Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα έρθει αραγε??

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Σαν καινούργια κ εγώ θέλω την ενθάρρυνση σας... Έχω το εξής θέμα. Είμαι ήδη μανούλα έχω μια μικρούλα 5 χρονών σε λίγους μήνες, προσπαθούμε εδώ και έναν χρόνο για δεύτερο μωράκι αλλά δεν έρχεται... Κάναμε εξετάσεις εγώ κομπλέ σε όλα με σταθερή περίοδο 29 ημερών. πριν 2 χρόνια είχαμε ξανά προσπαθήσει τις προσπάθειες αλλά τίποτα και έτσι είχε κάνει ο άντρας μου σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια και είχε βρεθεί εντεροκοκκος (σαν λοίμωξη)είπε ο γιατρός . Πήρε αντιβίωση όλα καλά.. ξανά κάναμε σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια για να δούμε αν είναι όλα καλά, το μικροβιο-λοιμωξη έχει φύγει είναι κομπλέ το μόνο που μας πειράζει λίγο είπε ο γιατρός είναι ότι στις 12 ώρες είναι ακίνητα όλα τα σπερματοζωάρια.. δεν είναι πρόβλημα είπε θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και σε κάνα 2 μήνες αν θέλουμε να κάνουμε σπερματεγχυση .. έχω αγχωθει λιγάκι η μικρή μας ήρθε κατευθείαν στον πρώτο μήνα... Τώρα γιατί όλο αυτό??? Θα τα καταφέρουμε??? Έχω πέσει πολύ ψυχολογικά κάθε μήνα κ άλλη απογοήτευση...τώρα περιμένω σε 7 μέρες την ακατανομαστη, για να δούμε.  .. συγνώμη για το σεντόνι..

Διαφημίσεις

Γειά σας! 

Δείτε εδώ για ενθάρρυνση:

Θα σας βοηθήσει πολύ ελπίζουμε το parentscafe.gr ειδικότερα το cafe   θέλουμε να γίνουμε γονείς πχ

H ενότητα & ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη σε αυτές τις απορίες & ανησυχίες είναι η εξής - παράδειγμα: 

Θέλουμε να γίνουμε γονείς στο Parentscafe.gr http://www.parentscafe.gr/forum/forum/148-theloyme-na-ginoyme-goneis/ 

Είμαι ή δεν έιμαι έγκυος δείτε εδώ(καφέ υγρά, τέστ εγκυμοσύνης)  

http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18284-symptomata-egymosunis-prin-tin-kathysterisi-apo-to-parents/

• Μου αρέσει 1

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...