Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σαρκίο μετά από φυσικό τοκετό - χειρουργείο με νάρκωση

Νiki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Γέννησα στις 8 Αυγούστου. Μετά απο δύο μήνες έκανα έλεγχο και μου ειπε ο γιατρός οτι έχεις βγάλει ενα μικρό σαρκίο, μου είπε δεν ειναι τιποτα αλλά το κάνουν καμία φορά τα ράμματα, λογικά θα πέσει μόνο του. Ωστόσο μου επισήμανε οτι αν δεις αίμα μετα την επαφή που σημαίνει οτι ματώνει έλα να το καυτηριάσουμε. Είδα δύο φορές αίμα μετα την επαφή αλλά παράλληλα μου ήρθε και περίοδο, πιστεύοντας ότι είναι περίοδο. Ωστόσο, επειδή αισθανόμουν μια ενόχληση πήγα εχθές να με δεί, με κοίταξε ο γιατρός και μου είπε έχει τριπλασιαστεί ο όγκος κάτι που δεν περίμενε και ο ίδιος, και θέλει χειρουργική επέμβαση και νάρκωση σε κλινική. Κορίτσια ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το έπαθα αυτό, μου είπε κάτι σαν νέο ιστό, μήπως ειναι φλεγμονή; Μήπως δεν έκανε σωστή δουλειά στα ράμματα; Εχει πάθει καμία κάτι παρόμοιο; Φοβάμαι πολυ. Πρώτη φορά θα μου κάνουν νάρκωση και τρομάζω στην ιδέα. Μου ειπε δεν είναι τίποτα, αμέσως θα φύγεις. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...