Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συζηγοι μεσα στο χειρουργειο......

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ξερω ποσες απο σας θελετε να ειναι μεσα ο συζηγος και αν ο ιδιος το θελει παντως στην περιπτωση μου ο συζηγος μου θελει να ειναι μεσα γιατι ειναι το πρωτο μας παιδακι και δεν θελει να μεινει στην απ'ξω απο ολη την κατασταση, πως θα το ζητησουμε απο τον γιατρο? το θελουμε τοσο πολυ.

Διαφημίσεις

pelagia μου καλησπερα και με το καλο.Για το αν ο ανδρας σου μπορει να ειναι μεσα την ωρα του τοκετου μπορει να το κρινει ο γιατρος σου και φυσικα το μαιευτηριο στο οποιο θα γεννησεις.Επισης αν χρειαστει να κανεις καισαρικη δυστυχως δεν επιτρεπετε να ειναι μεσα.Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο απ΄οσο ξερω δεν επιτρεπουν σιγουρα.Στην επομενη επισκεψη που θα πας στον γιατρο σου ρωτα τον αν επιτρεπετε.Δεν χρειαζετε να ντρεπεστε.Να εισαι σιγουρη οτι ολες μας το εχουμε ρωτησει.Φιλακια και παλι με το καλο να γεννησεις.

rys17ypa0pfa6qnn.png

pelagia μου καλησπερα και με το καλο.Για το αν ο ανδρας σου μπορει να ειναι μεσα την ωρα του τοκετου μπορει να το κρινει ο γιατρος σου και φυσικα το μαιευτηριο στο οποιο θα γεννησεις.Επισης αν χρειαστει να κανεις καισαρικη δυστυχως δεν επιτρεπετε να ειναι μεσα.Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο απ΄οσο ξερω δεν επιτρεπουν σιγουρα.Στην επομενη επισκεψη που θα πας στον γιατρο σου ρωτα τον αν επιτρεπετε.Δεν χρειαζετε να ντρεπεστε.Να εισαι σιγουρη οτι ολες μας το εχουμε ρωτησει.Φιλακια και παλι με το καλο να γεννησεις.

Σε ευχαριστω πολυ, και σενα να σου ζησει η κορουλα σου. Κοιτα θα γεννησω σε δημοσιο αλλα και παλι θα ρωτησω..

με το καλο το μωρακι σου pelagia.αν το θελετε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εκτος και αν κανεις καισαρικη παντως ειναι υπεροχη εμπειρια για το συζυγο 'ετσι τουλαχιστον ειπε ο δικος μου που ηταν και στις 2 γεννες μεσα'αλλα και για σενα ειναι καλο εγω πραγματικα πηρα πολυ κουραγιο ειδικα στην πρωτη μου γεννα.

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ να τα χερεσαι τα παιδακια σου. Και φυσικα το θελουμε και οι δυο παρα πολυ μα παρα πολυ . Ο κουνιαδος μου εριξε παντως πολυ κλαμα στην γεννα της κορης του αφου τοσο κλαμα ουτε η μανα .

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=190&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12322&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3532&start=0

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

καλημερα και καλο μηνα πελαγια μου και σε ολες της κοπελες εδω...!! οταν εχεις τον αντρουλη σου θεωρω οτι ειναι υπεροχο να ειναι κοντα σου σε αυτη την στιγμη..!!! γιατι μαζι το αποφασησατε μαζι πρεπει να το ζεισετε..!!! μακαρι ο γιατρος σου να το επειτεψει.εγω παλι σκεφτωμαι εκεινη την μετα πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα.. μολις μου σπασουν τα νερα η μου ερθουν πονακια να παρω την βαλιτσα μου και το αμαξακι μου και να φυγω μονη για το μαιευτιριο χωρις να πω σε κανεναν θα παρω μονο το γιατρο μου τηλ και μολις με το καλο γεννησω θα τους καλεσω.. ειναι κατι που αποφασησα μονη! μου το περναω μονη μου! και θελω να το ζεισω εντονα και μονη μου....!!!!! ευχομαι μονο να πανε ολα καλα και εκεινη τι στιγμη που θα τον εχω αγκαλια μου!!! να ειμαστε μονο εγω ο μικρουλης μου και ο θεος!!!!

καλημερα και καλο μηνα πελαγια μου και σε ολες της κοπελες εδω...!! οταν εχεις τον αντρουλη σου θεωρω οτι ειναι υπεροχο να ειναι κοντα σου σε αυτη την στιγμη..!!! γιατι μαζι το αποφασησατε μαζι πρεπει να το ζεισετε..!!! μακαρι ο γιατρος σου να το επειτεψει.εγω παλι σκεφτωμαι εκεινη την μετα πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα.. μολις μου σπασουν τα νερα η μου ερθουν πονακια να παρω την βαλιτσα μου και το αμαξακι μου και να φυγω μονη για το μαιευτιριο χωρις να πω σε κανεναν θα παρω μονο το γιατρο μου τηλ και μολις με το καλο γεννησω θα τους καλεσω.. ειναι κατι που αποφασησα μονη! μου το περναω μονη μου! και θελω να το ζεισω εντονα και μονη μου....!!!!! ευχομαι μονο να πανε ολα καλα και εκεινη τι στιγμη που θα τον εχω αγκαλια μου!!! να ειμαστε μονο εγω ο μικρουλης μου και ο θεος!!!!
θελει πολυ θαρρος και μονο για να το σκεφτεις κατι τετοιο φαντασου για να το κανει ςκιολας. Παντως καλου κακου ειδοποιησε καποιον δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Κι επιση ςνα παρεις ενα ταξι και να πας. Δεν εχω γεννησει αλλα απο αυτα που ακουω δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα εκεινη την ωρα. Σε θαυμαζω παντως για το θαρρος και τη δυναμη σου.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

θελει πολυ θαρρος και μονο για να το σκεφτεις κατι τετοιο φαντασου για να το κανει ςκιολας. Παντως καλου κακου ειδοποιησε καποιον δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Κι επιση ςνα παρεις ενα ταξι και να πας. Δεν εχω γεννησει αλλα απο αυτα που ακουω δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα εκεινη την ωρα. Σε θαυμαζω παντως για το θαρρος και τη δυναμη σου.

δυστιχος παντα ηξερα μεσα μου οτι εχω πολυ δυναμη... γιαυτο συμβενουν σε μενα ολα αυτα .. και πιστευω πια οτι ο αντρας της ζωης μου ημουν και θα ειμαι εγω.. δεν υπαρχει ο αντρας που θα αντεξει το δυνατο μου χαρακτηρα..

dovisdepi μη το λες αυτο. Οι ατυχιες στη ζωη μας , μας σκληρενουν αλλα πιστευω οτι παντα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να συνυπαρξουν αρμονικα. Κι εγω ημουν πολυ σκληρη λογο αλλων καταστασεων. Φαντασου οτι μεγαλωνω μονη μου απο τα 16 και άλλα πολλα. Πιστευα τα ιδια με εσενα. Πιστευα οτι δεν εχω αναγκη κανενα. Ηρθε ομως στην καταλληλη στιγμη ο αντρας μου που με ανεχεται και δεν θελει να μου αλλαξει τιποτα στον χαρακτηρα και μου εδωσε τοση αγνη αγαπη ... τοτε καταλαβα οτι όλοι μας εχουμε αναγκη απο αγαπη οσο σκληρες κι αν ειμαστε. Θα δειις ολα γινονται χωρις να τα περιμενουμε. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και το μωρακι σου να ειναι γερο και ευτυχισμενο!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου, καλο μηνα και με το καλο τα μπεμπακια μας. Εχετε δικαιο και οι δυο σας , πολλες φορες υπαρχουν στιγμες που χρειαζομαστε αγαπη. Δεσποινακι αυτο που θα κανεις ειναι πολυ θαραλεω και μπραβο σου , αφου καποιοι ανθρωποι μας διχνουν τον αληθινο τους εαυτο στις δυσκολες στιγμες. Εγω οπως και ο αντρας μου το θελουμε πολυ να ειμαστε μαζι εκεινη την μερα γιατι αυτο το παιδι ειναι δημιουργια και δικη μου και δικη του και πιστευω οτι εχει καθε δικαιωμα . Δεσποινακι μην μου στεναχωριεσαι γιατι με το καλο να γεννησουμε θα ερθεις στην Ροδο και θα παρεις πολυ αγαπη απο μας , τοση οστε θα αναπληρωθουν ολα τα κενα.

dovisdepi δεν θελω μουτρακια... καπου υπαρχει και για σενα αυτη η αγαπη!Κι αλλωστε εσενα το παιδακι σου θα εχει αγαπη διπλη απο εσενα. Εμενα που ο μπαμπας μου μου φερθηκε απαισια μετα? που τον ξερα και καταλαβαινα? Που ακομη και τωρα μονο πικρες μου δινει? Δεν ειναι πιο δυσκολο αυτο?

Πελαγια σου εγραψα και καπου αλλου για το θεμα. Σου ευχομαι να τα καταφερετε με τον καλο σου να ειστε μαζι. Κι εμεις θα ειμαστε και χαιρομαι πολυ. Και γενικα μαζι μου δεν θελω κανενα αλλον νομιζω εκεινες τις μερες...

dovisdepi δεν θελω μουτρακια... καπου υπαρχει και για σενα αυτη η αγαπη!Κι αλλωστε εσενα το παιδακι σου θα εχει αγαπη διπλη απο εσενα. Εμενα που ο μπαμπας μου μου φερθηκε απαισια μετα? που τον ξερα και καταλαβαινα? Που ακομη και τωρα μονο πικρες μου δινει? Δεν ειναι πιο δυσκολο αυτο?

Πελαγια σου εγραψα και καπου αλλου για το θεμα. Σου ευχομαι να τα καταφερετε με τον καλο σου να ειστε μαζι. Κι εμεις θα ειμαστε και χαιρομαι πολυ. Και γενικα μαζι μου δεν θελω κανενα αλλον νομιζω εκεινες τις μερες...

Kατα την γνωμη μου οσες μαμαδες μεγαλωνουν μονες τους τα παιδακια τους ειναι πολυ δυνατες , και προσφερουν διπλη αγαπη στα παιδακια τους , και μην ανυσηχεις δεσποινακι το παιδακι αυτο θα σου δωσει παρα πολυ αγαπη αφου θα εχει την καλυτερη μαμακα που θα ειναι παντα εκει για εκεινο.

Νατασσα31 και δεν θελω κανεναν αλλον εκτος απο τον αντρα μου , ουτε τους γονεις μου ουτε κανεναν μονο τον αντρα μου.

Πελαγια σου εγραψα και καπου αλλου για το θεμα. Σου ευχομαι να τα καταφερετε με τον καλο σου να ειστε μαζι. Κι εμεις θα ειμαστε και χαιρομαι πολυ. Και γενικα μαζι μου δεν θελω κανενα αλλον νομιζω εκεινες τις μερες...[/quote

επειδη και μενα ο πατερας μου δεν ηταν ενταξει και στα δυσκολα παντα μου ελεγε οπως και τωρα βγαλτα περα μονη σου..!! ηθελα τον καλυτερο μπαμπα για το παιδι μου.. αλλα οπως λενε ολοι ευκολα χωρις να ειναι μεσα στο προβλημα μου.. αφου δεν ειναι ενταξει καλυτερα να μην ειναι απο τωρα κοντα του.. το θεμα εδω ομως ειναι για σας και τους αντρες σας.. συγνωμη πελαγια μου στο χαλασα λιγο :? το εκανα ΣΧΕΣΕΙΣ :lol::lol::lol: ευχομαι σε ολες σας να ειναι παντα κοντα σας ο αντρας σας γιατι δυο χρειαζονται για την πορια της ζωης..

:wink:

Διαφημίσεις

dovisdepi μου, πολύ σύντομα θα πάψεις να είσαι μόνη σου και θα έχεις αγκαλίτσα σου το θαυματάκι σου!

Πίστεψέ με, δεν μπορώ να σου περιγράψω τον βαθμό της αγάπης που έχεις να νιώσεις!!!

Τα καλύτερα έρχονται.... :lol:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Δεν πειραζει δεσποινακι μου, να εισαι εσυ καλα και το καλο να ερθουν τα νινακια μας. Καλο ειναι και για μενα να μαθαινω καποια πραγματα, γιατι εγω ειμαι μικρη και δεν ξερω πολλα απο την ζωη.

Αχ μωρε παιδακι εισαι... πωπω! Χαρα στο κουραγιο σου ρε μικρακι που θα κανεις και μωρακι! Ετσι η μανουλα μου με εκανε στα 16 και την λεγανε " το μωρο εκανε μωρο"!

αχ και μενα αυτο μου λενε ολοι το μωρο θα κανει μωρο, απλα η καλυτερη επιλογη που εχω κανει στην ζωη μου ειναι αυτη να κρατησω αυτο το μωρο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...