Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυναμικό Σπινθηρογράφημα Mag3 - σε ποιό διαγνωστικό; Βιοιατρικη ή προληψις;;

fkdim

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπητοί γονείς !

εχω ένα αντράκι μόλις 2 μηνών..στην β επιπέδου είχαμε δει υπια υδρονεφρωση ..με το που γεννήθηκε λοιπόν κάναμε υπέρηχο..η υδρονεφρωση δεν είχε υποχωρήσει αντίθετα ήταν μετρίου βαθμού με διάταση 14 χιλιοστά..στένωση προκυστικα με μεγαουρητηρα ..μόνο αριστερά ομως..δεξιά Κ.φ όλα..μας στέλνουν στο καπάκι για κυστεογραφια μόλις 7 ημερών..αρνητική για ΚΟΠ και βαλβιδεσ ..καλά τα νέα δηλαδή..και είπαν ξεκινάμε χημειοπροφυλαξη και μας όταν θα γίνει 3μηνων να κάνουμε νέο υπέρηχο και Mag3..ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω..εσεις ποτε κάνατε την Mag3;;γιατί πιστεύω ότι είναι σχετικά νωρις..ότι θα μπορουσαμε να του δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω κ στο 6μηνο να την κάνουμε ..Εντομεταξυ μου κακοφάνηκε γιατί ο ένας γιατρος(παιδοουρολογος Ζου.......) την ζήτησε στην αρχή πριν δει το παιδί,να την κάνουμε δηλαδή Κ μετά να πάμε..ενώ η παιδονεφρολογος μας είπε πρώτα θα κάνουμε υπέρηχο Κ μετά αν χρειάζεται ΜaG3..ο παιδοουρολογος βέβαια θεωρείται από τους τοπ αν Κ από συμπεριφορά,πρέπει να είσαι λουσμένος με υπομονή..Τες πα..εσείς σε ποιον παιδοουρολογο πηγαίνατε;επισης ο ένας μου είπε να την κάνουμε στην Βιοιατρικη στον Κ.Παππα κ ο άλλος στο προληψις στην  Κ.Βασιλαρου..εσείς που την κάνατε;ποιος θεωρείται καλύτερος; Έχω μπερδευτεί Κ απογοητευτεί Κ ταυτόχρονα φοβηθεί..Σας Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των πρωτερον!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

On 21/9/2018 at 6:41 ΠΜ, fkdim είπε:

Καλημέρα αγαπητοί γονείς !

εχω ένα αντράκι μόλις 2 μηνών..στην β επιπέδου είχαμε δει υπια υδρονεφρωση ..με το που γεννήθηκε λοιπόν κάναμε υπέρηχο..η υδρονεφρωση δεν είχε υποχωρήσει αντίθετα ήταν μετρίου βαθμού με διάταση 14 χιλιοστά..στένωση προκυστικα με μεγαουρητηρα ..μόνο αριστερά ομως..δεξιά Κ.φ όλα..μας στέλνουν στο καπάκι για κυστεογραφια μόλις 7 ημερών..αρνητική για ΚΟΠ και βαλβιδεσ ..καλά τα νέα δηλαδή..και είπαν ξεκινάμε χημειοπροφυλαξη και μας όταν θα γίνει 3μηνων να κάνουμε νέο υπέρηχο και Mag3..ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω..εσεις ποτε κάνατε την Mag3;;γιατί πιστεύω ότι είναι σχετικά νωρις..ότι θα μπορουσαμε να του δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω κ στο 6μηνο να την κάνουμε ..Εντομεταξυ μου κακοφάνηκε γιατί ο παιδοουρολογος την ζήτησε στην αρχή πριν δει το παιδί,να την κάνουμε δηλαδή Κ μετά να πάμε..ενώ η παιδονεφρολογος μας είπε πρώτα θα κάνουμε υπέρηχο Κ μετά αν χρειάζεται ΜaG3..ο παιδοουρολογος βέβαια θεωρείται από τους τοπ αν Κ από συμπεριφορά,πρέπει να είσαι λουσμένος με υπομονή..Τες πα..εσείς σε ποιον παιδοουρολογο πηγαίνατε;επισης ο ένας μου είπε να την κάνουμε στην Βιοιατρικη στον Κ.Παππα κ ο άλλος στο προληψις στην  Κ.Βασιλαρου..εσείς που την κάνατε;ποιος θεωρείται καλύτερος; Έχω μπερδευτεί Κ απογοητευτεί Κ ταυτόχρονα φοβηθεί..Σας Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των πρωτερον!

Καλησπέρα Κ πάλι γονείς..Μα δεν υπάρχει κανεις που να χρειάστηκε να κάνει σπινθηρογράφημα νεφρών για να μου πει που προτίμησε να το κανει τελικά;

• 4 εβδομάδες μετά...

Έχω ακούσει καλά λόγια κ για τον Κ.παππα αλλά έχουμε κάνει mag3 στο προληψις στα Ιλίσια! Παιδοουρολογος μας ο Κος Μπογρης! Μόνο τα καλύτερα έχω μα προσθέσω γι αυτόν τον άνθρωπο! 

Σευχαριστω για την απάντηση ! Στο προληψις επι Μιχαλακοπούλου Κ Σεβάστειας δεν λες ;;ικανοποιημένη από την αντιμετώπιση τους Κ το αποτέλεσμα ;;;

5 ώρες πρίν, fkdim είπε:

Σευχαριστω για την απάντηση ! Στο προληψις επι Μιχαλακοπούλου Κ Σεβάστειας δεν λες ;;ικανοποιημένη από την αντιμετώπιση τους Κ το αποτέλεσμα ;;;

Στο προληψις στην Μιχαλακοπούλου! Πολυ καλά!

Διαφημίσεις

On 25/10/2018 at 7:01 ΠΜ, fkdim είπε:

Καλησπέρα Κ πάλι γονείς..Μα δεν υπάρχει κανεις που να χρειάστηκε να κάνει σπινθηρογράφημα νεφρών για να μου πει που προτίμησε να το κανει τελικά;

Γειά σας

οι γονείς έχουν συζητήσει το θέμα αυτό και έχουν κάνει στο παρελθόν σπινθηρογράφημα

στην αναζήτηση του φόρουμ με τις λέξεις "σπινθηρογράφημα νεφρών"   (όπου δεν ξέρουμε εάν εννοείται το δυναμικό ή το στατικό σπινθηρογράφημα) με επιλογή  "όλες/και τις δυο λέξεις" βγαίνουν τα εξής θέματα: 

στην αναζήτηση με τις λέξεις 

σπινθηρογράφημα ΚΑΙ mag3  

εμφανίζονται τα εξής θέματα

Εδώ τα μέλη αναφέρουν συχνά αυτή την εξέταση αν δείτε 

Αν δείτε στα θέματα αυτά αρκετοί γονείς έχουν κάνει την mag3. 

Για οποιαδήποτε από τις περιπτώσεις αυτές ,

εάν μας στείλετε μέσω εμαιλ στο administrator(at)parents.org.gr  τα εκάστοτε ονόματα χρηστών, μπορούμε να τα ειδοποιήσουμε στελνοντάς τους το ερώτημά σας

στο προσωπικό τους εμαιλ και εάν θέλουν & μπορούν, να σας απαντήσουν ακόμα και εάν έχει περάσει καιρός από την δημοσίευσή τους. 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...