Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΕΕΣ ΦΙΛΙΕΣ


mybabygirl

Recommended Posts

Καλημέρα σήμερα ξύπνησα πολύ πεσμένη και αυτό γιατί όλο το Σ/Κ το πέρασα μέσα στο σπίτι.Όπως ίσως να θυμάστε τα τελευταία χρονια ζω στη πόλη του αντρα μου αρκετα μακρια από γονείς και φίλους.Πριν τη μικρή πήγαινα τουλάχιστον μια φορά το μήνα οπότε η απουσία τους δεν μου ήταν τόσο αισθητή.Τώρα με το μωρό τα πραγματα έχουν δυσκολέψει οι μετακινήσεις είναι αρκετα΄πιο δύσκολες.Στη πόλη που ζω έχω κανει καποιες παρέες αλλά όχι αυτό που λέμε φιλία.Βγαινουμε για καφε αλλα δεν έχω βρεί καποια που να ταιριάζω πραγματικά.Στην Αθήνα έχω πολλές παρέες και δύο πολύ καλές φίλες που λέμε τα παντα αλλά πλεον απο το τηλεφωνο.Ο αντρας μου με ενθαρύνει να βγω έξω για καφε χωρίς το παιδί αλλα με ποιον να πάω?Καποιες απόπειρες που έκανα δεν άξιζαν από το σόι του αντρα μου ούτε να το σκεφτομαι δε θέλω οπότε έχω αρχίσει να κουράζομαι μόνη μου.Θέλω να μια φίλη που να της λέω ότι αισθάνομαι και όχι να σκέφτομαι τι θα πω και πως καποια που να αισθάνομαι άνετα μαζί της.Καλά που βρήκα και εσάς και αισθάνομαι ότι επικοινωνω με κάποιους...............Ευχαριστώ που με ακουσατε. :oops:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Οταν αλλάζεις τοπο, το πρωτο πραμα που αντιμετοπίζεις είναι οτι χανεις τις παρεες σου που σε ξέρουν και σαγαπουν και πρέπει να βγεις σε αναζυτηση καινουργιας παρέας...

Οσοι αλλαξαν τοπο, το ξερουν...

Υπομονή και δεξου προτάσεις απο τις πολύ μικρές...δηλαδή αντάλαξε μια κουβέντα στο μαναβικο, η στην εισοδο της πολυκατοικιας με κάποιον που ξέριες οτι ζει εκει...

Θελει χρόνο και θα γινει...

Σε καταλαβαινω γιατι αυτο το εχω ζησει πάνω απο 17 φορές... :shock:

Κι ομως...Να μου πεις τις περισότερες των περιπτώσεων ημουν στο σχολειο και εκει τα πράγματα ειναι πιο ευκολα, αλλά για ρωτα και την μητέρα μου πόσο παλουκι της φάνηκε...και μετά δεν θελαμε να φυγουμε...Κάναμε καλές παρέες τις περισσότερες φορές και θέλαμε ΠΑΝΤΑ να ξαναγυρνάμε εστω και για μια βόλτα...

Θα τα καταφέρεις αρκει να το θες και να εισαι ανοιχτη!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!

Αν και δεν το έχω ζήσει αυτό που λες, ίσως να σου είναι παρήγορο το γεγονός ότι και εγώ που μένω στην Αθήνα με τους φίλους μου , είναι ζήτημα αν βρισκόμαστε μία φορά το μήνα.

Είναι πολύ μακριά η πόλη που μένεις; Η πρόσβαση είναι εύκολη (αεροπλάνο, αυτοκίνητο, τρένο, τι;) Εμένα μου φαίνεται αρκετά εύκολη ηλικία για μετακινήσεις - αν θες να το κάνεις για να ξεδώσεις - δεδομένου ότι μπορείς να έχεις στο σπίτι πάμπερς κλπ (να μην κουβαλάς) και να χρειαστείς ουσιαστικά μόνο ρούχα για τη μικρή.

Εδώ έχεις κάποιον να στην κρατήσει για να βγεις; Γιατί δεν προσπαθείς; Δεν μπορείς να την αφήσεις για ένα βράδυ π.χ. στην πεθερά σου και να έρθεις εσύ να δεις φίλους και να ξεδώσεις;

Δώσε και στους εκεί ανθρώπους μια ευκαιρία. Θυμίσου ότι δεν μπορείς από την μία μέρα στην άλλη να δημιουργήσεις φιλίες. Θα πρέπει να γνωρίσεις τους άλλους, να ξεκινήσεις από τυπικότητα και μετά να συνεχίσεις στη δημιουργία φιλίας.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ να δεις πόσο σε καταλαβαίνω. Πριν 4 χρόνια άφησα τα πάνατα πίσω και ακολούθησα τον άνδρα μου στην Αθήνα. Προς θεού δεν το μετάνοιωσα αλλά ακόμα και μετά από τόσα χρόνια περνάω αρκετά δύσκολα.

Εκανα αρκετούς γνωστούς εδώ λόγω δουλειάς ή μέσω του άνδρα μου αλλά απλά γνωστούς όχι φίλους.

Εκείνος έχει τις παιδικές του παρέες βγαίνουν έξω μαζεύονται στο σπίτι, τους βλέπω και χαίρομαι αλλά από την άλλη ζηλεύω γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Όλοι μου οι συγγενείς, φίλοι και κολλητοι είναι Θεσσαλονίκη οπότε καταλαβαίνεις πόσο σπάνια τους βλέπω και πόσο ανάγκη τους έχω.

Ανταλλάσσω κάποιες κουβέντες και σκέψεις μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν είναι το ίδιο.

Προσπαθώ ακόμα να προσαρμοστώ στη νέα μου ζωή.

Αργά αλλά σταθερά. :)

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png
Link to comment
Share on other sites

Τώρα με το παιδί θα γνωρίσεις πολύ κόσμο, αν το θέλεις. Με ένα παιδί δίνονται συνέχεια ευκαιρίες. Στον παιδότοπο, στην παιδική χαρά, στο πάρκο, στον παιδικό σταθμό αργότερα. Εγώ ακόμα και από τον παιδίατρο έχω κάνει γνωριμίες. . Μπορεί να μην είναι αυτό που λές 'φιλίες΄ αλλά κι εγώ που ζω στην ίδια πόλη με τις φίλες μου, από το τηλέφωνο τα λέμε κυρίως. Δεν είναι όμως άσχημο να έχεις παρέες με κοινά ενδιαφέροντα και το παιδί είναι ένα πολύ σπουδαίο κοινό ενδιαφέρον. Και πού ξέρεις, ίσως μέσα σε όλους αυτούς τους γονείς, βρεις και μία -δύο φίλες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω απολυτα μονο που εμεις αλλαζουμε πολη καθε τρια χρονια (λογο δουλειας)κανω ευκολα φιλιες αλλα ειλικρινα εδω και και 8 χρονια πραγματικη φιλη δεν εκανα!στην αρχη ζοριζομουν πολυ,αλλα τωρα με τα παιδια το ξεχναω,ευτυχως εχω κι εσας και περναει ευχαριστα η ωρα μου!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σήμερα ξύπνησα πολύ πεσμένη και αυτό γιατί όλο το Σ/Κ το πέρασα μέσα στο σπίτι.

 

Ενα Σ/Κ ? ? ?

ΕΝΑ ???????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μη στεναχωριεσαι θα ερθουν καλυτερες μερες!!!Θ μεγαλωσει το μωρακι σου και θα ειναι καλυτερα,θα δεις!!!!!!!Κι εγω του κλαμπ ειμαι.Και αντε να εισαι σε καμμια πολη,εστω κωμοπολη!!Αν εισαι σε κανενα ακριτικο νησι(βλ.ΧΕΛΙΔΟΝΙ) και δεν εχει να πας πουθενα;Προσπαθεις να κανεις γνωριμιες και αν θα ταιριαξεις,αν θα εχουν κι αυτοι καποιο παιδακι,αν θα παιζουν καλα τα παιδια μεταξυ τους και αν και αν.....Τωρα εγω στα λεω αυτα για να τα ακουω εγω :lol::lol::lol::lol: Παντως να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου,θα κανουμε παρεα απο το φορουμ :lol::lol:
Link to comment
Share on other sites

Ευτυχως ή δυστυχως θα φυγουμε εμεις του χρονου και πιστευω να παμε σε ενα αλλο νησι με περισσοτερες επιλογες!!Και λεω νησι γιατι εμεις το επιλεγουμε!Και ας γκρινιαζω λιγο οπως λεει και ο αντρας μου :oops::oops::oops: Σου ευχομαι αν πατε σε νησι να πατε τουλαχιστον σε κανενα μεγαλο και να εχεις πολλες επιλογες.Θα τα λεμε εδω :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα ευχαριστώ για τη συμπαρασταση σας.Εμεις μένουμε Χανιά και εγώ είμαι από Αθήνα.Στην Αθήνα είναι οι γονείς μου οποτε πηγαίνουμε μπορώ ανά πάσα στιγμή να τους αφήσω το μωρό και να πάω για καφε ψωνια κτλ.Πηγαίνουμε σχεδον μια φορά το δίμηνο και καθόμαστε το λιγότερο μία βδομάδα.Καμμιά φορά αφήνω τη μικρή για μια βδομάδα ακόμα.Δε μπορώ να πηγαίνω πιο συχνά γιατί μετακινούμαστε με αεροπλάνο και τα έξοδα είναι αρκετά.Στην Αθήνα ε΄χω τα παντα για τη μικρή μόνο τα ρούχα της παιρνω.Εδώ δεν έχω βοήθεια αν εξαιρέσεις τον αντρα μου.Με τη πεθερα μου δεν εχω καλες σχεσεις οπότι και δεν παιζει να της την αφήσω.Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν είμαι ανοιχτή σαν ανθρωπος δε μιλάω έυκολα πρώτη σε καποιον αλλα και καποιες φορές που προσπαθησα δε πήγε καλά.Είναι άλλη η νοοτροπία εδώ απ ότι στην Αθήνα και αυτό είναι που δε μου αρέσει.Θελώ κάτι ουσιαστικό και όχι σημερα μιλάμε παμε για καφέ αύριο θα δούμε.

Link to comment
Share on other sites

Eεεεεεεεεεε!Στην ουσια εσυ μενεις Αθηνα!Μια φορα στο δημινο;Μια χαρα σε βρισκω.Εμενα γονεις και φιλοι ειναι Θεσ/νικη και δεν εχει απευθειας αεροπλανο να παω,οποτε δεν το παιρνω ευκολα αποφαση να το κανω τακτικα.Ασε που ειναι και πολλα τα λεφτα γιατι ειναι με ανταποκριση!!Οποτε καθομαι στα αυγα μου και ανεβαινω 2 φορες το χρονο!!Ναααιιιι καλα διαβαζεις,2 φορες το χρονο!!!!!!!Και Χανια; Τι ωραια που ειναι τα Χανια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Χελιδόνι μια χαρά είναι τα Χανιά δε λέω αλλά όπου και να σαι άν δεν είσαι κοντά στους δικούς σου έχεις ένα κενό.Δέ ΄λέω μια φορά το δίμηνο δεν είναι μεγάλο διάστημα αλλά τωρα έχω να δω τους δικούς μου σχεδόν ένα μήνα και ήδη ψαχνω να βρω ημερομηνία που να βολεύει για να παω με έχει πιασει στερητικό.

Γενικώς αισθάνομαι ότι είμαι με το ένα πόδι στα Χανιά και με το άλλο στην Αθήνα.Αυτό βέβαια το ΄ξέρω πως δε με βοηθάει να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προσαρμοστώ γιατί είμαι ακινητοποιημένη και έχω μονίμως μια άρνηση αλλά και οι συνθήκες δε με έχουν βοηθήσει.Τι να πώ κουράγιο και υπομονή.

Link to comment
Share on other sites

Δύστηχώς δύσκολο κυρίως λόγω της δουλειάς του συζυγου αλλά έχει πάντα μια θεσούλα στο μυαλό μας.

Είμαι υπέρ του όσο ζω ελπίζω.....................

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...