Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλός παραχειλιος πλακούντας.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην 21η εβδομάδα και πριν λίγες μέρες έκανα β επιπέδου. Η ιατρός μου είπε ότι ο πλακούντας είναι χαμηλά και μάλιστα μου έγραψε στην εξέταση ότι είναι παραχειλιος πρόσθιος. Διάβασα διαφορά για τον χαμηλό πλακούντα και έχω αγχωθει. Έχει κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο? Την Τρίτη που θα πάω στον ιατρό μου θα τον ρωτήσω σχετικά. Πρέπει να προσέχω από ότι έχω καταλάβει από όσα διαβάζω. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι ανησυχητικό πχ αίμα. Έχω μόνο τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά δεξιά ή αριστερά και μερικές φορές αισθάνομαι βάρος χαμηλά και κάτι σαν σφίξιμο. Να ανησυχώ? Το μήκος του τραχήλου η ιατρός του β επιπέδου το βρήκε πολύ καλό 46,1 mm. Υπάρχει περίπτωση ο πλακούντας να ανέβει; 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Διαφημίσεις

Just now, eutixoulis είπε:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην 21η εβδομάδα και πριν λίγες μέρες έκανα β επιπέδου. Η ιατρός μου είπε ότι ο πλακούντας είναι χαμηλά και μάλιστα μου έγραψε στην εξέταση ότι είναι παραχειλιος πρόσθιος. Διάβασα διαφορά για τον χαμηλό πλακούντα και έχω αγχωθει. Έχει κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο? Την Τρίτη που θα πάω στον ιατρό μου θα τον ρωτήσω σχετικά. Πρέπει να προσέχω από ότι έχω καταλάβει από όσα διαβάζω. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι ανησυχητικό πχ αίμα. Έχω μόνο τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά δεξιά ή αριστερά και μερικές φορές αισθάνομαι βάρος χαμηλά και κάτι σαν σφίξιμο. Να ανησυχώ? Το μήκος του τραχήλου η ιατρός του β επιπέδου το βρήκε πολύ καλό 46,1 mm. Υπάρχει περίπτωση ο πλακούντας να ανέβει; 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

ναι υπαρχει περιπτωση να ανεβει μεχρι τις 32 εβδομαδες που θα κανεις το dobbler μπορει να εχει ανεβει. θελει ξεκουραση δεν χρειαζετε να ανχωνεσε δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο απλα δεν θελει περπατημα βαρος σκαλια(οχι ακινητη απλα δεν πας βολτες περπατωντας δεν κανεις κουραστηκες δουλειες κ τετοια). ξεκουραση οσο μπορεις κ πιθανο να ανεβει. αν προσεχεις δεν εχεις τιποτα να φοβασε. εμενα ανεβηκε γυρω στις 33 εβδομαδες αλλα δεν ηταν επιχειλιος ο επιχειλιος θελει λιγο προσοχη παραπανω αυτο μονο τιποτα αλλο. 

• 5 εβδομάδες μετά...
On 31/8/2019 at 4:56 ΜΜ, ninaki80 είπε:

ναι υπαρχει περιπτωση να ανεβει μεχρι τις 32 εβδομαδες που θα κανεις το dobbler μπορει να εχει ανεβει. θελει ξεκουραση δεν χρειαζετε να ανχωνεσε δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο απλα δεν θελει περπατημα βαρος σκαλια(οχι ακινητη απλα δεν πας βολτες περπατωντας δεν κανεις κουραστηκες δουλειες κ τετοια). ξεκουραση οσο μπορεις κ πιθανο να ανεβει. αν προσεχεις δεν εχεις τιποτα να φοβασε. εμενα ανεβηκε γυρω στις 33 εβδομαδες αλλα δεν ηταν επιχειλιος ο επιχειλιος θελει λιγο προσοχη παραπανω αυτο μονο τιποτα αλλο. 

Εγω δυστυχώς επαθα αιμορραγία λογω αυτου κ αποκόλληση...ειμαι πλ στεναχωρημενη. Νοσηλευτηκα μια βδομάδα στο νοσοκομείο κ τωρα εχω παλι πιο μικρη αιμορραγία κ ειμαι συνέχεια κρεβάτι. Ειμαι στην 15η βδομάδα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...