Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φτιάξαμε το apple crumble του parents!

sstamoul

Recommended Posts

Προχθές με το Βασίλη και τη Ρέα, φτιάξαμε τη μηλόπιτα apple crumble του parents (η συνταγή στην αρχική σελίδα!).

Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα και το γλυκό είναι πολύ καλό! (Από εμφάνιση δε λέει και πολλά, αλλά από γεύση σκίζει)!

Και η διαδικασία επιτρέπει να συμμετέχει το παιδί σε όλα τα στάδια. (Ο Βασίλης τουλάχιστον)!

Αν θέλετε, δείτε φωτογραφίες απ' τις μαγειρικές μας απόπειρες εδώ!

Διαφημίσεις

ωραιες οι φωτογραφιες σας!!! ειστε κουκλια και οι 3 σας και μας ανοιξατε και την ορεξη... (λες και ειχε κλεισει... :lol: )

να σε ρωτησω λιγο κατι... σε ποναει καθολου η μεση σου, οταν εχεις ετσι το μωρο, για αρκετη ωρα?

ωραιες οι φωτογραφιες σας!!! ειστε κουκλια και οι 3 σας και μας ανοιξατε και την ορεξη... (λες και ειχε κλεισει... :lol: )

να σε ρωτησω λιγο κατι... σε ποναει καθολου η μεση σου, οταν εχεις ετσι το μωρο, για αρκετη ωρα?

Πραγματικά πολύ "ορεκτική" αυτή η συνταγή!

Φυσικά και δε με πονάει ΚΑΘΟΛΟΥ η μέση μου όταν φοράω το μωρό, για πολλές πολλές ώρες, ειδικά έτσι, στην πλάτη. (Και να σκεφτείς ότι εγώ είχα και έχω πολύ σοβαρά προβλήματα με τη μέση μου, διάβασε αν θες αυτό: http://asterakislings.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html)

Έχει σημασία το ότι φοράω τα μωρά μου απ' την αρχή (από νεογέννητα). Πρόκειται έτσι για ένα βάρος που μεγαλώνει λίγο λίγο μέρα με τη μέρα και το σώμα μου "γυμνάζεται", συνηθίζει (σαν να κάνω φυσιοθεραπεία ένα πράμα!) και έτσι τώρα μπορώ να φοράω και τον Βασίλη στην πλάτη χωρίς πρόβλημα.

ετσι εξηγειται...

εγω πηγα να βαλω τη δικια μου στο μαρσιπο και ξεμεσιαστηκα, και φαντασου δε μιλαμε για κανενα βαρυ μωρο... 3μιση μηνων, 5μιση κιλα.... αλλα μου φαινοταν πολυ δυσκολο, με πεθανε η μεση μου

ετσι εξηγειται...

εγω πηγα να βαλω τη δικια μου στο μαρσιπο και ξεμεσιαστηκα, και φαντασου δε μιλαμε για κανενα βαρυ μωρο... 3μιση μηνων, 5μιση κιλα.... αλλα μου φαινοταν πολυ δυσκολο, με πεθανε η μεση μου

Φαντάζομαι όταν λες μάρσιπο δεν εννοείς υφασμάτινο μάρσιπο αγκαλιάς (sling), αλλά από κείνους που κρέμονται στους ώμους σου και κρεμάνε το παιδί ανάμεσα στα πόδια;

Έτσι εξηγείται... :wink:

Διαφημίσεις

Στέλλα μου και παλιότερα είχα δεί φωτογραφίες σου με τα slings που είχες δημοσιεύσει μέσα στο φόρουμ αλλά και τώρα μπήκα μέσα στο υπέροχο blog που έχεις φτιάξει!!!!!!!!Δεν ξέρω γιατί αλλά συγκινούμαι απίστευτα κάθε φορά που βλέπω με τί αγάπη αγκαλιάζεις με τον όμορφο τρόπο τα παιδάκια σου σε κάθε τί που κάνεις.

Είσαι υπέροχη όπως και η δουλειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!Να είσαι πάντα γερή και να κάνεις χαρούμενες τις μαμάδες με τις φανταστικές σου δημιουργίες. Κρίμα που δεν υπήρχε το φόρουμ, κι εσύ όταν είχα τον γιο μου μωρό και με τους κολικούς έκοβα βόλτες με το μάρσιπο και πονούσε η μέση μου!!!!

Σε επόμενο μωρό όμως θα έχω τη χαρά!!!!! :D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Προχθές με το Βασίλη και τη Ρέα, φτιάξαμε τη μηλόπιτα apple crumble του parents (η συνταγή στην αρχική σελίδα!).

Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα και το γλυκό είναι πολύ καλό! (Από εμφάνιση δε λέει και πολλά, αλλά από γεύση σκίζει)!

Και η διαδικασία επιτρέπει να συμμετέχει το παιδί σε όλα τα στάδια. (Ο Βασίλης τουλάχιστον)!

Είδα τις φωτογραφίες σου και πραγματικά σε χάρηκα. Να χαίρεσε χαρά μου τα αστεράκια σου!!!

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ! (Με συγκινείτε!)

Καλά, για τις φοβερές μαγειρικές μας ικανότητες δεν θα πείτε τίποτα; (Εγώ αυτό ήθελα να παινευτώ: ότι κάτι μαγείρεψα!)

Στέλλα μου και παλιότερα είχα δεί φωτογραφίες σου με τα slings που είχες δημοσιεύσει μέσα στο φόρουμ αλλά και τώρα μπήκα μέσα στο υπέροχο blog που έχεις φτιάξει!!!!!!!!Δεν ξέρω γιατί αλλά συγκινούμαι απίστευτα κάθε φορά που βλέπω με τί αγάπη αγκαλιάζεις με τον όμορφο τρόπο τα παιδάκια σου σε κάθε τί που κάνεις.

Είσαι υπέροχη όπως και η δουλειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!Να είσαι πάντα γερή και να κάνεις χαρούμενες τις μαμάδες με τις φανταστικές σου δημιουργίες. Κρίμα που δεν υπήρχε το φόρουμ, κι εσύ όταν είχα τον γιο μου μωρό και με τους κολικούς έκοβα βόλτες με το μάρσιπο και πονούσε η μέση μου!!!!

Σε επόμενο μωρό όμως θα έχω τη χαρά!!!!! :D:D:D:D:D:D

Ακριβώς αυτά που είπε η mata, ήθελα να σου γράψω κι εγώ! εκτός από την τελευταία φράση βέβαια!

Να 'σαι πάντα καλά να φτιάχνετε ομορφιές με τα αστεράκια σου!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ! (Με συγκινείτε!)

Καλά, για τις φοβερές μαγειρικές μας ικανότητες δεν θα πείτε τίποτα; (Εγώ αυτό ήθελα να παινευτώ: ότι κάτι μαγείρεψα!)

Ότι είσαι χρυσοχέρα είναι δεδομένο Στέλλα μου!!!! :wink::D:D:D Δεν σχολιάσαμε γιατί μας πήραν τα μυαλά οι υπεροχες εικόνες σου όπως πάντα!!!! :lol::lol: Και του χρόνου να είστε γεροί να φτιάχνετε τέτοια υπέροχα!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Στέλλα μπράβο σας !!! Είστε κούκλοι !!!

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας !!!

Η Ρέα σου μεγάλωσε πολύ και ο Βασιλάκης πρώτος ζαχαροπλάστης !!!

Όσο για την γεύση της μηλόπιττας πρέπει να ήταν τέλεια !!!

Χρόνια σας Πολλά και του Χρόνου με υγεία και εις ανώτερα !!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Στελλιτσα , σε ειχα δει στο ''ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΓΚΑ'' ????Δεν κανω λαθος ???

Λυπαμαι που δεν ειχα την χαρα να σε γνωρισω με τα παιδια μου μωρακια :cry:

Λατρευω την αισθηση της αγκαλιτσας :):) Λατρευω τη μυρωδια , τον ηχο της ανασουλας τους .

Δυστυχως εχω κλεισει το '' μαγαζακι '' μου , αλλα λεω στις 2 εγκυους φιλες μου να το τολμησουν .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.............................

Φιλια

Μαρω

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

• 3 weeks later...

Επειδή και εγώ σήμερα το έκανα (με την βοήθεια του μεγάλου μου μωρού προς το παρόν) και αυτή τη στιγμή ψήνεται θα ήθελα να σε ρωτήσω αν όταν ψηθεί μετά το αναποδογυρίζεις έτσι ώστε τα μήλα να είναι από πάνω ή απλά το κόβεις και το σερβίρεις έτσι όπως είναι από το ταψί? :roll:

Ευχαριστώ πολύ και να χαίρεσαι τα πιτσιρίκια σου! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Επειδή και εγώ σήμερα το έκανα (με την βοήθεια του μεγάλου μου μωρού προς το παρόν) και αυτή τη στιγμή ψήνεται θα ήθελα να σε ρωτήσω αν όταν ψηθεί μετά το αναποδογυρίζεις έτσι ώστε τα μήλα να είναι από πάνω ή απλά το κόβεις και το σερβίρεις έτσι όπως είναι από το ταψί? :roll:

Καλή επιτυχία και καλοφάγωτο!

Δεν μπορείς να το αναποδογυρίσεις, απλούστατα γιατί δεν γίνεται σταθερό σαν "πίτα". Εμείς το βγάζαμε με μια μεγάλη "κουτάλα" να φανταστείς.

Δες μια φωτογραφία:

http://i142.photobucket.com/albums/r87/sstamoul/HPIM0409.jpg

Από εμφάνιση δε λέει και πολλά, αλλά από γεύση σκίζει (αν σ' αρέσουν αυτά τα γλυκά).

Ελπίζω να βοήθησα (και να πρόβλαβα πριν ψηθεί!)

Διαφημίσεις

Δυστυχως εχω κλεισει το '' μαγαζακι '' μου , αλλα λεω στις 2 εγκυους φιλες μου να το τολμησουν .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.............................

Φιλια

Μαρω

Μάρω μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! (ναι, εμείς ήμασταν στο mega, η Ρέα ήταν τότε 3 μηνών!)

(Μου φάνηκε πολύ γλυκό το "έχω κλείσει το μαγαζάκι μου", αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :wink: Εδώ σε λίγο θ' αρχίσω να το σκέφτομαι κι εγώ για τρίτο! :lol: )

Καλή επιτυχία και καλοφάγωτο!

Δεν μπορείς να το αναποδογυρίσεις, απλούστατα γιατί δεν γίνεται σταθερό σαν "πίτα". Εμείς το βγάζαμε με μια μεγάλη "κουτάλα" να φανταστείς.

Δες μια φωτογραφία:

http://i142.photobucket.com/albums/r87/sstamoul/HPIM0409.jpg

Από εμφάνιση δε λέει και πολλά, αλλά από γεύση σκίζει (αν σ' αρέσουν αυτά τα γλυκά).

Ελπίζω να βοήθησα (και να πρόβλαβα πριν ψηθεί!)

Μόλις φάγαμε και είναι τέλειο...θα μπορούσαμε να φάμε όλο το ταψί! :lol:

όντως διαλύεται αλλα δεν πειράζει...ακολούθησα τη συμβουλή σου και το βγάζω με σπάτουλα και όπως γίνει...μου θυμίζει την μηλόπιτα που έκανε παλιά η μαμά μου...έβαλα και καρύδια και σταφίδες (μισό σακουλακι) όπως πρότεινες...μονο που την άλλη φορα θα βαζω λιγότερες σταφίδες γιατί υπερκαλύπτουν πολυ τη γευση του μηλου...παντως χαιρομαι που πετυχε ενα γλυκό!!! Σε ευχαριστώ!!! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Άσχετο...

sstamoul γιατί ήσασταν στο mega????

Μας είχαν καλέσει και δείξαμε τρόπους να φοράμε τα μωρά μας (έδειξα κάποια slings, αλλά κυρίως έδειξα κασκόλ, παρεό, πασμίνες και τέτοια). Είχα τη Ρέα μαζί μου και ήρθαν και άλλες δυο μαμάδες που φορούσαν τα μωρά τους. Ήταν πολύ ωραίο αφιρέρωμα (αν σκεφτείς ότι γενικά δεν τα πάω καθόλου καλά με την τηλεόραση), κράτησε 20 λεπτά στον αέρα και σε όλη τη διάρκεια και τα τρία μωρά ήταν ήσυχα σαν Παναγίες!

Είχα προσπαθήσει ν' ανεβάσω video στο youtube, αλλά κάτι δεν κάνω καλά και μου βγαίνει "μισό". Αλλά αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις μια ιδέα, δες το εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=2Tu_24nS9zg

http://www.youtube.com/watch?v=CLxT1DOO_z0

http://www.youtube.com/watch?v=s4MCn4AgBoE

(δεν θέλω σχόλια για τα κιλά μου, ο φακός προσθέτει! και είχα γεννήσει μόλις πριν 3 μήνες, εντάξει; )

Όντως Στέλλα είσαι πολύ γλυκιά και τα λέτε όμορφα...έχουμε και εμείς sling και ανυπομονώ να το δοκιμάσουμε. :)

όσον αφορά το γλυκό δυστυχώς δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ (όπως και πολλά άλλα φαγητά στην εγκυμοσύνη μου) γιατί με πειράζει... :(:mad:

gwggp2.png ISWTp2.png

Καλά μιλάμε με έχετε ανεβάσει απίστευτα! Θα μπαίνω κάθε πρωί να διαβάζω αυτό το θέμα να μου φτιάχνει η διάθεση! :lol::lol:

(Jen. μου, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!)