Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ (ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΞΙΤΙΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝΕ 1377 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Διαφημίσεις

Καταρχην κοριτσακι μου , να σου ζησει το αγορακι!!!

Γιατι σου πηρε τοσα λεφτα το ωοσοκομειο?

Κι εγω σε δημοσιο γεννησα, 350 ευρω εδωσα με καισαρικη.

Για τα επιδοματα που ρωτας, δεν ξερω, εχω τεβε.

1377???

Δεν γραφει στην αποδειξη τη ακριβως σου χρεωσαν? Μηπως διαλεξες μονοκλινο και γιαυτό.Δεν ξέρω υποθεσεις κάνω:confused:

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Νομίζω το επίδομα που δικαιούσαι είναι γύρω στα 800 ευρώ...πρέπει οπωσδήποτε να ρωτήσεις τί σου χρέωσαν, στέιλε τον άντρα σου στο ταμείο του νοσοκομείου αν δε μπορείς να πάς η ίδια να ρωτησει, μπορέι να έβαλαν διπλή χρέωση..λέω εγώ τωρα.....

Τί πάει να πεί "μας χρέωσαν τόσο.." ???? Γιατί σας χρέωσαν??? Πρέπει να μάθουμε να απαιτούμε!!! Δημόσιο είναι!!!

Τα λέω να τα ακούσω κι εγώ....:)))))

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...