Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επισκληρίδιος σε δημόσιο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!Είμαι νέα στο forum έχω όμως βρεί πολλές απαντήσεις για θέματα που με απασχόλησαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου!Διανύω την 39 + 4 βδομάδα κύησης και θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο σε εφημερία(Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο)στην Θεσ/νίκη, χωρίς δικό μου γιατρό καθώς ο γιατρός που με παρακολουθούσε είναι μόνο σε ιδιωτική κλινική.Το θέμα μου είναι αν γίνεται επισκληρίδιος σε φυσιολογικό τοκετό στα δημόσια νοσοκομεία καθώς μια μαία μου είπε οτι δεν γίνεται και μόνο ίσως αν ρωτήσω εκείνη τη στιγμή η με πληρωμή ή αν είχα δικό μου γιατρό εκεί.Αλλά όταν μίλησα με μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα στο ιπποκράτειο μου είπε οτι την ρωτήσανε αν θέλει να κάνει.Υπάρχει μήπως κάποια από εσάς που γέννησε πρόσφατα φυσιολογικά και γνωρίζει αν γίνεται ή οχι?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Τάνια βαρ. είπε:

Καλησπέρα..Τελικά έμαθες  ή ακόμα καλύτερα γεννησες? Γιατι και εμενα με απασχολεί το θέμα της επισκληριδιο 

Εχω ακουσει πως για παραδειγμα στο "Έλενα" δεν ειναι δεδομενη η επισκληρίδιος αλλα μπορεις να κανονισεις με δικο σου αναισθησιολογο -που θα εχεις ρυθμισει μαζι του και την αμοιβή του- να παρίσταται για την επισκληρίδιο. Δεν ξερω αν ισχυει και για τα αλλα δημοσια μαιευτηρια αλλα σιγουρα ψαξτε το γιατι ειναι αμαρτία να υποφερει κανεις τους εντονους πονους τοκετου που μπορει να αποφυγει στις μερες μας. Δεν μας φτανει το γενικοτερο αγχος εκεινης της μερας..

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια ξέρετε σε πια ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάνουν επισκληριδίους σε φυσιολογικό τοκετό; αν κάνουν σε τι ακριβώς φάση κάνουν; δλδ κάνουν σε πρόκληση γεννας; σε σοβαρή πάθηση; επίσης μπορείς εσύ να επιλέξεις να γεννήσεις με πρόκληση; 

Just now, Τριανταφυλάκι είπε:

Κορίτσια ξέρετε σε πια ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάνουν επισκληριδίους σε φυσιολογικό τοκετό; αν κάνουν σε τι ακριβώς φάση κάνουν; δλδ κάνουν σε πρόκληση γεννας; σε σοβαρή πάθηση; επίσης μπορείς εσύ να επιλέξεις να γεννήσεις με πρόκληση; 

Επεξεργάστηκαν by Τριανταφυλάκι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...