Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 
Κάνοε Καγιάκ Ημέρες ¶θλησης & Ψυχαγωγίας
20/02/2011

ΗΜΕΡΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ 2011
Για τον Απρίλιο η εγκατάσταση θα είναι επισκέψιμη τα Σαββατοκύριακα 02-03.04 και 16-07.04. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι για το rafting 30?/άτομο και για τα Διθέσια Φουσκωτά 25?/άτομο και 30?/δύο άτομα.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό τα Σαββατοκύριακα που θα λάβει χώρα ο προπονητικός μήνας των Εθνικών Ομάδων του Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ (δηλαδή όλα τα Σ.Κ. του Μαρτίου, αλλά και η Παρασκευή 25η Μαρτίου), όπου σε κάποια από αυτά θα πραγματοποιούνται και δραστηριότητες για το κοινό (rafting, διθέσια φουσκωτά, καγιάκ / αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.hellinikonparks.gr/days2011/).

Το δελτίο τύπου:

Φαντάστηκες ποτέ ένα άγριο ποτάμι στην Αθήνα?!!

Αν τις καθημερινές σου περνάς από 40 κύματα...έλα τα Σαββατοκύριακα να ζήσεις μια γεμάτη δράση περιπέτεια στα πιο ορμητικά νερά...στο κέντρο της Αθήνας!!!

Η εταιρία «Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.», διοργανώνει για τρίτη χρονιά την εκδήλωση «Κάνοε Καγιάκ Ημέρες ¶θλησης & Ψυχαγωγίας», από 28 Φεβρουαρίου έως 17 Απριλίου 2011.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε - Καγιάκ και πλαισιώνεται από τις παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις:

Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση (European Training Slalom Camp)
28.02-27.03


Εκπαιδευτικές - ψυχαγωγικές επισκέψεις σχολείων
28.02-24.03 (μόνο καθημερινές)

Επισκέψεις κοινού για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες rafting, διθέσια φουσκωτά και καγιάκ
28.02-17.04

Διοργάνωση 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ 26-27.03

Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων καθώς και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τη εκδήλωσης:

www.hellinikonparks.gr/days2011   Τηλέφωνο: 210-9848676  Email: info(at)hellinikonparks.gr

 

 

Παλιότερα events του ίδιου διοργανωτή:

 

 

2Ο KAYAK RIVER FESTIVAL 2010
ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 

Στις 5 και 6 Ιουνίου 2010 η «Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ» σε συνεργασία με την εταιρεία «Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.» οργανώνει το 2ου Kayak River Festival, το οποίο θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:
Δημιουργική απασχόληση με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά άνω των 3 ετών
Μαθήματα kayak για ενήλικους και ανήλικους
Διθέσια φουσκωτά στην πίστα προθέρμανσης
Δραστηριότητα rafting στην Ολυμπιακή πίστα
Χρήση της Ολυμπιακή πίστας για kayak
Αγώνες κάνοε - καγιάκ - σλάλομ υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας κανόε - καγιάκ
Βόλτα στη λίμνη με «ανοιχτά kayak» (sit on top)

 Η είσοδος της εγκατάστασης για το κοινό θα είναι ελεύθερη το Σαββατοκύριακο της εκδήλωσης και η συμμετοχή στις δραστηριότητες θα είναι με χαμηλό οικονομικό αντίτιμο από 5 έως 15? με σκοπό την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων νέωνσε αυτές. Τα μαθήματα καγιάκ σε ανήλικους θα παρέχονται δωρεάν.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η «Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ», είναι ένας αθλητικός σύλλογος με αντικείμενο το καγιάκ ποταμού, που ιδρύθηκε το 1996. Από την ίδρυση του ο σύλλογος αναπτύσσει με συνέπεια, επιμονή και υπομονή το καγιάκ σλάλομ με συμμετοχή σε όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα και κύπελλα, και πολλές νίκες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για την λόγω εκδήλωση, βρίσκεται ο Υπεύθυνος της εκδήλωσης, κ. Γιάννης Χολέβας,

Ε-mail:y.holevas(at)hellinikonparks.gr ή info(at)hellinikonparks.gr   www.hellenikonparks.gr
Σταθερό τηλέφωνο: 210 9848676
Κινητό τηλέφωνο: 6944 656029 

Με εκτίμηση,

 ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΓΙΑΚ 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008