Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Δελτία Τύπου στο Parents.org.gr / Parentscafe.gr
06/05/2014

Που στέλνετε τα δελτία τύπου; 

στο εμαιλ editor( at )parents. org. gr

Ρίξτε μια ματιά στις κατηγορίες άρθρων που δημοσιεύουμε δωρεάν για να μας στείλετε αντίστοιχα μικρά δελτία τύπου (αρχεία word/text) για την κάθε κατηγορία. Δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα να επεξεργαστούμε ενοποιημένα δελτία τύπου που ανήκουν σε πολλές κατηγορίες ταυτόχρονα!

Προσοχή:

Δημοσιεύουμε μόνο εκδηλώσεις με συγκεκριμένες ημερομηνίες!

παρατηρήστε ότι με εξαίρεση τις θεατρικές παραστάσεις οι οποίες είναι συνήθως εποχιακές ή τις ομάδες για γονείς μαζί με το παιδί τους (οικογενειακή δημιουργική απασχόληση), δημοσιεύονται ΜΟΝΟ δελτία τύπου τα οποία αφορούν μεμονωμένες εκδηλώσεις ή μικρούς κύκλους 4-5 συναντήσεων με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Δυστυχώς ΔΕΝ είναι εφικτή η δημοσίευση δελτίων τύπου που αφορούν εβδομαδιαίες συναντήσεις ή εποχιακούς κύκλους, είτε για παιδιά, είτε για ενήλικες. 

Εάν η εκδήλωσή σας έχει ή δεν έχει κόστος θα πρέπει να το αναφέρει ξεκάθαρα! 

Απο την στιγμή που η μεμονωμένη δραστηριότητα η οποία διοργανώνετε έχει κάποιο κόστος, αυτό θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα (με διευκρίνιση εάν επιβαρύνεται με κάποιο επιπλέον φόρο, φπα, ή εγγραφή). Δελτία τύπου που δεν αναφέρουν το κόστος απο την στιγμή που δεν αναφέρουν ότι έχουν Ελεύθερη Είσοδο δεν θα δημοσιεύονται!  

Δείτε εδώ κάποιες κατηγορίες άρθρων: 

α) δωρεάν εκδηλώσεις (ανεξάρτητα ηλικίας / θέματος)
http:// 

β) εκδηλώσεις μεμονωμένες για παιδιά με συγκεκριμένες ημερομηνίες (με είσοδο)
http:/ 
γ) παραστάσεις
http:// 

δ) εποχιακές δραστηριότητες
    

ε) σεμινάρια / εκπαίδευση για ενήλικες
 

ζ) εκδηλώσεις σταθερών ομάδων για τον γονέα μαζί με το παιδί του!
 

η) δημιουργική απασχόληση για ενήλικες

Update 5/5/2014, πλέον δημοσιεύονται μόνο δελτία τύπου με ελεύθερη είσοδο, με διοργανωτές ΜΚΟ. Σε όσες εκδηλώσεις δεν υπάρχει χορηγία επικοινωνίας, τα δελτία τύπου δημοσιεύονται  στους πίνακες ανακοινώσεων: 

Δείτε εδώ http://www.parents.org.gr/news/a401

Φροντίστε να αναφέρετε για κάθε δελτίο τύπου, σε ποιά κατηγορία / σε ποιό άρθρο θέλετε να δημοσιευτεί! 

 

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες:  

 Προσοχή - δεν δημοσιεύονται δωρεάν δελτία τύπου για καταναλωτικά αγαθά/υπηρεσίες (πχ βιβλία, παιχνίδια, μουσική, σινεμά, ιατρικές υπηρεσίες). Για να προβάλλετε προιόντα/υπηρεσίες που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 211 1199122 ή στο εμαιλ parents( at )parents.org.gr.

Σε τι μορφή να στείλετε το δελτίο τύπου σας:

Τα δελτία τύπου που στέλνετε φροντίστε να είναι
με την μορφή απλού κειμένου (.doc) (όχι αφίσα ή  προστατευμένου Pdf)

ή και με συμπεριλαμβανόμενο σύνδεσμο που οδηγεί σε ήδη δημοσιευμένο  (online)  pdf
 ( http://www.urllink.pdf )
 
προσοχή όχι σκέτο/μόνο του/σε αρχείο το pdf !

Απαραιτήτως όλα τα βασικά στοιχεία πρέπει να είναι με απλό κείμενο:  ημερομηνία, τίτλος, περιγραφή, διεύθυνση, κόστος, ηλικία παιδιών, ιστοσελίδα εμαιλ τηλέφωνο!

Στο Pdf βάζετε όλες τις επιπλέον πληροφορίες, φωτογραφίες του χώρου φωτογραφίες της δραστηριότητας, και ότι άλλο θέλετε! Να σημειώσουμε ότι κάθε δραστηριότητα πρέπει να προβάλλεται ξεχωριστά / με άλλο pdf εάν αφορά ξεχωριστά άρθρα.

Με αυτό το τρόπο είναι δυνατή η προβολή εικόνων στον αναγνώστη με πολύ εύκολο /σύντομο τρόπο για τους εκδότες.
Να σημειώσουμε ότι ειδικά στην ιστοσελίδα μας η δημοσίευση δελτίων τύπου γίνεται απο εθελοντές και ότι δεν υπάρχει χρόνος για να δημοσιεύουν ξεχωριστά τις φωτογραφίες. Ο μόνος τρόπος για να τοποθετηθούν φωτογραφίες, είναι ο παραπάνω.

[Στα άρθρα που προβάλλουν τις δραστηριότητες στο site μας, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται εικόνες, οπότε με τον παραπάνω τρόπο διασφαλίζετε την άρτια/εμπλουτισμένη προβολή του χώρου σας δωρεάν!]

 

Τι περιλαμβάνει ένα δελτίο τύπου: 

Εάν δεν έχετε ξαναστείλει δελτία τύπου δείτε εδώ το πώς πρέπει να στέλνετε ένα δελτίο τύπου και τι πρέπει να περιλαμβάνει: http://georgepapatriantafillou.wordpress.com/

Πότε να στείλετε ένα δελτίο τύπου:

Εγκαίρως! Εγκαίρως σημαίνει τουλάχιστον 2 εβδομάδες πρίν!

Πώς να ελέγξετε αν δημοσιεύτηκε αυτό που στείλατε: 

Ανοίξτε τα άρθρα που αφορούν το δελτίο τύπου που στείλατε, 2-3  εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή. Εάν η εκδήλωση είναι σύντομα δηλαδή εντός των επομένων ημερών μπορείτε να στέιλετε μια υπενθύμιση. Δεν θα σας σταλεί απάντηση δημοσίευσης, καθώς δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες δελτία τύπου και δεν είναι εφικτή η αποστολή απάντησης στο κάθε εμαιλ. Εάν μετά απο 5 ημέρες δεν έχετε δεί δημοσιευμένο καπου μπορείτε να ρωτήσετε μέσω εμαιλ, εάν πρόκειται να δημοσιευτεί γενικότερα, και θα σας αποσταλεί απάντηση συγκεκριμένα για αυτό.

ΔΕΝ δημοσιεύονται δελτία τύπου που μας στέλνονται την τελευταία στιγμή - δηλαδή 2-3 μέρες πριν την εκδήλωση! 

 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008