Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα (μελισσούλες)

myrto

Recommended Posts

Λοιπόν, μια που είστε όλες crafty μανούλες, για βγάλτε μια κόλλα χαρτι, απροειδοποίητο διαγώνισμα!

Έχω δύο θεματάκια:

Θέλω η βαφτιση να έχει θέμα τις μέλισσες (ταιριάζει με το επίθετο μας!).Καμιά ιδέα;

Δεύτερο λίγο πιο δύσκολο...για τα παιδιά οι μπουμπουνιέρες θέλω να είναι σωληνάρια για σαπουνόφουσκες, όπου θα κολλήσω μια ετικέτα που θα φτιάξω εγώ, σχετική.Πρώτον, μήπως έχετε υπόψην τέτοιες συσκευασίες που να μην είναι κιτσάτες; Ειδα κάτι στο zara home αλλά ήταν πολύ ακριβές...Δεύτερο...πως μπορεί να συνδιαστεί αυτό το κυλινδρικό σχήμα με τα κουφέτα;;;;ευχαριστώώώ!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Ωραία η ιδέα σου την είχα σκεφτεί και γω. Αλλά σκέφτηκα επίσης να ανοίξουν όλα τα πιτσιρίκια μετά την βάφτιση το συγκεκριμένο προϊόν και άντε να πάνε στο σπίτι τους όλα καλά, θα το χαρούν! Αν έχεις τραπέζι φαντάστηκα τη σκηνή: να κάνουν σαπουνόφουσκες πάνω από τα φαγητά, οι γονείς να τα κυνηγάνε να φάνε και όλοι να με συχτιρίζουν για την ιδέα που είχα (φυσικά και γω τον εαυτό μου και να επικαλούμε τον κύριο Ηρώδη)!!! Ακραίο? Έχω πολύ φαντασία?

Χα,χα, όχι δεν έχεις πολύ φαντασία, κι εγώ το σκέφτηκα ότι μπορεί να με διαολοστείλουν, αλλά από την άλλη δεν είναι ωραίο θέαμα πιτσιρίκια με σαπουνόφουσκες εδώ κι εκεί;;;...μάλλον θέλω να βλέπω την ειδυλιακή πλευρά του θέματος... :D:D:D

Αν δεν πτοήθηκες ωραία ιδέα για τα κουφέτα: αντί την κλασική σε πουγκάκι ή τούλι δεμένο πάνω του, να δέσεις κορδονάκια- κορδελίτσες προς το πάνω μέρος, να τα αφήσεις να κρέμονται αρκετά και στις άκρες τους να δέσεις από ένα κουφέτο σε τουλάκι! Τι λές?

myrto καταρχήν πολύ ωραία ιδέα και με το καλο η βάφτιση!!

Λοιπον για προσκλητηριο μπορεις να φτιάξεις μονη σου με χαρτονια ένα λουλούδι (στο κέντρο να γράφεις το κείμενο) και να πάρεις αυτοκόλλητα μελισσούλες να βάλεις κανά δυο να τριγυρίζουν (εκτος αν βρεις μικρουλες πλαστικές ή ξυλινες όπως κάποιες πασχαλίτσες που κυκλοοφορουν...)!!

Όσο για τις μπομπονιέρες, νομίζω πως στα JUMBO θα βρεις εικονομικές σαπουνοφουσκες, αφού θα κολλήσεις δική σου ετικέτα δε σε νοιάζει αν απο κάτω είναι κιτσάτη!! και για τα κουφέτα μπορείς απλά να τυλίξεις το πουγκάκι με το κορδελάκι του γυρο-γυρο.

Επειδή όμως έχει ένα δίκιο η venia με τα τρελαμένα πιτσιρίκια που θα ξεσαλώσουν... μπορείς να πάρεις κάτι ανάλογο που έχω δει ακόμη και σε super market που αντί για σαπουνόφουσκες έχει μέσα παιδικα καραμελάκια και για καπάκι ή κάποιο κεφάλι καρτούν ή ένα παιχνίδι με μπίλιες!! (δε θυμάμαι όμως τη μαρκα...)

Αν βρω κατι σχετικό θα επανέλθω!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

αντί την κλασική σε πουγκάκι ή τούλι δεμένο πάνω του, να δέσεις κορδονάκια- κορδελίτσες προς το πάνω μέρος, να τα αφήσεις να κρέμονται αρκετά και στις άκρες τους να δέσεις από ένα κουφέτο σε τουλάκι! Τι λές?

Venia μ'άρεσε η ιδέα σου, σ'ευχαριστώ!

Η ιδεα σου ειναι πραγματι πρωτοτυπη και ωραια,

απλως ηθελα να σου παραθεσω ενα site το http://WWW.ELXIS.GR

που εχει πολλα gagdets για μπομπονιερες με θεμα μελλισες.

Ριξε αν θες μια ματια, αυτο που μου αρεσε περισσοτερο

ειναι οι ξυλινες κρεμαστρες με μελλισουλες, που ειναι και

οικονομικες αλλα και πολυ χρησιμες!!!!!!!!

Οι τιμες που θα δεις στην σελιδα του ειναι για ετοιμες

μπομπονιερες, αλλα μπορει να σου προμηθευσει

μονο τα υλικα , δινουν τιμες τηλεφωνικα!!

Σορρυ που πεταγομαι στο ασχετο, αλλα ο τυπος με το elxisdoro ειναι πολυ σουπερ παιδια...

Μας εχει σωσει ολους χαχα !!!

Και με email μπορειτε να κανονισετε !!!

τα προσκλητήρια θα είναι home made ή όχι?

αν είναι home made, θα μπορούσες ίσως να βρεις καμια ωραία μελισσούλα απ το Internet (πχ τη Μάγια :P) μαζί με φόντο τα λουλούδια κλπ και να κόψεις μια φωτογραφία απ τη ζουζούνα σου και να την κολλήσεις στο προσωπάκι.

εννοείται ότι θα ετοιμάσεις μόνο ένα κομπλε προσκλητήριο και μετά θα βγάλεις καλής ποιότητας έγχρωμα φωτοαντίγραφα

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Σκεφτόμαστε να βαφτίσουμε την μπουμπού μας αρχές Ιούνη (ελπίζω να μην άργησα για τις ετοιμασίες...) και έχω ένα κάρο απορίες... Νομίζω ότι βρήκα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βρω οτιδήποτε με θέμα μελισσάκι πουνα μ'αρέσει κιόλας. Την εναλλακτική δεύτερη περίπτωση που'χω κατά νου είναι πεταλούδες. Τα χρώματα που θα ήθελα είναι κίτρινο, πορτοκαλί ίσως λαχανί... Από ότι καταλάβατε ούτε εγώ έχω ξεκαθαρίσει γιατί πολύ απλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Μου φαίνονται ΒΟΥΝΟ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ κορίτσια....

0kEJp3.pngCsbXp3.png

εγω στη δικη μου (οταν λεω δικη μου εννοω εγω μωρό... :wink: ) ειχα θεμα τη μαγια τη μελισσα...

http://images.google.gr/images?gbv=2&hl=el&sa=1&q=maya+the+bee&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD

στην αρχη ελεγα να κανω κι εγω στη δικη μου κορη τη μαγια μελισσα.. αλλα μετα το ξεχασα! τωρα μολις το ξαναθυμηθηκα και ειναι αργα... :?

στο θεμα μας τωρα....

μου αρεσει πολυ η μελισσα για θεμα. Ιδιως καλοκαιρινο. Θελεις να φτιαξεις πραγματα μονη σου? (προσκλητηρια - μπομπονιερες??) ή να ψαχνω για ετοιμα?

Πάντως το θεμα πεταλουδες ειναι πιο συνηθισμενο αλλα πιο ευκολο για στολισμο...

αποφασισε και πες.. Εκτος αν θες να τα δουμε και τα δυο και μετα να αποφασισεις... Για αρχη πες αν θες να κανεις πραγματα μονη σου ή οχι...

να σου ζησει!!! :o

Θέλω να φτιάξω ο,τι μπορώ μόνη μου. Αλλά... Θα τα καταφέρω; Τις προσκλήσεις σίγουρα θα τις φτιάξουμε μόνοι μας. Τις μπομπό θα τις καταφέρω; Για γλυκάκι έλεγα cup cakes αλλά πώς θα τα διακοσμήσω;;; Είναι όλα τόσο συγκεχυμένα στο μυαλό μου. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

για προσκληση εισαι σε κατι χαρτινο? κατι υφασματινο? μπορεις να τυπωσεις? να γαζωσεις? (σκεψου και αν εχεις να στειλεις και προσκλησεις εκτος πολης.. με ταχυδρομειο δλδ.. γιατι τοτε δεν γινεται να ειναι γυαλινο πχ...)

μπορεις ας πουμε πχ να κανεις ενα χαρτινο προσκλητηριο που τα λογια να ειναι γραμμενα στη κοιλια της μελισσουλας/πεταλουδας και πισω να κολησεις φτερα απο ριζοχαρτο...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν υλικό και την κερήθρα, που είναι πολύ κομψό και όμορφο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν γλυκάκι της βάφτισης, μόνη της, ή σαν στολίδι πάνω στο cup cake που σκέφτεσαι να κάνεις. Μπορείς όμως να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και σαν μπομπονιέρα, ή και σαν προσκλητήριο (ας πούμε μέσα σε ένα βαζάκι, ή σε έναν σωλήνα, διακοσμημένο με μελισσούλες) και το προσκλητήριο τυλιγμένο σε ρολάκι. Αν σε ενδιαφέρει σαν ιδέα, μπορούμε να ψάξουμε και άλλους τρόπους. Επίσης, ένα ωραίο δωράκι - μπομπονιέρα που συνδέεται με το θέμα σου είναι φυσικά κεριά (από κερήθρα), που μοσχοβολάνε υπέροχα. Τα αυθεντικά τα βρίσκεις σε μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς.

Με το καλό η βάφτιση!

Διαφημίσεις

και για γλυκάκι να προσφερεις βαζάκια με μελι

:D

Το μέλι το'χω συναντήσει αρκετά σε γάμους, γι'αυτό μάλλον άκυρο. Ευχαριστώ πάντως.

Λοιπόν, ένα ένα... Έχω τη δυνατότητα να τυπώσω, γαζώσω κτλ.

Προσκλήσεις εκτός Αθηνών δε θα έχω. Αυτό με την κοιλιά της μελισσούλας το'χα σκεφτεί αλλά το μόνο πατρόν που βρήκα ήταν για πεταλούδα.

Η κερύθρα σαν υλικό μου αρέσει πολύ αλλά αναρωτιέμαι τι γνώμη θα έχουν τα πιτσιρίκια όταν πάρουν μια τέτοια μπομπό.

Το μπρελόκ έχει πλάκα, μ'αρέσει, όπως και η ιδέα για κερύθρα πάνω στα cup cakes.

Άντε κορίτσια κάτι βλέπω να κουνιέται... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

28049972.jpg

κοβεις γυρω γυρω...

κολλας στην πλατη φτερα απο ριζοχαρτο

βαζεις και κεραιες απο μαυρο καλωδιο

αν σου αρεσει πες μου και το κειμενο να στο γραψω και το ε-μαιλ σου να στο στειλω...

(μονη μου το εφτιαξα ... εε....)) :lol:

Δεν είναι κακό :wink: . Κοίτα και αυτό http://artfiles.art.com/images/-/T-Walker/Bee-Happy-Poster-C10030063.jpeg΄. Έλεγα σαν κάρτα αυτό και από πάνω σε ρυζόχαρτο να γράψω το κειμενάκι. Άλλο θέμα το κείμενο :roll: . Εκεί τι γράφουμε;;;

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Είμαι ένα μέλισσακι,όμορφο κ στρουμπουλο κ υπομονή θα κάνω να με βάλουν στο νερό(έως ότου βαφτίστω)(μέχρι που να βαφτίστω).

Κι αν θα κλάψω μην σας νοιάζει,ίσως να ναι από τρομάρα.μα ο κόσμος θα φωνάζει: πω,πω,πω μια κοριτσάρα!

Αν σκεφτώ κ τίποτε άλλο θα το γράψω. Στα αλλά με κάλυψαν τα κορίτσια παραπάνω.

Μπορείς να γράψεις το όνομα σου,του άντρα σου, το όνομα που θα βάλετε στην μικρή κ του ναού;ίσως τα συνδιάσω καλύτερα. Πχ μελισσακι μπουμπουκακι με φωνάζει η μαμα κ στον αγιο Νικόλα θα με πάνε για βουτιά.

Ή

Ο μπαμπάς μου ο κωνσταντίνος που μου έχει αδυναμία, είπε ότι ήρθε η ώρα να με βάλουνε μαρία.

Το 'ψαξα απο δω το 'ψαξα απο'κει και τελικά αποφάσισα.........δεν θα κάνω τη βάπτιση φουξ-λαχανί αλλά βάπτιση με θέμα μέλισσα και χρώμα το απαλό κίτρινο.

Μπομπονιέρα θέλω να κάνω στικάκια μελισσούλες απο τις οποίες θα κρέμεται απο σπάγγο ένα μικρό βαζάκι με μελάκι στο οποίο θα κολλήσω χαρτάκι με το όνομα.Θα βάλω και τουλάκι με κουφετάκια

Για τα παιδάκια θα κάνω χωνάκια λευκά με το όνομα επάνω τυπωμένο σε χρώμα κίτρινο και μέσα χαρτί αφής κίτρινο

Η κολυμβήθρα θα στολιστεί με κίτρινα τριαντάφυλλα και κίτρινες ζέρμπερες

Η Μελίνα πρίν τη βάπτιση θα φοράει λευκό φόρεμα με μία κίτρινη λεπτομέρεια,δεν ξέρω τί ακόμη και στο κεφαλάκι θα της βάλω στεφανάκι με μικρά μπουμπουκάκια απο κίτρινα τριανταφυλλάκια και πίσω θα κρέμονται κίτρινες κορδελίτσες

Τέλος για γλυκό βάπτισης έχω τρελαθεί με ένα γλυκάκι μελισσούλα απο τα ζαχ/στεία passarella αλλα δεν έχει Θεσσαλονίκη ,άραγε μπορώ να δείξω το σχέδιο και να μου το κάνει άλλος ζαχαροπλάστης?

Πώς σας φαίνεται το όλο concept?

A!Ξ'εχασα να αναφέρω το μόνο σκάλωμα στην όλη υπόθεση .Ξεκινήσαμε με το σκεπτικό να γίνει η βάπτιση φούξ λαχανί και η νονά έχει ήδη κλείσει τα βαπτιστικά Το φόρεμα είναι σαμπανιζέ χωρίς καθόλου χρώμα αλλά το κουτί για τα βαπτιστικά που είναι τέλειο ,είναι σπιτάκι φανταστικό, ,έιναι λευκό με φούξ

Επισης τα λαδόπανα έχουν φούξ λεπτομέρειες

Ολα τ'αλλα το κουτί με λαδάκι σαπουνάκι θα γίνει σε οτι χρώμα θέλουμε όπως και η λαμπάδα αλλά και τα 3 κεράκια που θα είναι λευκά αλλά θα βάλουμε αντί για φουξ κορδέλες κίτρινες

Το θέμα είναι θα πρέπει να αλλάξουμε το σπιτάκι ή δεν πειράζει και τόσο?Φοβάμαι μην στραβώσει η νονά γιατι το θελε τρελά

Ολα τ'αλλα πώς φαίνονται?Δεν είναι πολύ πρωτότυπο σαν ιδέα?

Σκέφτομαι ακόμη να βάλω κι ενα καρτελάκι δεν ξέρω που όμως που να λέει ένα μικρό στιχάκι σαν ευχαριστήριο και να λέει κάτι για Μελινάκι για μελάκι δεν το χω βρει ακομη ......

Ρενάτα, το μελισσάκι μου αρέσει πάρα πολύ σαν θέμα και το απαλό κίτρινο είναι πιο γλυκό και ρομαντικό (και πιο ασυνήθιστο) από το φουξ - λαχανί. Σημειώνω, αν δεν το είδες, ότι και η Natexo (ελπίζω να το γράφω σωστά) έχει αυτό το θέμα και ήδη τα κορίτσια έχουν δώσει πολλές ιδέες. Το post λέγεται "τα φώτα σας".

Εγώ θα μπορούσα να σου προτείνω στη μπομπονιέρα, που νομίζω θα είναι πολύ χαριτωμένη, να μην δέσεις τα κουφέτα σε πουγκί, αλλά ένα - ένα ξεχωριστά, τυλιγμένα σε τούλι. Έτσι θα κρέμονται ελεύθερα από το στικάκι, μαζί με το βαζάκι μέλι, και το αποτέλεσμα νομίζω θα είναι πιο πρωτότυπο.

Όσο για το σπιτάκι, ίσως θα μπορούσες να προσθέσεις κάποιες κορδέλες κίτρινες, ή, αν πιάνει το χέρι σου, και κάποιες πινελιές! Αλλά και έτσι να μείνει, μια χαρά το βρίσκω. Δεν χρειάζεται πια και τόσο ασορτιμέμεντο!

Εύχομαι το Μελινάκι σου να έχει μια ζωή όλο γλύκα!

λενε πως στις μελισσουλες, δεν αρεσει το νερο...?

για ελατε να με δειτε στο νερακι πως βουτω!!

μη φοβαστε εγω τους φιλους μου ποτε δεν τους τσιμπω

θα γελαω με τις ευχες σας και θα πω κι ευχαριστω!!

σας καλω στην βαφτιση μου την Κυριακη 28 ιουνιου 2009

ατον Ιερο Ναο Αγιας Τριαδας Σερρών...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...