Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ινομύωμα στον τράχηλο της μήτρας

Recommended Posts

Καλησπέρα.
Πριν ένα χρόνο διαγνώστηκε ένα ινομύωμα στον τράχηλο της μήτρας στα 3 εκατοστά, το οποίο και θα πρέπει να αφαιρεθεί.
Συγχρόνως όμως πρέπει να φτιάξω και τη μήτρα διότι είναι πλήρως διαφραγματική.

Η γυναικολόγος μου για τη μήτρα μου πρότεινε έναν γιατρό ο οποίος δουλεύει στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη (μου διαφεύγει το όνομά του) και μου τον πρότεινε ως τον καλύτερο στις δίκερες μήτρες και αυτόν που έκανε τα διαγράμματα των τύπων των δίκερων μητρών.

Όταν είχα πάει να με δει, εντυπωσιάστηκε που το ινομύωμα είναι στον τράχηλο της μήτρας διότι αυτό είναι σπάνιο. Όπως και να 'χει μου είπε ότι σε μία μέρα θα διαμορφωθεί και η μήτρα (το διάφραγμα) και θα αφαιρεθεί το ινομύωμα.

Με προβλημάτισαν δύο πράγματα όσον αφορά το ινομύωμα. Το ένα, το ότι μου είπε ότι δεν είναι επέμβαση ρουτίνας. Δηλαδή, τι εννοούσε; Είναι σοβαρή;
Και το δεύτερο, από το τι είπε, συμπέρανα ότι δεν έχει ξανααφαιρέσει ινομύωμα από τον τράχηλο.

Για τη μήτρα τον εμπιστεύομαι και θα ΄θελα να με χειρουργήσει αυτός, όμως για το ινομύωμα έχω τις επιφυλάξεις μου.

Τι να κάνω;

ΥΓ. Για τα ινομυώματα έχω ακούσει ότι είναι καλός ο Αναστάσιος Κοτανίδης.

Διαφημίσεις

On 28/6/2022 at 1:00 ΠΜ, need info είπε:

Καλησπέρα.
Πριν ένα χρόνο διαγνώστηκε ένα ινομύωμα στον τράχηλο της μήτρας στα 3 εκατοστά, το οποίο και θα πρέπει να αφαιρεθεί.
Συγχρόνως όμως πρέπει να φτιάξω και τη μήτρα διότι είναι πλήρως διαφραγματική.

Η γυναικολόγος μου για τη μήτρα μου πρότεινε έναν γιατρό ο οποίος δουλεύει στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη (μου διαφεύγει το όνομά του) και μου τον πρότεινε ως τον καλύτερο στις δίκερες μήτρες και αυτόν που έκανε τα διαγράμματα των τύπων των δίκερων μητρών.

Όταν είχα πάει να με δει, εντυπωσιάστηκε που το ινομύωμα είναι στον τράχηλο της μήτρας διότι αυτό είναι σπάνιο. Όπως και να 'χει μου είπε ότι σε μία μέρα θα διαμορφωθεί και η μήτρα (το διάφραγμα) και θα αφαιρεθεί το ινομύωμα.

Με προβλημάτισαν δύο πράγματα όσον αφορά το ινομύωμα. Το ένα, το ότι μου είπε ότι δεν είναι επέμβαση ρουτίνας. Δηλαδή, τι εννοούσε; Είναι σοβαρή;
Και το δεύτερο, από το τι είπε, συμπέρανα ότι δεν έχει ξανααφαιρέσει ινομύωμα από τον τράχηλο.

Για τη μήτρα τον εμπιστεύομαι και θα ΄θελα να με χειρουργήσει αυτός, όμως για το ινομύωμα έχω τις επιφυλάξεις μου.

Τι να κάνω;

ΥΓ. Για τα ινομυώματα έχω ακούσει ότι είναι καλός ο Αναστάσιος Κοτανίδης.

Το 2015 αφαίρεσα 12 ινομυωματα.ηταν στη μήτρα σε διάφορα μεγέθη..από 0.6 το μικρότερο ωσ 5.8 αν θυμάμαι καλά το μεγαλύτερο..τα αφαιρέσαμε με λαπαροσκόπηση κ ταυτόχρονα κάναμε κ υστεροσκοπιση για να διορθώσουμε το σχήμα της μήτρας..είχε κ μένα διάφραγμα..από τότε μέχρι τώρα δεν έχω εμφανίσει κανένα νέο..κ ο Γυναικολόγοσ μου λέει πωσ ο λαπαροσκοπικά έκανε τέλεια δουλειά..

Λαπαροσκοποσ μου ήταν ο μπετσασ Γεώργιος..εξειδικευμένος σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.μου χε ξανά κάνει λαπαροσκοπιση λίγους μήνες πριν όταν νοσηλευομουν στο Ιπποκράτειο με εξωμήτριο..μου αφαίρεσε το εξωμήτριο αλλα κ τη σάλπιγγα μαζί γιατί εκεί είχε γίνει η εμφύτευση.ηταν εξωτερικός συνεργάτης στο Ιπποκράτειο κ αυτόν μου συνέστησε ξανά ο Γυναικολόγοσ μου κ για την 2 η επέμβαση..

Έχω να λέω τα καλύτερα..

Βρείτε γιατρό που να έιναι εμπειροσ ..δεν κάνουν όλοι για όλα. 

Να πάνε όλα καλά..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...