Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο...

Recommended Posts

Φέτος στο δέντρο μας θα ήθελα εκτός από μπάλες κ άλλα στολιδάκια να κρέμονται ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, καραμελένια μπαστουνάκια κλπ...τα οποία είναι σχετικά ακριβά...ξέρετε αν και που μπορώ να βρω τέτοια είδη σε πιο λογικές τιμές;;;;;;

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτή είναι ωραία ιδέα και την εφαρμόζω και εγώ τα τελευταία χρόνια τα μπαστουνάκια τα κρεμάω από τα κλαδιά του δέντρου από την καμπυλωτή μεριά και τα γλειφιτζούρια τα καρφώνω ανάμεσα από τα κλαδιά.

Διαφημίσεις

Τα μπαστουνάκια τα κρεμάω με ένα πολύ λεπτό συρματάκι...Τα γλυφειτζούρια τα στερέωσα σε ένα στεφάνι που κρέμασα πάνω από το τζάκι...Θα σας βάλω φωτο....lalou με μεγάλη μου χαρά να την κλέψεις...και θα σας πω και άλλα που σκέφτηκα...

Θα φροντίσω να βάλω φωτο σήμερα το απόγευμα...Στο μεταξύ αν έχετε γυάλινες κανατούλες (ξέρετε από αυτές που μας φέρνουν δώρο στους γάμους) γεμίστε τις με λικέρ διαφορετικού χρώματος...Βάλτε τις δε έναν ωραίο δίσκο (ασημένιο κατά προτίμηση) και αραδιάστε στο δίσκο επιπλέον μερικές γυάλινες πετρούλες(οι διαφανείς είναι πιο σικ οι μπλε δίνουν χρώμα)..Εναλλακτικά βάλτε καραμέλες κανέλας και ξύλα κανέλας(είναι περίεργο και αρωματίζει και το χώρο).είναι πολύ πολύ ωραίο..νομίζω :oops::oops:

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ασχετο..εγω εχω εναν φιλο απο την Αυστρια ο οποιος καθε χριστουγεννα μας στελνει ολοκληρη κουτα με σοκολατακια, καραμελες και γλειφιτζουρια ειδικα για να κρεμαστουν σαν στολιδια στο δενδρο καθως και για αυτους ειναι παραδοση..σιγουρα τα παιρνει πιο οικονομικα απο οσο θα κοστολογουνται εδω και σε μεγαλυτερη ποικιλια..

και περσι ειχα βαλει τα ανηψια μου να μαζευουν τα γλυκα απο το δενδρο σε ομορφα καλαθακια..του χρονου ελπιζω θα βαλω την μπεμπα μας..!!