Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΙΔΗΡΟΣ & ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

Την τελευταία βδομάδα ξεκίνησα μετά από υποδείξεις της παιδιάτρου να δίνω σίδηρο στο μωρό μου! Κι ενώ πρέπει να δίνω 4 σταγόνες τη μέρα ξεκίνησα με 1! Και πάλι όμως του προκάλεσε δυσκοιλιοτητα ενώ παντα ήμασταν τακτικοι! Τι να κάνω? Να συνεχίσω να του δίνω και θα περάσει από μόνη της η δυσκοιλιοτητα ή να το σταματήσω τελειως?

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Όχι! Δεν μου ειπε κάτι τέτοιο η παιδίατρος! Μου είπε ότι αν και όλα τα γάλατα περιέχουν σίδηρο και πιθανόν να μην το χρειαζεται απόλυτα, επειδή στη φάση αυτή αναπτύσσονται πολύ γρήγορα το σίδηρο δεν του κάνει κακό. Επίσης μου είπε ότι αν δεν το δέχεται με τίποτα θα περιμένουμε να πάρει το σίδηρο μεγαλώνοντας και τρώγοντας κρέας.

Επρεπε να κάνει αιματολογικές?

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Γιατί σου είπε να δίνεις σίδηρο? Έχει κάτι το μωράκι?

Αν κρίνω πάντος από εμένα, έπαιρνα 2 χάπια σίδηρο τη μέρα στην εγκυμοσύνη μου και είχα τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας, η οποία μου πέρασε ένα μήνα αφού σταμάτησα το σίδηρο!!!!!!

και εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει lογος να παρει το μικρο σιδηρο εαν δεν εχει γινει καποια εξεταση αιματος που να υποδεικνυει καποιο προβlημα πχ αναιμια...

ασε που απο οσο γνωριζω οτι ειναι να αποροφηθει απο τον οργανισμο,αποροφαταιl που στη συγκεκριμενη πειριπτσωση το παιρνει μεσα απο το γαlα του, και το υποlοιπο αποβαlεται...για ξαναρωτα το γιατρο σου......... :?

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Εχω δύο παιδιά και όχι και στίγμα μεσσογιακής αναιμίας.

Η παιδίατρός μου θα είχε κάθε λόγο για λόγους κληρονομικότητας να δώσει επιπλέον σίδηρο στα παιδιά μου. Αλλά το μόνο που μου είπε είναι ότι γύρω στα τρία τους θα πρέπει να κάνουμε μία εξέταση αίματος για να δούμε αν τυχόν έχει πάρει κάποιο από τα δύο το στίγμα και τότε αποφασίζουμε.

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΒΙΑΣΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

Η γνώμη μου είναι να την ξαναρωτήσεις και σε περίπτωση που σου απαντήσει το ίδιο πάρε και δεύτερη γνώμη και τότε αποφασίζεις.

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Καλημέρα κορίτσια και έγω δίνω στο μπεμπη μου σίδηρο είναι 6 μηνών και του δίνω 4 σταγόνες το πρωί και 4 το βράδυ βεβαία κάναμε εξετάσεις γενική αίματος και φερετίνη εκτός του ότι το παιδί πρεπει να έχει στίγμα ( κληρονομία απο τον πατέρα ) η φεριτίνη του είναι πολυ χαμηλη 5 . Δεν έχουμε πρόβλημά δισκυλιότητας ιδιαίτερα το παλεύμαι, βεβαία θηλάζουμε και εδω και 5 μέρες αρχήσαμε και το μηλαράκι το οποιο ουτε να το φτύσει το παλεύουμε και αύτό τί να κάνουμε . Αν θες τι γνώμη σου πες το γιατρό σου να κάνεται εξετάσεις . Για την ιστορία εγώ αλλαξα παιδίατρο και βρήκα την υγεία μου η γυναίκα δεν παίζεται βέβαια και έγώ είμαι πιο ενημερωμένή και της δήλωσα απο την αρχή ότι θηλάζω καί ΘΕΛΩ να συνεχίσω να θηλάζω και βάση αύτου να προχωρήσουμε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...