Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τη γνωμη σας παρακαλω!!!! (τα ποδαρακια του μικρου μου ψαλιδιζουν)

Recommended Posts

Απο τα Χριστουγεννα παρατηρησα οτι τα ποδαρακια του μικρου μου ψαλιδιζουν, το ειπα στο παιδιατρο και μου συστησε να κανω μια ασκησουλα..χθες που ξαναπηγα και αφου τον ξαναρωτησα μου ειπε να παω σε ορθοπαιδικο του Παιδων για να μας πουν σιγουρα!!!

Πιστευω οτι το ειπε περισσοτερο για να ηρεμησουμε παρα γιατι ειναι κατι επειγον..αλλα ελεος βρε κοριτσια εχουμε τρελαθει στις εξετασεις...μηπως ειμαι υπερβολικη;;;;Να παω για να σιγουρευτω.....γιατι η πεθερα μου με εκραξε..!!!!

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

Αν η παιδιατρος νομιζει οτι καλο ειναι να το δει ορθοπαιδικος θα ελεγα να τον πας στο παιδων. Αν οντως υπαρχει καποιο προβληματακι οσο το μωρο ειναι μικρο φτιαχνει πολυ πιο ευκολα.........θα σου πει και τι ασκησεις να κανεις.

Απλα θα κοιταξει το μωρο, δεν θα το ταλαιπωρησει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Και εγω αυτο λεω να κανω γιατι η μεχρι τωρα εμπειρια μου εχει δειξει πως δεν ειναι κακο να ψαξεις παραπερα αλλα ολοι μου λενε πως ειμαι υπερβολικη και οτι μαλλον ''τα θελω '' να τρεχω στους γιατρους(ακομα και ο ανδρας μου )...

Και το κακομοιρο το μωρακι μου εχει περασει ηδη απο διαφορα σταδια εξετασεων και εχουμε και αλλα....... :roll:

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

Επειδη ειχαμε κι εμεις ενα θεματακι με ραιβοποδια και τα χω ψαξει λιγο, βλεπω οτι μερικα πραγματα αν δε τα προσεξεις νωρις σου βγαζουν προβληματα στο μελλον.......εχω δει κατι παιδακια να περπατανε με πολυ στραβα ποδια επειδη οι γονεις δεν κινητοποιηθηκαν νωρις νομιζοντας οτι θα περνουσε το προβλημα μονο του...μερικα οντως περνανε και εγω δεν ειμαι υπερ των υπερβολικων αναζητησεων αλλα κριμα ειναι να βγει με προβλημα το μωρο ενω μπορουσατε να το λυσετε νωρις......

Το συγκεκριμενο θεμα ειναι ευκολο να το ψαξετε χωρις ταλαιπωρια για το μωρο.......μη σε στενοχωρει.... :wink: ...καντε το χωρις να το συζητατε με αλλους.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

εγώ είχα ένα πρόβλημα στα πόδια μάλλον αυτό που περιγράφετε όταν ήμουν μικρή και έβαλα γύψους και στα δύο ποδια... ήμουν βέβαια τόσο μικρή που ούτε που το θυμάμαι... Βέβαια το τί πέρασε η κακομοίρα η μανούλα μου εκείνο τον καιρό είναι άλλο θέμα...

Κατά την ταπεινή μου άποψη πήγαινε στο παίδων.

Αν είχα πάει την μικρή μου όταν ήταν 6 μηνών στο Παίδων και δεν καθόμουν να ακούω την παιδίατρο, θα είχε χειρουργηθεί και θα είχε γίνει η αποκατάσταση της ένα χρόνο πριν και δεν θα τράβαγαμε αυτά που τραβήξαμε και δεν ξέρω τι μας περιμένει στο μέλλον.

Μόνο για να σου φύγει η ιδέα πήγαινε.

Στην τελική 3 ευρώ θα πληρώσεις συν την ταλαιπωρία μέχρι να φτάσεις

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Θα παμε το απογευμα οποτε θα πληρωσουμε €60...

Αλλα δεν ειναι το ζητημα μονο τα λεφτα αλλα αυτο το συνεχομενο με τους γιατρους..

Μετα απο αυτα που μου ειπατε σιγουρα θα παμε.....δεν θα το αντεξω αν εχουμε και αυτο το θεμα ...

pEmXp3.png

Sorry...εννοω πως τα ποδαρακια δεν κοιτανε ευθεια αλλα το ενα αριστερα και το αλλο δεξια....

Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο αδερφός μου!

Ο παιδίατρος στην Γερμανία (εν έτη 1976) είπε στην μητέρα μου να του βάλει:

Το δεξί παπούτσι στο αριστερό πόδι και το αριστερό στο δεξί και να κάνει κάποιες ασκήσεις καθημερινές για 40 λεπτά περίπου σε φυσιοθεραπευτή!

Εεε σε έξι μήνες το πρόβλημα δεν υπήρχε και ο αδερφός έχει πιο ίσια πόδια και από τα δικά μου!!!!! :wink:

Δες το όμως καλού κακού!

Θέματα που διορθώνονται δεν είναι προβλήματα! Μην στεναχωριέσαι!

Φιλάκια

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

Κατά την ταπεινή μου άποψη πήγαινε στο παίδων.

Αν είχα πάει την μικρή μου όταν ήταν 6 μηνών στο Παίδων και δεν καθόμουν να ακούω την παιδίατρο, θα είχε χειρουργηθεί και θα είχε γίνει η αποκατάσταση της ένα χρόνο πριν και δεν θα τράβαγαμε αυτά που τραβήξαμε και δεν ξέρω τι μας περιμένει στο μέλλον.

Μόνο για να σου φύγει η ιδέα πήγαινε.

Στην τελική 3 ευρώ θα πληρώσεις συν την ταλαιπωρία μέχρι να φτάσεις

Ti ακριβως περασατε? Τα αναφερεις καπου?

Χριστινακι με το καλο και περιμενουμε νεα σας!!! :wink: