Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατροι του ΤΕΒΕ (Ανατολική Θεσσ/νικη)

karamela

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και μπαμπαδες!!!θα ήθελα την βοηθειά σας....θελω να βρω μια/ενα παιδιατρο συμβαλλόμενο με ταμείο του ΤΕΒΕ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα θερμη, καλαμαρια , περαια....Είχαμε μια εξαιρετη παιδίατρο που εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη αλλα λόγο οικονομικων δεν μπορουμε δυστυχως να συνεχισουμε μαζι της...ειμαι πολυ ευχαριστημενη και πιστευω οτι ειναι η καλυτερη αλλα....εχετε να μου προτεινεται οσες και οσοι γνωριζετε καποιον του τεβε?

.png

Διαφημίσεις

Mε ενδιαφέρει και εμένα ένας πολύ καλός παιδίατρος, αν είναι και στον ΟΑΕΕ ακόμη καλύτερα.

Θεσσαλονίκη, είτε Κέντρο είτε Ανατολικά ακόμη και Δυτικά, αρκεί να είναι πραγματικά καλός!

Αν υπάρχει ήδη θέμα με παιδίατρο γυναίκα η άντρα δεν έχει σημασία που να έχει τις καλύτερες και περισσότερες θετικές απόψεις στην Θεσσαλονίκη, παρακαλώ να με παραπέμψετε, ευχαριστώ!:)

----------------------

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 1 month later...

Καλημέρα κορίτσια. Έκανα copy-paste την ερώτησή μου από άλλο θέμα(Παιδίατρος-Αν. Θεσσαλονίκη). Όπως ήδη γνωρίζετε οι γιατροί του ΟΑΕΕ ενώθηκαν με αυτούς του Δημοσίου και του ΙΚΑ και έγινε ένας ενιαίος φορέας ΕΟΠΥΥ. Δεν παρέμειναν όμως όλοι οι παλιοί γιατροί του ΟΑΕΕ. Έτσι λοιπόν και η προηγούμενη παιδίατρος μας δεν έχει πλέον σύμβαση. Η μικρή μου πρέπει να κάνει ένα εμβόλιο και ψάχνομαι να δω που θα πάμε προκειμένου να συνταγογραφηθεί το εμβόλιο. Βρήκα λοιπόν τη νέα λίστα των παιδιάτρων στην Αν. Θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι εάν γνωρίζετε κάποιον απ' τους συμβεβλημένους παιδιάτρους προκειμένου να τον προτιμήσω και να μην πάω στα τυφλά. Η λίστα είναι η εξής:

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Όποια άποψη (θετική ή αρνητική) θα μου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Μα καλά, κανένας! Οι δικοί σας παιδίατροι συνεχίζουν κανονικά τη σύμβαση τους με τον ΕΟΠΥΥ? Μόνο η δικιά μας παιδίατρος την έκανε?

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Και εγώ όπως η stam, ψάχνω για καλό παιδίατρο μέσω ΕΟΠΥΥ, (με την ενσωμάτωση των ταμείων, πρώην ΟΑΕΕ)

Προς το παρόν βρισκόμαστε δυτικά, αλλά σε μερικούς μήνες θα μετακομίσουμε ανατολικά, οπότε παραθέτω αυτή την πρόσφατη λίστα με όλους (ίσως να αλλάξει στην πορεία του ίδιου χρόνου η λίστα, δεν ξέρω ακριβώς) τους συμβεβλημένους παιδίατρους, και όποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει!

ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΜΖΟΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΓΚΟΥΛΙΑΜΑΚΗ ΒΑΙΑ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΟΤΣΙΑΡΟΒΑ-ΧΑΡΙΣΗ ΟΛΓΑ

ΓΑΛΑΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΕΛΕΝΙ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΑΓΝΗ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΔΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΓΑΜΛΕΤ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ-ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΥΡΚΟΒΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΑ

ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ ΕΛΛΗ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΚΟΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΚΕΛΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΛΙΝΑ

ΤΑΜΙΣΟΓΛΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

----------------------

Πάντως δικαίωμα για συνταγογραφήσεις, μπορεί να κάνει και ιδιώτης γιατρός, μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης πλέον, και για ορισμένες εξετάσεις. Με επιφύλαξη πιθανόν, και εμβόλια.

Φρέσκα πράγματα φυσικά, και το τι ισχύει στην πράξη αρκετά θολό και ασαφές.

----------------------

Και πως γίνεται αυτό? Χωρίς να πληρώσεις επίσκεψη? Και τότε τι νόημα έχει κάποιοι γιατροί να μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ και άλλοι όχι? Δεν μπορεί, κάτι άλλο θα παίζει. Ντρέπομαι κιόλας να πάρω την παλιά παιδίατρο και να την ρωτήσω αν μπορεί να μας εξυπηρετήσει χωρίς πληρωμή.:oops: Αν κάποιος - κάποια γνωρίζει οτιδήποτε ή ακόμη καλύτερα μπορεί να προτείνει κάποιο γιατρό ας το κάνει να "μορφωθούμε" κι εμείς.

Robert Louis Stevenson

Stam,αναμένουμε, θεωρητικά γνωρίζουμε κάποια πράγματα, αλλά και εγώ αναμένω απαντήσεις απο μητέρες που πρακτικά έχουν ιδία πείρα.

Προς το παρόν δες λίγο εδώ:

Πυξίδα για τα δικαιώματα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=101804

http://www.e-syntagografisi.gr/

----------------------

Παιδια και εγω ταλαιπωρημενη που ψαχνω παιδιατρο για το ΤΕΒΕ

Το εχω ψαξει παρα πολυ με τους γιατρους, με τον ΟΑΕΕ ,το ΙΚΑ την ιδια την παιδιατρο μου κτλ και για τις αλλες ειδικοτητες.

Αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι στην ευρυτερη περιοχη του Πειραια δηλ.Δραπετσωνα,Πειραιας,Κερατσινι Καμινια κλπ ειναι 5 παιδιατροι εκ των οποιων 1 στην Σαλαμινα!!! Απιστευτο.

Αυτοι θα πρεπει να εξυπηρετουν ασφαλισμενους,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,ΟΠΑΔ,ΟΓΑ.

Δηλ.θα τρελαθουμε τελειως. Τα λεφτα που θα παρουν ειναι καθαρα 8ευρω ανα επισκεψη και μαξιμουμ 200επισκεψεις τον μηνα 50την εβδομαδα που πρεπει να αποστελλουν εβδομαδιαια κατασταση στον ΕΟΠΥΥ.

Γιαυτο δεν μπαινει κανεις.Εμενα η παιδιατρος μου μου ελεγε ελα πχ 5.20 και τα ραντεβου ηταν συγκεκριμενα οχι σε καποιους που πηρα και μου ειπαν ελατε χωρις ραντεβου 5-7 ή θα ειμαι στο ιατρειο σε 15 μερες ή τηλεφωνητης χωρις μυνημα κτλ.

Οταν καιγομαστε εμεις με τα παιδακια μας ποιος θα μας εξυπηρετησει;;

Oi ιδιωτες γιατροι πλεον συνταγογραφουν.Πολλοι ομως παιρνουν 5ευρω την συνταγη

Ασφαλισμενοι στο ΤΕΒΕ μπορουν να κλεισουν ραντεβου στο 184 στα κεντρα μανας και παιδιου του ΙΚΑ για να κανουν εμβολια των παιδιων τους

δινοντας το ΑΜΚΑ του παιδιου. Το λεω για καποιους που μπορει να πηγαινουν ιδιωτικα τουλαχιστον μην πληρωνουν κερατιατικα!.

Ξερω πως ολοι σκεφτεστε καλα τι εισφορες πληρωνω μια παιδιατρο δεν μπορω να εχω.Ιδιαιτερα εσεις που εχετε παιδια ως 2 ετων που ειναι καθε μηνα η επισκεψη, χωρις αρρωστιες

Επισης τα ραντεβου ειναι πολυ πισω.Δηλ.προγραμματιζεις τωρα το εμβολιο Τελη Φεβρουαριου ή μαρτιου.

Οποιος θελει λεπτομερειες στο ΟΑΕΕ.gr εχει την λιστα συμβεβλημμενων ιατρων εοπυυ.Βεβαια εχει απειρα λαθη,διευθυνσεις κλπ μεχρι και γιατρους που θελουν να βγουν.

Παντως για να ομαλοποιηθει η κατασταση πρεπει να μπουν παρα πολλοι γιατροι για να μοιραστουν ολοι.

Και κατι αλλο και ΠΟΛΥ σημαντικο.!! Αυτες που σε λιγο καιρο θα γεννησετε ψαξτε λιγο το εξης.Αν πατε σε ιδιωτικο μαιευτηριο πχ το τρικλινο ειναι περιπου 1300ευρω + εξετασεις παιδιου.Μετα απο το μαζεμα της χαρτουρας 2 μηνες μετα, παιρνετε κανενα 1000ευρω απο το ΙΚΑ.Θα ψηφιστει μαλλον Ο ΕΟΠΥΥ να κανει συμβαση με τα μαιευτηρια για το επιδομα τοκετου και εσεις θα βγαινετε απο το νοσοκομειο με τα 300ευρω + τον γιατρο..

Ελπιζω να βοηθησα και να μην σας κουρασα πολυ

Διαφημίσεις

καλημερα!

εγω παω τον μπομπιρα μου στον αχθοφοριδη στην καλαμαρια.

πηγαμε 2 φορες γιατι ειμαστε 2 μηνων αλλα μας φανηκε πολυ καλος

δεν πληρωνουμε επισκεψη και μας γραφει και τα εμβολια

Καλημερα μπορειτε να ψαξετε και στο vrisko.gr βαζεις περιοχη και τη γιατρο θελεις και σου βγαζει οσους εχει.

Εγω απο εκει εβγαλα ακρη για τους γιατρους που θελω.

Αξιζει κοριτσια ψαξτε το.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Κορίτσια, διαβάζω όλες τις απαντήσεις σας αλλά εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένη! Αφού μπορείς να πας σε οποιονδήποτε γιατρό και να σε εξετάσει ή ακόμα και να σε συταγογραφήσει τότε γιατί υπάρχουν γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ? Γιατί πολλοί θέλανε διακαώς εδώ και μήνες να απαλλαχθούν από τη σύμβαση που είχαν με το ΤΕΒΕ ή τον ΟΠΑΔ? Προφανώς γιατί δεν τους συνέφερε οικονομικά. Άρα τώρα πως μπορούν να εξετάζουν και να συνταγογραφούν ΔΩΡΕΑΝ ή έστω με την ελάχιστη χρέωση των 10?? Με αυτήν τη λογική θα μπορούμε να επισκεφτούμε τον οποιοδήποτε γιατρό και να τον πληρώσουμε μόνο 10?, ενώ μέχρι πρότινος μπορεί να δίναμε μέχρι και 80?, ειδικά αν μιλούσαμε για κορυφή, δόκτωρ πανεπιστημίου κ.λ.π.

Robert Louis Stevenson

Λοιπόν, ας γράψω τι ακριβώς ισχύει με τον γυναικολόγο μου, που ναι μεν δεν είναι συμβεβλημένος με το ταμείο μου, αλλά πλέον μπορεί να μου συνταγογραφεί εξετάσεις ( δεν γνωρίζω το όριο και τι ακριβώς μπορεί και δεν μπορεί με κάθε λεπτομέρεια, γιατί δεν χρειάστηκα ακόμη κάτι)και κάποια φάρμακα αν χρειαστεί επίσης, αλλά πληρώνω κανονικά επίσκεψη όπως κάθε φορά.

Άρα, αν θέλεις την παλιά σου παιδίατρο, που δεν είναι συμβεβλημένη, θα πληρώνεις κανονικά επίσκεψη (τώρα τι θα συμφωνήσετε και πως θα τα βρείτε μεταξύ σας, είναι άλλο θέμα), αλλά μπορεί να συνταγογραφεί κλπ...

Ενώ, σε συμβεβλημένο γιατρό, κλείνεις ραντεβού στο 184, ο οποίος δέχεται μέχρι 10 άτομα δωρεάν (απο όλα τα ταμεία, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ), και ο 11ος και πάνω πληρώνει, αυτά ισχύουν τώρα, το τι θα αλλάξει τι θα μείνει ως έχει, είμαστε όλοι, στην αναμονή.

----------------------

Διαφημίσεις

Επομένως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε μη συμβεβλημένους γιατρούς πληρώνεις κανονικά την επίσκεψη. Σε συμβεβλημένους αν είσαι μέσα στα 10 άτομα που έχουν δικαίωμα να βλέπουν την ημέρα δεν πληρώνεις επίσκεψη. Εάν είσαι ο ενδέκατος πληρώνεις 10?. Και ερωτώ: Γιατί να μη σε βάζουν συνέχεια εκτός 10άδας για να παίρνουν το 10ευρω?

Robert Louis Stevenson

Stam, ακριβώς αυτό είχα θέσει σαν ερώτημα στην ιατρό ελεγκτή του ΟΑΕΕ, όταν μου έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες,αλλά, με την απορία έμεινα.

Salitsa, κάποιες λεπτομέρειες περισσότερο!

----------------------

Stam' date=' ακριβώς αυτό είχα θέσει σαν ερώτημα στην ιατρό ελεγκτή του ΟΑΕΕ, όταν μου έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες,αλλά, με την απορία έμεινα.

Salitsa, κάποιες λεπτομέρειες περισσότερο![/quote']

τι λεπτομερειες?

εμενα ποτε δε μου το εθεσε ετσι.κλεινω ραντεβου και ποτε δεν εχω πληρωσει

Δηλαδή Salitsa παίρνεις τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού αναφέροντας το ταμείο σου και όταν έρθει η ώρα της επίσκεψης και ολοκληρωθεί, φεύγεις χωρίς να ρωτήσεις τι οφείλεις?

Robert Louis Stevenson

Δηλαδή Salitsa παίρνεις τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού αναφέροντας το ταμείο σου και όταν έρθει η ώρα της επίσκεψης και ολοκληρωθεί φεύγεις χωρίς να ρωτήσεις τι οφείλεις?

τωρα πια με ξερει και δε κεω ταμειο.μετα την εξεταση συμπληρωνω μια φορμα με τα στοιχεια του μωρου και τα δικα μου(τον εχω εγω ασφαλισμενο)και φευγω

Απο ό' date='τι καταλάβατε,γι΄άλλη μια φορά, άλλο τι ισχύει θεωρητικά, και άλλο πρακτικά, τρέχα γύρευε δηλαδή.:rolleyes:[/quote']

παντως και στον παθολογο που οηγαινα στην εγκυμοσυνη για τα φαρμακα το ιδιο ισχυε

παντως και στον παθολογο που οηγαινα στην εγκυμοσυνη για τα φαρμακα το ιδιο ισχυε

Προ ΕΟΠΥΥ; Το 2011 δηλαδή; Να φανταστώ πως μιλάμε πάντα για τους συμβεβλημένους γιατρούς, και όχι τους μόνιμους και γνωστούς μας , που πιθανόν να έχουμε αναπτύξει κάποιες από εμάς μια άλλη σχέση και εξυπηρέτηση, καλύτερα να διευκρινίζουμε βρε κορίτσια!;)

----------------------

Προ ΕΟΠΥΥ; Το 2011 δηλαδή; Να φανταστώ πως μιλάμε πάντα για τους συμβεβλημένους γιατρούς' date=' και όχι τους μόνιμους και γνωστούς μας , που πιθανόν να έχουμε αναπτύξει κάποιες από εμάς μια άλλη σχέση και εξυπηρέτηση, καλύτερα να διευκρινίζουμε βρε κορίτσια!;)[/quote']

ναι συμβεβλημενοι.δεν τους ηξερα προσωπικα.απλως για τον παιδιατρο εκανα μια ερευνα αναμεσα τους και κατεληξα σε αυτον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...