Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα την εκκλησια τι αν δεν υπαρχει φραγκο για τραπεζωμα?

prosperous

Recommended Posts

οταν τα οικονομικα σου ειναι σφικτα και δεν μπορεις να παραθεσεις τραπεζι μετα την εκκλησια σε ενα κεντρο η catering τι αλλο μπορεις να κανεις για να μην ληξει ετσι αδοξα μια απο τις πιο σημαντικες μερες του μωρου σου?

Διαφημίσεις

Eνα τραπεζι σπιτι σας με μονο τους αμμεσα ενδιαφερομενους? :wink:

Αυτό! :P

Αντε, και για να μην κουράζεστε, αν αντέχει η τσέπη, μια ταβέρνα (πάντα με τους άμμεσα ενδιαφερόμενους) :cool:

Μια ιδέα είναι αυτό που κάναμε εμείς (δεν τα θεωρώ καθόλου απαραίτητα τα τραπεζώματα στις βαφτίσεις).

Η εκκλησία είχε πολύ όμορφο και σχετικά μεγάλο προαύλιο μες στο πράσινο, ο παππάς μας επέτρεψε και βγάλαμε έξω δύο τραπέζια τα στρώσαμε όμορφα και ο κόσμος σερβιριζόταν σαμπάνια και κάτι γλυκά-μπισκοτάκια. Έτσι, παραμείναμε στον χώρο της εκκλησίας έχοντας την ευκαιρία να δούμε και να πούμε και μια κουβέντα με τους καλεσμένους μας σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σκέψου το! :wink:

Μια ιδέα είναι αυτό που κάναμε εμείς (δεν τα θεωρώ καθόλου απαραίτητα τα τραπεζώματα στις βαφτίσεις).

Η εκκλησία είχε πολύ όμορφο και σχετικά μεγάλο προαύλιο μες στο πράσινο, ο παππάς μας επέτρεψε και βγάλαμε έξω δύο τραπέζια τα στρώσαμε όμορφα και ο κόσμος σερβιριζόταν σαμπάνια και κάτι γλυκά-μπισκοτάκια. Έτσι, παραμείναμε στον χώρο της εκκλησίας έχοντας την ευκαιρία να δούμε και να πούμε και μια κουβέντα με τους καλεσμένους μας σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Εξοχη ιδέα!!!

Διαφημίσεις

Η πιο σημαντική μέρα του μωρού σας, είναι σημαντική για σας και για όσους σας αγαπάνε πραγματικά! Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να καταλάβουν το πρόβλημα που υπάρχει!

Εγώ στη θέση σας θα καλούσα όσους μπορούν και θέλουν στο σπίτι μου για μακαρονάδα! Για να μη σου πω ότι θα καλούσα μόνο τους γονείς και τους κουμπάρους!

Σημασία έχει να περάσετε καλά στη βάπτιση, όχι στο αφτερ!

Με το καλό να πάρει το όνομά του το παιδάκι σας!

kr3fp2.png

Επειδη και εμείς στην ίδια φάση είμαστε,θα βαλουμε εξω απο την εκκλησία στον κήπο τραπεζια με 2-3 είδη γλυκών και αναψυκτικά και μετα θα κάνουμε κετερινγκ στο σπιτι μας περίπου 25 ατομα, οι γονείς-αδέρφια, οι κουμπαροι και 2 ζευγαρια που θα ερθουν απο μακρυα.

ή μπορείς να κάνεις ένα κοκτέηλ παρτυ, μόνο με ποτά και fingerfoods, όπως έκανε μία φίλη μου και της στοίχησε 9 ευρώ το άτομο (στο Θησείο). Οπότε καλείς μόνο όσους αντέχεις.

Η ιδέα της Αντιγόνης είναι πολύ καλή. Εκεί προσανατολίζομαι και εγώ. Μάλιστα, αντί για μπισκοτάκια, λέω να κάνω κανα δυο ταψιά καρυδόπιτα - όχι να το παινευτώ, αλλά την κάνω θεϊκή - με ένα ποτηράκι κρασί, κόκκινο ή λευκό. Και ας απολαύσουμε λίγο ο ένας την παρέα του άλλου. Αυτό δεν είναι που μετράει;

Διαφημίσεις

Μα ποιό catering χρέωσε 9 ευρώ το άτομο?

Εγώ πήρα προσφορές για παράθεση όρθιου κοκτέιλ με λίγα μεζεδάκια δηλ. στυλ fingerfood, το φτηνότερο 17 ευρώ και το ακριβότερο 30 ευρώ το άτομο!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί είμαστε στη διαδικασία ψαξίματος φθηνής λύσης για φαγητό μετά τη βάφτιση.

Μα ποιό catering χρέωσε 9 ευρώ το άτομο?

Εγώ πήρα προσφορές για παράθεση όρθιου κοκτέιλ με λίγα μεζεδάκια δηλ. στυλ fingerfood, το φτηνότερο 17 ευρώ και το ακριβότερο 30 ευρώ το άτομο!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί είμαστε στη διαδικασία ψαξίματος φθηνής λύσης για φαγητό μετά τη βάφτιση.

παρομοιως θελω να μαθω και μαλιστα που στο Θησειο γιατι μαλλον δεν εννοει catering στην εκκλησια αλλα σε καποιο απο τα μαγαζια εκει, σωστα?

prosperous και vp,

στο Θησείο υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου του Λουρμπαδιάρη. Ακριβώς από πάνω της υπάρχει μία καφετέρια που έχει εξωτερικό χώρο που τον διαθέτει για δεξιώσεις. Δεν είναι τίποτα πολυτελές, είναι όμως μέσα στα δέντρα, κάτω έχει αυτό το δάπεδο που μοιάζει με γρασίδι για να τρέχουν τα παιδιά και οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν να φτιάξουν λίγα finger food, να παράσχουν την μουσική και τα ποτά κ.ο.κ.

Ο γάμος της φίλης μου έγινε τον Αυγουστο του 2006 και τότε τους είχε στοιχίσει 9 ευρώ το άτομο.

Η "δεξίωση" ήταν ικανοποιητική, αξιοπρεπής και κυρίως οικονομική για τα νέα ζευγάρια.

Διαφημίσεις

εμας στα Μελισσια για 150 ατομα μας βγαινει γυρω στα 12 ευρω το ατομο...

http://www.votrechef.gr/

για δες το....

ασε που ειχα μια φοβερη ιδεα!! Αυτο το catering εχει και μηχανη για hot dog και μηχανη για γρανιτα..

ειπα του αντρα μου , αν ζοριστουμε πολυ, παραγγελνουμε 150 humberger, 150 hot dog και ενα μηχανιμα γρανιτας και ειμαστε οκ!!! :D

σοβαρα το ελεγα....

Εχω πάει σε μια παρόμοια βάφτιση και μου άρεσε πάρα πολύ!!! Έξω στον προαύλιο χώρο κερνούσαν σαμπάνια και γλυκάκι, επίσης είχαν και μια κοπέλα με βιολί που έπαιζε ανάλαφρη μουσική ... ονειρεμένα και πολύ εναλλακτικά!!!

Prosperous σκέψου το!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png