Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τους μπαμπάδες..Έχω μια κορούλα 2,5 μηνών.Σε ηλικία ενός μηνός πρόσεξα ότι το δεξί χέρι είναι σχετικά μικρότερο από το αριστερό και ο δείκτης και ο αντίχειρας είναι πολύ πολύ μικρότερα από τα άλλα δάκτυλα.Δεν είχε δείξει τίποτα καμία προγεννητική εξέταση ούτε στο νοσοκομείο που γέννησα το διέγνωσε κανείς.Μετά από ψάξιμο στο internet και από γνωστούς καταλήξαμε στον κο.Γκιόκα.Πήγαμε πριν ένα μήνα όπου και μας διέγνωσε την δυσπλασία και την άλλη Τρίτη κατεβαίνουμε Αθήνα για να της κάνουν εισαγωγή στο Παίδων, να της βγάλουμε ακτινογραφία και να κάνουν εξετάσεις σε όλα τα όργανά της (καρδιά,νεφρά σίγουρα) και ότι άλλο χρειαστεί. Έχω αγχωθεί αρκετά..είναι άραγε ασφαλές σε τόσο μικρή ηλικία να βγάλει ακτίνα?Αν κάποιος γονέας έχει κάποια παρόμοια εμπειρία θα χαρώ να απαντήσει γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένει την πριγκίπισσά μας παρακάτω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν ξέρω τι να σου πω για το θέμα που θέτεις. Καταλαβαίνω όμως το άγχος σου και τον προβληματισμό σου και θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά, να ταλαιπωρηθείτε όσο το δυνατόν λιγότερο και να είναι καλά όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Καλή δύναμη :-)

a9X0p3.pngmrSbp3.png
Link to comment
Share on other sites

ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρουλα! συνηθως τετοιες δυσπλασιες δεν συνοδευονται με αλλα προβληματα οποτε μην ανησυχεις.και να ξερεις οτι τωρα πλεον ολα διορθωνονται! η ιατρικη ευτυχως εχει προχωρησει πολυ! οσο για τις ακτινες, εκει στο παιδων επειδη εχουν να κανουν με παιδια δεν νομιζω να κανουν κατι που δεν ειναι καλο για την κορουλα σου, αυτοι ξερουν. καλο κουραγιο!

Link to comment
Share on other sites

Λογικα οι γιατροι σταθμιζουν τα υπερ και τα κατα καθε θεραπειας-εξετασης.

Ισως σε τετοια ηλικια να εχουν και μικροτερη δοση ακτινοβολιας, δεν ξερω, αλλά στο Παιδων με τοσα που αντιμετωπιζουν καθε μερα πιστευω αυτο τους ειναι παιχνιδακι.

Εμενα σε ηλικια 10 μηνων εκανε μαγνητικη.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...