Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 
Εγκυμοσύνη & τοκετός: Ενώσεις και σωματεία στην Ελλάδα
11/04/2011

Εγκυμοσύνη & τοκετός: Ενώσεις και σωματεία στην Ελλάδα

Ευτοκία

Σωματείο για την προώθηση του φυσικού τοκετού

Η Ευτοκία είναι μέλος της Ομοσπονδίας μη κυβερνητικών οργανώσεων Ελλάδος και του Ευρωπαϊκού δικτύου οργανώσεων για τον τοκετό ΕNCA [European Network of Childbirth Associations].

Σκοπός:Η μελέτη, η έρευνα, η προβολή και η προώθηση των θεμάτων που αφορούν την προστασία της μητρότητας, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού, της λοχείας, του θηλασμού.

Πληροφορίες: Φλέμινγκ 50, Μαρούσι, 15123, Τηλέφωνο/Fax: 210 68 44 970, http://www.eutokia.gr

(Δευτέρα -Τετάρτη 13:30-20:00, Πέμπτη 10:00-20:00)

BirthChoices.gr

Η Εκστρατεία για τις Επιλογές Τοκετού στην Ελλάδα

Σκοπός: Προσωπική ενδυνάμωση, Κοινωνική και Πολιτική Πίεση-Εκπαίδευση,Συλλογή πληροφοριών, Αλλαγή πεποιθήσεων

Πληροφορίες: http://www.birthchoices.gr/

Μitrikosthilasmos.com

Απευθύνεται σε όλους τους νέους που σκοπεύουν να γίνουν γονείς και σε όσους είναι ήδη γονείς. Απευθύνεται σε όσους θέλουν υποστήριξη στον πιο δύσκολο ρόλο! Αυτόν του να είσαι γονιός.

Φιλοξενεί καθημερινά θέματα που αφορούν την γονιμότητα, την τεκνοποίηση, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την μητρότητα, τον θηλασμό, την οικογένεια, την υγεία και γενικά τη ζωή με το παιδί. Με έγκαιρες ειδήσεις από έγκυρες πηγές και μέσα από μια πλούσια επιστημονική αρθρογραφία παρέχει μια ολοκληρωμένη, καθημερινή ενημέρωση και πληροφόρηση.

Στόχος είναι να σχηματιστεί μια ενεργή δικτυακή κοινότητα στην οποία θα ενθαρρύνεται η επικοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση προβληματισμών και εμπειριών, η αναζήτηση λύσεων και η ανταλλαγή υποστήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mitrikosthilasmos.com/

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008