ακουσατε!!!!και εγω ακομα το θυμαμαι.....αυτο βρηκε να παρει απο εμενα???? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κι ημαμα μου τωρα που με ρωταει που να θυμαμαι........μαλλον φοβομουνα.....δε ξερω ομως τι να κανω!!!!λεω να τη παρω στο δωματιο μας αλλα μεχρι τωρα δεν τη πηρα και θα τη παρω τωρα????αλλα αν παλι κανει τα ιδια???εχω απελπιστει!!!κι εσυ λες οτι ειναι γονιδιο απο μενα???τη πατησα!!!πως θα τη παλεψω αλλα 10 χρονια???

Link to comment
Share on other sites

Οχι δε νομίζω γονίδιο, αλλα αναρωτιέμαι τί σε εκανε να κλαις τοσα χρόνια για να δεις μήπως εχει το ίδιο και η μικρή.

Τί να κάνεις δεν ξέρω........έχεις δοκιμάσει να την αφήσεις να κλάψει μήπως κουραστει?

Μια, δυο, ίσως δεν το ξανακάνει....

Link to comment
Share on other sites

και την εχω αφησει να κλαιει δε σταματαει ομω με τιποτα και την εχω μαλωσει χειροτερο αυτο.....δε ξερω τι αλλο!!!!!!!φαντασου εχω απελπιστει τοσο πολυ που λεω να πω στη παιδιατρο για κανα σιροπι για να κοιμαται.......αλλα δε θα το κανω ββεβαια απλα οταν απελπιζομαι το λεω!!!1σ ευχαριστω παντως που με ακουσες και με συμβουλευεις...εσενα κοιμαται ολη νυχτα???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τι εννοείς κλαίει το βράδυ;;; Ολη τη νύχτα ξυπνάει συνεχώς ή κλαίει μέχρι να αποκοιμηθεί;;; Θέλει γάλα;;; Θέλει αγκαλιες;;; Για περιεγράψε μας τι ακριβώς κάνει μήπως και μπορούμε να βοηθήσουμε;;; Τη μέρα πως είναι;;;

1aLup3.png

 

BtUIp3.png

Link to comment
Share on other sites

νικουλινι δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς τί να πω......,με απασχολει το θέμα όμως μιας και ο δικός μου άρχισε μετα τα Χριστούγεννα να ξυπνάει μια φορά το βράδυ να στεκεται όρθιος και να κλαίει.

Δεν πεινάει, ούτε του λείπει τίποτα άλλο. Μου είπαν οτι άρχισε να ζητάει να είνα μαζί μας στο κρεβάτι..... Σήμερα θα δοκιμάσω να τον αφήσω να κλαίει και λίγο......

Link to comment
Share on other sites

γενικως ειναι ζωηρη και πολυ υπερκινητικη!!!κοιμαται λιγο το μεσημερι απο μια ωρα μεχρι μιαμιση!!!το βραδυ αργει να κοιμηθει και κοιμαται συνηθως απο 11΄30 μεχρι 12΄΄30 και κοιμαται μονο δουλευοντας το πιστολακι!!!!!!πρωτοφανες???μολις την παρει ο υπνος τη βαζω στο κρεβατι της και δε περναει μια ωρα και αρχιζει το κλαμα!!!αν δεν εχω προλαβει να ξαπλωσω διπλα της παω και μου περνει πολυ να την ηρεμησω.....αν ειμαι διπλα της παλι το ιδιο γινεται,,,,,δε θελει γαλα το χω κανει....και αγκαλια να τη παρω αργει να συνελθει....αν ξανακοιμηθει θα ξαναξυπνησει σε λιγο και ξανα τα ιδια!!!!αν τη παρω στο κρεβατι μας δε κοιμαται και μας πειραζει!!!!τι αλλο???

Link to comment
Share on other sites

νικουλινι δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς τί να πω......,με απασχολει το θέμα όμως μιας και ο δικός μου άρχισε μετα τα Χριστούγεννα να ξυπνάει μια φορά το βράδυ να στεκεται όρθιος και να κλαίει.

Δεν πεινάει, ούτε του λείπει τίποτα άλλο. Μου είπαν οτι άρχισε να ζητάει να είνα μαζί μας στο κρεβάτι..... Σήμερα θα δοκιμάσω να τον αφήσω να κλαίει και λίγο......

 

 

αμα τον παρεις μια φορα μαζι σας ....τελειωσε δε θα ξαναπαει στο κρεβατι του!!!αλλα αν ειναι να μην κοιμασαι τι θακανεις,δε θα τον παρεις????

Link to comment
Share on other sites

χωρις πλακα αφου εχεις δοκιαμσει τοσα παρτη καλυτερα στο κρεββατι σου να δεις ....μπορει εκει να μη ξυπναει...τουλαχιστον να κοιμηθειτε λιγο γιατι ευτυχισμενη και ξεκουραστη μαμα=ευτυχισμενο και ξεκουραστο παιδι....

 

καλυτερα να κοιμαται μαζι σας παρα να περνας ολο αυτο καθε βραδυ.....και να μαθει καποια στιγμη θα βγει απο το δωματιο σας μεγαλωνοντας οπως κανουν τοσα παιδια....πιο βασικο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι να λυθει το θεμα του κλαμματος παρα να αγχωνεσαι αν θα μαθει σε εσας να κοιμαται.....νομιζω αλλα θα μου την πεσουν παλι οι οπαδοι της αλλης θεωριας και φτου απο την αρχη :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αν ο παιδίατρος δεν έχει να προτείνει κάτι (κάτι που να προκύπτει απο εξέταση πχ το παιδί πονάει όταν είναι ξαπλωμένο και όχι να δώσει κάτι για να θεραπεύσει το σύμπτωμα), θα πρότεινα να επισκεφθείς και έναν οστεοπαθητικό, ίσως μπορεί να βοηθήσει το μωρό.

http://www.osteopathy.gr/

 

Απίστευτο που το περνάς αυτό τόσο καιρό! Είσαι ηρωίδα!

 

ΥΓ. Αν η κατάσταση αλλάζει εντελώς, όταν κοιμάστε εξ αρχής μαζί, δεν θα δίσταζα ούτε στιγμή για τον κοινό ύπνο.

 

Η κόρη μου παθαίνει αυτό στο περίπου τώρα τελευταία που μετακομίσαμε και επειδή δεν είχαμε κουρτίνες, κοιμόμασταν με τα παντζούρια κλειστά. Έχει συνηθίσει να μπορεί να διακρίνει στο μισοσκόταδο και ίσως την τρόμαζε το απόλυτο σκοτάδι. Και το σπίτι άνω-κάτω με κούτες και τα συναφή, καμιά σχέση με το γνώριμο περιβάλλον. Επίσης, έκλαιγε, όταν ανάβαμε φωτάκι νύχτας και ήθελε να το σβήσουμε, για να αρχίσει να κλαίει δυνατότερα. Μόλις βάλαμε κουρτίνες και τα κρεβάτια μας ακριβώς όπως τα είχαμε στο παλιό σπίτι, επανήλθε και ο ύπνος της στα φυσιολογικά. Φλυαρώ για να πω ότι μπορεί το μωρό να ενοχλείται από κάποια συγκεκριμένη συνθήκη στο δωμάτιο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Και εγω θα το προτεινα αυτο που λενε τα κοριτσια, να κοιμαστε μαζι..καποια στιγμη θα παει μονη της στο δικό της δωματιο, ακομα και όταν συνηθησει σε σας..μπορεί να φοβάται..Η δικιά μου δεν το κάνει αυτό πια που είναι περιπου ενος χρονου, εξαρτάται όμως απο το παιδί..Με την μικρή μου αδερφή πχ έχουμε 7 χρόνια διαφορα και την θυμάμαι μέχρι μιας μεγάλης ηληκιας φοβοτανε να κοιμαται μόνη της, ξυπναγε τη νυχτα και γινότανε χαμός.Θυμαμαι οτι απο ενα σημειο και μετα που δεν ησυχαζε μεχρι τα 2.5-3 της χρονια κοιμοτανε στο δωματιο με την μητερα μου.Μετα ζητησε το δικό της δωμάτιο και το ξεπερασε τελικά..

Τσεκαρε ωστόσο και με το γιατρο το οτι δεν συμβαινει κατι άλλο για καλο και για κακό..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΑΔΙΑ..ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??ΕΧΩ ΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..

 

ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ

 

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Link to comment
Share on other sites

μήπως υπάρχει κάτι στο δωμάτιο που την φοβίζει ;

πχ. μια φιγούρα στις κουρτίνες ;

 

η κορούλα σου , γιατι σου λέει οτι κλαίει ; το έχετε κουβεντιάσει ;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες!!!να ειστε καλα....θα κανω υπομονη και οτι μου προτεινατε και βλεπουμε!!!που θα παει θα μεγαλωσει καποτε!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Και η δικη μου μπεμπα που ειναι 7 μηνων κλαει καθε βραδυ 1 ωρα αφου την παρει ο υπνος και ηρεμει ΜΟΝΟ οταν την παρω εγω αγκαλια και με μυρισει ή με δει. Κανει σαν τα κουταβακια....

η παιδιατρος που το συζητησα μου ειπε οτι ειναι συνηθεια του οργανισμου (κακη) για αυτο το κανει καθε βραδυ την ιδια ωρα.

Σε ενα βιβλιο διαβασα οτι με αυτο τον τροπο εκτωνονουν την ενταση της ημερας.........

τι να πω;;;;;;;;;;;

ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολες μας!

Link to comment
Share on other sites

καλημερα!!!κοιμηθηκαμε μαζι αλλα οχι στο διπλο.... στο μονο που εχω στο δωματιο της......εχω βγαλει τα καγκελα απο τη κουνια η οποια γινεται κρεββατι και την εχω κολλησει με το κρεβατι........ξυπναει ανεβαινει πανω μου ξαναπαει στο δικο της........ενταξει μια κλαιει...μετα με βλεπει και ανεβαινει πανω μου....ε!!!θα δειξει!!!ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κορίτσια, απ'όταν γεννήθηκε η μπέμπα μου, εδώ και 4 μήνες, ακολούθησα τη συμβουλή της παιδιάτρου μου: "όποτε κλαίει το μωρό, βάζε το στο στήθος"! Κατ'άλλους περίεργο, εγώ όμως πραγματικά, έχω βρει την υγειά μου νομίζω. Όποτε κλαίει, τη βάζω για θηλασμό και αμέσως το μωρό ηρεμεί. Και μη νομίζετε πως τρώει συνέχεια. Πολλές φορές απλά θηλάζει 3-5 λεπτά και μετά σταματάει κι αρχίζει τα χαμόγελα. Θεωρώ πως η παιδίατρός μου έχει δίκιο όταν λέει πως η παρηγοριά του μωρού είναι το στήθος της μάνας του. Μου φαινόταν περίεργο, γιατί έτσι δεν θα μπορούσα να έχω τα συγκεκριμένα γεύματα, (7-8 νομίζω?) που πρέπει να έχει ένα μωρό, αλλά τώρα πιά στους 4 μήνες, τρώει πιό συγκεκριμένα, και απλά όταν αρχίζει το κλάμα, τη βάζω στο στήθος, και νομίζω πως ακόμα και η αίσθηση της θηλής, την ηρεμεί τη μπέμπα μου.

Βέβαια αν εσύ δεν θηλάζεις, τώρα πιά δεν μπορείς να το δοκιμάσεις, αλλά όποια καινούρια μαμά το διαβάσει, ας το προσπαθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!Ο γιος μου κλαίει τα βράδια πολύ σπαρακτικά από τη μέρα που γεννήθηκε.Τώρα είναι 2 χρονών!Ειδικά το πρώτο χρόνο διέκοπτε τον ύπνο του ουρλιάζοντας 6-7 φορές κάθε βράδυ.Ακόμα το κάνει αλλά πιο αραία(2-3).Δε ξυπνάει, φωνάζει κοιμισμένος και πετάει πράγματα, πιπίλες, μπιμπερό, τα αρκουδάκια του και ηρεμεί τις περισσότερες φορές μόνος του μετά από 3-4 λεπτά έως και μισή ώρα, αφού βέβαια αναστατώσει όλο το σπίτι αλλά και την οικοδομή.Δε ξέρω τι να κάνω έχω απευθυνθεί σε ειδικούς αλλά χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις.Στο internet έμαθα για το night terror ως ανωριμότητα του νευρικού συστήματος, το κακό είναι ότι δε μιλάει ακόμα(πέρα από τα πολύ βασικά) για να μου πει αν φοβάται για κάτι.Πρέπει να λυθεί το θέμα γιατί κι αυτός βασανίζεται και εμείς που έχουμε πάνω από δύο χρόνια να κοιμηθούμε 7 ώρες συνεχόμενες.Αυτό που με προβληματίζει επίσης είναι το δεύτερο παιδάκι μου που έρχεται σε λίγους μήνες και θα αναστατώνεται από το μεγάλο.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Link to comment
Share on other sites

απ οτι διαβασα και εγω και ρωτησα το γιατρο ο νυχτερινος τρομος δεν γινεται και καθε βραδι...εμεις περασαμε 5 φορες περιπου απο 5 μηνων μεχρι τωρα (10 μηνων) εκλαιγε με λυγμους για περιπου 10 λεπτα.

Αυτο της φιλης ειναι απιστευτο και απορω με την υπομονη της. Και εγω προτεινω να κοιμαστε μαζι μηπως και δεις αλλαγη, στο κρεβατι σας ισως να ειστε και πιο ανετα.

Πολύ περίεργο παντως, τι να πω κουραγιο!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

εγω κοιμαμαι μαζι της τωρα τελευταια...εχω ενωσει τη κουνια της,(της οποιας εχω βγαλει τα καγκελα και γινεται κρεβατι )με το μονο κρεβατι και ειμαστε μαζι.οταν ξυπναει ερχεται μαζι μου διπλα ξαναπαει στο δικο της κι ετσι ειμαστε καλυτερα.οταν ξυπναει και κλαιει με βλεπει και την αγκαλιαζω και ηρεμει!!!,

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...