Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλα με τους γονεις σου η με εναν απο τους δυο.μην κανεις τιποτα χωρις να το ξερουν.πας σχολειο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Μίλησε με τους γονείς σου και όχι στο internet. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς πάρε τηλ. στο 1056 είναι η γραμμή υπόστηριξης παιδιών στο ''Χαμόγελο του Παιδιού'', θα σε βοηθήσουν.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

το θεμα δεν επρεπε να δημοσιευτει στην κατηγορια: Η γωνια των εφηβων...??

Η η εγκυμοσυνη θεωρειται πλεονεκτημα των ενηλικων?

Αμεσως κατι σας βρωμαει..μετα θα ζητατε συγνωμη για παρανοηση... :lol:

Κανεις δεν μπορει να πει την γνωμη του, τα κρυφα του πιστευω, τους σκοτεινους του ποθους.... :roll:

Αμεσως ολοι οι ντεντεκτιβ εδω..ετοιμοι για ολα.... :wink:

φιλακια πολλα

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

Ειμαστε κακοβουλοι ανθρωποι χρυσο μου τι να κανουμε ?? :) στην τελικη 14 ετων πηγε και γκαστρωθηκε εχεις δικιο ας παει στη "γωνια των εφηβων" και ας υπογραφει αντι "h apelphsmenh 14xronh egkuos" , "h gkantemo 14xronh gkastromeni " (to na meineis egkios me to poy tha soy erthei periodos ilikiaka einai gkantemia re gmt opos kai na to dei kaneis χαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol::wink::lol:

Εγώ δεν το βρίκσω καθόλου αστείο το θέμα ακόμη κι αν είναι ψεύτικο!!!!

Κάθε χρόνο, δεκαπέντε εκατομμύρια έφηβες γίνονται μητέρες

Σχεδόν 15 εκατομμύρια κορίτσια 15 έως 19 ετών γίνονται μητέρες κάθε

χρόνο, δηλαδή γεννούν το 10% των παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε

πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, περισσότερο από το ένα τρίτο των

γυναικών γίνονται μητέρες στην εφηβεία τους.

Οι έγκυοι έφηβες έχουν αυξημένες πιθανότητες πρόωρου τοκετού,

αποβολής και γέννησης θνησιγενούς βρέφους, ενώ έχουν τετραπλάσιες

πιθανότητες από τις γυναίκες άνω των 20 ετών να πεθάνουν από

περιγεννητικές αιτίες. Τα βρέφη τους, σε σχέση με αυτά ενήλικων

γυναικών, είναι συχνότερα λιποβαρή και διατρέχουν 30% μεγαλύτερο

κίνδυνο να πεθάνουν πριν συμπληρώσουν το πρώτο έτος. Μια

ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στην εφηβεία μπορεί να προκαλέσει τρόμο στην

απροετοίμαστη έφηβη.

Επιπλέον, η πρώιμη είσοδος των κοριτσιών στη σεξουαλική ζωή είναι

συχνότατα απόρροια της έλλειψης εκπαίδευσης, της φτώχειας, των

πολιτισμικών συνηθειών και της ελλιπούς πληροφόρησης. Αποτέλεσμα

αυτής μπορεί να είναι οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και η επικίνδυνη

διακοπή τους, η εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και

η καταρράκωση της γυναικείας προσωπικότητας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 1997 τα δύο τρίτα των ανθρώπων

ηλικίας 15 έως 24 ετών που μολύνθηκαν από τον ιό HIV ήταν κορίτσια. Τα

κορίτσια μολύνονται σε διπλάσιους ρυθμούς από τα αγόρια. Είναι εμφανές

ότι η προφύλαξη κατά τη σεξουαλική πράξη είναι ελλιπής, αφού

παγκοσμίως ένας στους είκοσι εφήβους μολύνεται από κάποιο σεξουαλικά

μεταδιδόμενο νόσημα κάθε χρόνο.

Εκατομμύρια ανήλικα κορίτσια οδηγούνται σε αναγκαστικούς γάμους

Πρόκειται για ένα φαινόμενο ευρύτατα διαδεδομένο σε χώρες της Αφρικής

(π.χ., Κονγκό 74%, Νίγηρας 70%), αλλά και σε άλλα μέρη της υφηλίου

(Αφγανιστάν 54%, Μπαγκλαντές 51%, Ιράκ 28%, Ονδούρα 30%) και που

αποτελεί μια κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών και τα

βλάπτει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Πηγή http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=31269

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Εκτός του ότι θα συμφωνήσω με τη ΣΑΜ...

Νομίζω για να αποφευχθούν και διάφορα σκηνικά (που από όσο πρόλαβα να δω πνίγουν το φόρουμ μας τον τελευταίο καιρό), αν κάτι μας ξινίζει, βρωμάει, δε μας αρέσει μήπως να το προσπερνούσαμε απλά?

Όποιος θέλει απαντάει, όποιος δε θέλει δεν απαντάει.

Όποιος θεωρεί κάτι "ύποπτο" ή "περίεργο", ένα πμ στον admin αρκεί νομίζω...

Και... tab δε μου άρεσε καθόλου η απάντησή σου. Γιατί το να κάνει ένα κοριτσάκι 14 χρονών κάτι μη ορθό είναι μια φορά λάθος, το να την κρίνουμε εμείς τόσο σκληρά ενώ είμαστε μητέρες είναι λάθος 100 φορές!

Αυτά!

Φιλικά,

Νίκη

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

το να ερθεις σε επαφη ηξερες πολυ καλα τωρα που εμεινες εγκυος ζητας βοηθεια?

σορρυ που θα φανω σκληρη αλλα ας προσεχες !αν λες αληθεια

tab τι λες??????????????

πού ξέρεις (αν φυσικά είναι αλήθεια) τι συνθήκες μπορεί να βιώνει μια 14χρονη κοπελίτσα?????????

Η απάντησή σου μου θυμίζει κάτι παλιούς γυναικολόγους που όταν πονούσε η γυναίκα στον τοκετό της έλεγαν "όταν άνοιγες τα πόδια σου πόναγες? δεν πόναγες! σκασμός τώρα!"....

ακόμα κι αν είναι αλήθεια η ιστορία, ακόμα κι αν είναι λάθος της μεγάλο να ψάχνεται στο ίντερνετ... πιστεύεις ότι την βοηθάει σε κάτι αυτή η απάντησή σου??????????????????

φιλικά πάντα

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Είναι απαράδεκτες αυτες οι απαντήσεις, είτε η ιστορία ειναι αλήθεια, είτε οχι. Μην ξεχνάτε ότι μεγαλώνουμε παιδιά και ίσως ίσως λεω καποτε ενα τέτοιο πρόβλημα χτυπήσει την πορτα μας, θα μας άρεσε αυτη η απαντηση για το δικό μας παιδί??? Ας είμαστε πιο προσεχτικές!!!!!

Για να μιλησουμε σοβαρα ναι το να μεινει μια εφηβη κοπελα εγκυος ειναι τεραστιο τεραστιο προβλημα , οπου ομως ξεκιναει απο το σπιτι καλως ή κακως , μια νεαρη κοπελιτσα 14 ετων σιγουρα εχει λοιπα αλλα ενδιαφεροντα να κανει απο το να παει να εχει σεξουαλικες σχεσεις , το σχολειο της , τις φιλες της , τα μαθηματα της , τα ενδιαφεροντα της και σιγουρα οχι το να εχιε εχει γκομενο σε τετοα ηλικια και να κανει σεξ . Αμα ομως ενα κοριτσακι τετοιας ηλικιας κανει σεξ και μενει και εγκυος (πραγμα εντελως λογικο μιας και δεν εχει ιδεα απο τετοια θεματα ) σιγουρα μα σιγουρα δεν εχει μεγαλωσει και στο καλυτερο και πιο ευτυχισμενο περιβαλλον του κοσμου. Tab οντως ηταν αρκετα σκληρο ετσι οπως το ειπες γιατι μιλαμε για ενα παιδι οχι για μια κοπελα 17-19 ετων οπου συνιδιτα 3ερει τι κανει . Ρουλα μου σωστα λες εν μερει αλλα πιστεψε με σιγουρα δεν ειμαστε3 απο τα σπιτια οπου θα στελναμε το 14χρονο παιδι μας ανεξελεγκτα να ξημερωνεται με γκομενους και να μενει εγκυος. Γιατι οπως ειπα το προβλημα ξεκιναει απο το σπιτι . Το ποστ ειμαι σιγουρη οτι ειναι ψεμματα , το προβλημα ομως οχι ,πολλες κοπελιτσες εχουνε σεξουαλικες επαφες απο τετοια ηλικια , μενουνε εγκυες γιατι ποτε κανενας δεν τις μιλησε , δεν ενδιαφερθηκε για αυτα τα παιδια και τι γινετε ??? εκτρωσεις αλλα παιδια πεθαμενα. Γιατι ενα 14 χρονο παιδι να παρατησει τα τοσο ομορφα ενδιαφεροντα του και να παει να βρει γκομενο και να κανει σεξ ??? γιατι ? ποσο πραγματικα δυστηχησμενο θα πρεπει να ειναι ? ποσο μονο θα πρεπει να νοιωθει . Επειτα το σεξ σε πολλα σπιτια ειναι θεμα ταμπου , ουτε καθονται να ενημερωσουνε τα παιδια τους , να τα συζητησουνε . Στο χερι μας ειναι ως νεοι γονεις να μεγαλωσουμε υγιη παιδια και σωματικα αλλα κυριως ψυχικα , κακα τα ψεματα οι γονεις των τωρινων εφηβων εχουνε αποτυχει , γιατι ??? γιατι εχουνε αυξηθει ολα αυτα τα φαινομενα , στο χερι μας ειναι να αλλαξει ολο αυτο.

Ξέρετε, χθες το βράδυ έβλεπα την εκπομπή του Θεοδωράκη για τα εγκαταλελειμένα μωρά στο Αλεξάνδρα... και σκεφτόμουν..... Παναγίτσα μου... αν έρθει ο γιός μου σε 10 χρόνια και μου πει "μαμά το και το... η κοπελιά μου είναι έγκυος"... εγώ τι θα κάνω?????????????? τι θα κάνω???????????????? θα του πω όταν το 'βαζες ήξερες, τώρα κόψε το λαιμό σου??? όχι ρε γμτ! αλλά πραγματικά προβληματίστηκα (φρικάρισα η πιο σωστή λέξη εδώ...) με μια τέτοια προοπτική που δε νομίζω ότι είναι και πολύ απίθανο να συμβεί...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Οι εποχές άλλαξαν.Δεν είναι όπως παλιά που κάνανε πρώτη φορά έρωτα στα 20 και...Τώρα από το δημοτικό παίρνουν κινητό..Κ μην μου πείτε ότι φταινε τα παιδια.Εγω πηρα κινητο στη Β'λυκειου 1η φορα,τωρα ολα τα παιδια του δημοτικου εχουν κινητο,εχουν ιντερνετ,φορανε σκουλαρικια.Σημαινει οτι εχουν προβλημα σπιτι τοους ή το θα ειναι μουφα?

Είναι απαράδεκτες αυτες οι απαντήσεις, είτε η ιστορία ειναι αλήθεια, είτε οχι. Μην ξεχνάτε ότι μεγαλώνουμε παιδιά και ίσως ίσως λεω καποτε ενα τέτοιο πρόβλημα χτυπήσει την πορτα μας, θα μας άρεσε αυτη η απαντηση για το δικό μας παιδί??? Ας είμαστε πιο προσεχτικές!!!!!

Θα συμφωνησω!!!!!!!!! Κοριτσακι μου να πας στη μαμα σου να της τα πεις ΟΛΑ! Εναλλακτικα αν εχεις καποια καθηγητρια στο σχολειο σου που εμπιστευεσαι ζητα τη συμβουλη της! Μην κανεις κατι απο μονη σου, μην ξεχνας οτι εισαι ακομη παιδι και ως παιδι τελεις ακομη υπο την προστασια των γονιων σου!

Με τη μαμα σου χερακι και στο γυναικολογο κατευθειαν να δειτε τι πργματικα συμβαινει και μην ξεχνας οτι ακομη κι αν εκανες καποιο λαθος οι γονεις σου (ακομη κι αν σου φωναξουν ακομη κι αν πουν καμια κουβεντα παραπανω πανω στην απογνωση τους) αυτοι σε αγαπανε πιο πολυ απο τον καθενα και αυτοι θα σταθουν διπλα σου! Μη εμπιστευτεις κανενα αλλο οσο ευκολη κι αν σου φανει η λυση που θα σου προτεινει!

Οι εποχές άλλαξαν.Δεν είναι όπως παλιά που κάνανε πρώτη φορά έρωτα στα 20 και...Τώρα από το δημοτικό παίρνουν κινητό..Κ μην μου πείτε ότι φταινε τα παιδια.Εγω πηρα κινητο στη Β'λυκειου 1η φορα,τωρα ολα τα παιδια του δημοτικου εχουν κινητο,εχουν ιντερνετ,φορανε σκουλαρικια.Σημαινει οτι εχουν προβλημα σπιτι τοους ή το θα ειναι μουφα?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

φοράνε σκουλαρίκια??????????????????

έχεις παιδί στο δημοτικό sisika????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

φοράνε σκουλαρίκια??????????????????

έχεις παιδί στο δημοτικό sisika????????

Οχι αλλα ειμαι δασκαλα σε δημοτικο.

Ρουλα μου σωστα λες εν μερει αλλα πιστεψε με σιγουρα δεν ειμαστε3 απο τα σπιτια οπου θα στελναμε το 14χρονο παιδι μας ανεξελεγκτα να ξημερωνεται με γκομενους και να μενει εγκυος. Γιατι οπως ειπα το προβλημα ξεκιναει απο το σπιτι .

Δηλαδή τα υπόλοιπα να τα λιθοβολίσουμε????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...