Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΑΧΝΩ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΕ ΙΔ.ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Χτες έμαθα ότι είμαι έγκυος και δεν έχω ακόμη πάει σε γιατρό. Θα ήθελα την βοήθειά σας κορίτσια! Ψάχνω γιατρό του Αττικού με ιδιωτικό ιατρείο κοντά στον Πειραιά. Αν κάποια γνωρίζει κάποιον παρακαλώ ενημερώστε με!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλημέρα και απο μένα

θα ήθελα και εγω την βοηθειά σας σε αυτο το θεμα.....

Με ενδιαφέρει και μένα να αλλάξω γυναικολόγο γιατι δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένη απο αυτόν που έχω.....

Θα ήθελα να είναι με ιδ. ιατρείο στον πειραιά και να ειναι σε δημόσιο νοσοκομείο......όποια βοηθεια θα την εκτιμούσα πολυ.....

• 1 year later...

καλησπερα!!!επαναφερω το θεμα γιατι αυτο ακριβως ψαχνω!!χθες μου βγηκε θετικο το τεστ και ψαχνω γιατρο να δουμε οτι πανε ολα καλα!!!ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 1 month later...
Καλημέρα σε όλες!

Χτες έμαθα ότι είμαι έγκυος και δεν έχω ακόμη πάει σε γιατρό. Θα ήθελα την βοήθειά σας κορίτσια! Ψάχνω γιατρό του Αττικού με ιδιωτικό ιατρείο κοντά στον Πειραιά. Αν κάποια γνωρίζει κάποιον παρακαλώ ενημερώστε με!

Ευχαριστώ πολύ!

ε απιστευτο και εγω αυτο ψαχνω

καλησπερα ξεγεννησα στο αττικον με τον Χιντιπα Ηλια εχει ιατρειο στο παλαιο φαληρο στην αγιου Αλεξανδρου....επειδη εχω να παω ενα χρονο δεν ξερω αν εχει ακομα συμβαση εκει.....επερνε επισκεψη 70ε με αποδειξη...οτι αλλο θες πες μου...

• 4 weeks later...

θα μ'ενδιέφεραν κι εμένα οι γνώμες σας...μένω Χαιδάρι και το ΑΤΤΙΚΟ είναι δίπλα στο σπίτι..ψάχνομαι γενικώς για γυναικολόγο οπότε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μου δώσετε τόσο καλύτερα...

θέλω έναν γιατρό άνθρωπο πάνω απ'όλα και ξέρετε...απο οικονομικής άποψης να μη βαράει στο κεφάλι...

όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

• 5 months later...

Με ενδιαφερει κι εμενα να ειναι στο αττικο και να εχει ιατρειο στον Πειραια η καπου γυρω. Οποια γνωριζει καποιον ας μου στειλει παρακαλω!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...