Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερη αποξεση μετα απο παλλινδρομη

Marina1987

Recommended Posts

Γεια Σας... ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια να μου πει.. είχα μια παλλινδρομη κύηση,που φαινόταν από την αρχή δηλαδή ότι δεν θα πάει καλά γιατί δεν είχε πιαστεί καλά και οι εξετάσεις δεν ήταν καλές. Έκανα λοιπόν την πρώτη αποξεση. Μας είπε ο γιατρός μετά οι 3 μήνες μπορείτε να προσπαθήσετε πάλι. Έμεινα πάλι έγκυος, αμέσως και έξι οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές Κ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά παλλινρομησε πάλι. Χωρίς αίμα, χωρίς πόνους, Χωρίς τίποτα. Την Τετάρτη θα μπω για την δεύτερη αποξεση. Μου είπε ο γιατρός ότι πάλι μετά από 3 μήνες μπορούμε να προσπαθήσουμε. Αυτές οι αποξησεισ όμως δεν επηρεάζουν το σώμα, τη γονιμότητα? Δεν εξασθενεί ο οργανισμός? Δηλαδή εγώ σε 3 μήνες θα είμαι οκ η πάλι θα έχουμε τα ίδια? Γιατί όσο να ναι ταλαιπωρείται Κ αυτή η μήτρα μπροστά πίσω όλη την ώρα. Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είναι όλα κάπως περίεργα μεσ το κεφάλι μου ακόμα..  ευχαριστώ πολυ

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Marina1987 είπε:

Γεια Σας... ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια να μου πει.. είχα μια παλλινδρομη κύηση,που φαινόταν από την αρχή δηλαδή ότι δεν θα πάει καλά γιατί δεν είχε πιαστεί καλά και οι εξετάσεις δεν ήταν καλές. Έκανα λοιπόν την πρώτη αποξεση. Μας είπε ο γιατρός μετά οι 3 μήνες μπορείτε να προσπαθήσετε πάλι. Έμεινα πάλι έγκυος, αμέσως και έξι οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές Κ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά παλλινρομησε πάλι. Χωρίς αίμα, χωρίς πόνους, Χωρίς τίποτα. Την Τετάρτη θα μπω για την δεύτερη αποξεση. Μου είπε ο γιατρός ότι πάλι μετά από 3 μήνες μπορούμε να προσπαθήσουμε. Αυτές οι αποξησεισ όμως δεν επηρεάζουν το σώμα, τη γονιμότητα? Δεν εξασθενεί ο οργανισμός? Δηλαδή εγώ σε 3 μήνες θα είμαι οκ η πάλι θα έχουμε τα ίδια? Γιατί όσο να ναι ταλαιπωρείται Κ αυτή η μήτρα μπροστά πίσω όλη την ώρα. Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είναι όλα κάπως περίεργα μεσ το κεφάλι μου ακόμα..  ευχαριστώ πολυ

Για τις αποξεσεις που ρωτάς δεν ξέρω να σ απαντήσω αλλά εγώ στη θέση σου θα έλεγα το γιατρό να μου γράψει πιο ειδικές εξετάσεις μήπως κάτι στον οργανισμό προκαλεί την αποβολή. Το πρώτο ειπες ότι δεν πιάστηκε καλά κ γι αυτό παλλινδρομησε.. Το δεύτερο όμως?? Μπορεί βέβαια να ήταν τυχαίο γεγονός αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα ήθελα να ρισκαρω να ξανά μπω σε τέτοια διαδικασία.. Σ εύχομαι πάντως γρήγορα να ξανά μείνεις έγκυος κ να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά..:)

πρίν από 10 λεπτά , mama16 είπε:

Για τις αποξεσεις που ρωτάς δεν ξέρω να σ απαντήσω αλλά εγώ στη θέση σου θα έλεγα το γιατρό να μου γράψει πιο ειδικές εξετάσεις μήπως κάτι στον οργανισμό προκαλεί την αποβολή. Το πρώτο ειπες ότι δεν πιάστηκε καλά κ γι αυτό παλλινδρομησε.. Το δεύτερο όμως?? Μπορεί βέβαια να ήταν τυχαίο γεγονός αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα ήθελα να ρισκαρω να ξανά μπω σε τέτοια διαδικασία.. Σ εύχομαι πάντως γρήγορα να ξανά μείνεις έγκυος κ να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά..:)

Μου είπε ότι θα πάρουμε δείγμα από τον πλακούντα για να κάνουμε εξεταση.να δούμε τι συμβαίνει. Του έκανε εντύπωση που παλλινδρομησε γιατί οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές. Μου είπε ότι ίσως το έμβρυο είχε κάποια ανωμαλία Κ ο οργανισμός για να μας προστατέψει διέκοψε την κύηση. Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξεταση διότι είχα φοβηθεί πολύ απο την πρώτη αποξεση και τις έκανα όλες. Η μόνη που έμεινε είναι κάτι για χρωμοσομικες ανωμαλίες που θα την κάνω τώρα. Δεν βρίσκει κάποιο άλλο πρόβλημα λέει αλλά έχω φοβηθεί τόσο πολύ που δεν θέλω να το ξανα περασω. Αφού σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι για να γίνω μαμά. Πήγαμε με μια χαρά ν ακούσουμε την καρδούλα του και τελικά τίποτα. Φοβάμαι κιόλας μήπως οι πολλές αποξεσεισ δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα 

2 ώρες πρίν, Marina1987 είπε:

Μου είπε ότι θα πάρουμε δείγμα από τον πλακούντα για να κάνουμε εξεταση.να δούμε τι συμβαίνει. Του έκανε εντύπωση που παλλινδρομησε γιατί οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές. Μου είπε ότι ίσως το έμβρυο είχε κάποια ανωμαλία Κ ο οργανισμός για να μας προστατέψει διέκοψε την κύηση. Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξεταση διότι είχα φοβηθεί πολύ απο την πρώτη αποξεση και τις έκανα όλες. Η μόνη που έμεινε είναι κάτι για χρωμοσομικες ανωμαλίες που θα την κάνω τώρα. Δεν βρίσκει κάποιο άλλο πρόβλημα λέει αλλά έχω φοβηθεί τόσο πολύ που δεν θέλω να το ξανα περασω. Αφού σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι για να γίνω μαμά. Πήγαμε με μια χαρά ν ακούσουμε την καρδούλα του και τελικά τίποτα. Φοβάμαι κιόλας μήπως οι πολλές αποξεσεισ δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα 

Δεν έχω βιώσει κάποια παλλινδρομη κύηση αλλά φαντάζομαι πόσο ψυχοφθορο θα είναι... Μην το βάζεις όμως κάτω, εννοείται πως θα γίνεις μαμά. Το θετικό είναι ότι μένεις πολύ εύκολα έγκυος οπότε σε 3 μήνες από τωρα μπορεί να ξανά μείνεις κ αργότερα να κρατάει στην αγκαλιτσα σ το μωρό σου. Μην αγχωνεσαι για την απόξεση. Κ άλλες κοπέλες έχουν κάνει κ 2 κ 3 αλλά τλκ έγιναν μανουλες!

5 ώρες πρίν, Marina1987 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σου..είχα κι εγώ 4 απώλειες πρώτου τριμήνου..οπότε μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα.δεν τα εχω καταφερει ακομα..οταν λες έκανες όλες τις εξετάσεις τι ακριβώς έκανες;;έκανες καμπύλη ζάχαρου και ινσουλίνης;;ανοσολογικες εξετάσεις;;εξετάσεις για θρομβοφιλια;;

Επίσης στο έμβρυο θα κάνετε μοριακο καρυοτυπο για χρωμοσωμικες ανωμαλίες;αν θες τη γνώμη μου να κάνετε και ιστολογικη εξέταση.μπορει να σου το έχει ήδη πει ο γιατρός..

Σορυ που σου είπα ένα σωρό άλλα δυστυχώς έχω γίνει ειδική στο θέμα..οποτε αν μπορώ να σε κατεύθυνω με τις εξετάσεις για να μην έχεις άλλη απώλεια.μπορει βέβαια να ήταν και τυχαία..κανεις δεν ξέρει 

Οι αποξεσεις σίγουρα δεν είναι να κάνεις και συνέχεια αλλά αν ο γιατρός είναι καλός δεν παθαίνεις κάτι από αυτό.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 4/4/2018 at 2:25 ΜΜ, Marina1987 είπε:

Εγώ έκανα απόξεση 6/12/16 και 25/1/17 ήμουν πάλι έγκυος. Προσωπικά θεωρώ ότι καθαρίζεις εντελώς, χωρίς όμως να ξέρω περισσότερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...