Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγχος την ώρα του ύπνου μετά απο αρρώστια και εμετός

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι νέα στην ομάδα . Έχω δυο παιδάκια ενα αγοράκι 2 χρόνων και ενα κορίτσι 4 μηνών . Αυτές τις μερες έχω θέμα με το αγοράκι μ. Απο μικρό ήταν πολυ ήσυχο και βολικό κοιμόταν απο νωρίς μόνο του και όλο το βραδυ απλά κάναμε τη ρουτίνα μας το ακουμπάγα στη κούνια και αυτί ήταν κοιμόταν . Πριν λίγες βδομάδες πέρασε μια ίωση και έκανε εμετό στο κρεβάτι... αυτό ήταν απο εκείνη τη μέρα απο την ώρα που θα αρχίσουμε το μπανάκι μας αρχίζει να με σφίγγει σαν να ειναι τρομαγμένο !!! Πολλές φορές όντως πάμε για ύπνο και απο το άγχος του όντως κάνει εμετό !!!! Μετάτον εμετό ηρεμεί και κοιμάται !!!! Ο παιδίατρος λέει ότι ειναι ψυχολογικό να του δίνω λιγο ντεπόν λιγο πριν κοιμηθεί για λίγες μερες μέχρι να τι ξεχάσει σαν ότι και καλα με αυτό θα σου περάσει!!! Σας έχει τύχει και εσάς κατι αντίστοιχο πως μπορω να βοηθήσω το μωρο να το ξεπεράσει !!!! 

Διαφημίσεις

Γιατρος δ ειμαι,αλλα ντεπον γι αυτο τον λογο δ θα εδινα

Ειναι δυσκολη ηλικια,κ ισως ασυναισθητα να μην φταιει για αυτο μονο ο εμετος.εναι κ η αλλαγη με την αδερφουλα

Φαινεται οτι εχεξ αναγκη να ειναι μαζι σας,κ εστω προς το παρον δ θελει το κρεβατι του

Υπομονη χρειαζεται κ θα το ξεπερασει

Ισως αν κοιμαται καλα,να βγαλετε το καγκελο της κουνιας να γινει κρεβατακι,με καινουρια σεντονια(σε εκεινη την ηλικια η κορη μου αρχισε να κοιμαται σε μονο)

Χρονο θελει.κ υποστηριξη απο εσας

• Like 2

Και εγώ στην αρχή πίστευα ότι ίσως είναι κάποιο είδος ζήλιας αν και από την αρχή δέχτηκε τη μικρούλα όταν κλαίει τρέχει να την πάρουμε της βάζει πιπιλα τη σκεπάζει αλλά μιας και δεν μιλάει καλά καλά ακόμα δεν αποκλείω ένα τέτοιο ενδεχόμενο !!!! Δεν είναι ότι δεν κοιμάται απλά περιμένει και γκρινιάζει μέχρι να κάνει εμετό και μετά μου λέει νάνι!!! Όλα αυτά 5-10λεπτά μετά το γάλα του !!!! Το ντεπόν δεν εννοούσα κανονική ποσότητα για να το επιρρεασει λίγο ίσα ίσα να νομίζει ότι πήρε φάρμακο για να του περάσει γιατί ο γιατρος πιστεύει ότι είναι ψυχολογικό φοβάται μην κάνει εμετό και είναι μοναχουλη του όπως ήταν τη πρώτη φορά !!!! Όσον αφορά το κάγκελα κι δυστυχώς δεν κοιμάται καθόλου ωραίο εννοώ ότι ναι μεν κοιμάται μέχρι το πρωί άνετα απλά κουνιέται συνέχεια και πολλές φορές τον έχω πετύχει να είναι μπρούμυτα και να σήκωνει τον ποπο σαν μπουσούλησα και παιφτει με φορά μπροστά στον ύπνο του όλα αυτά !!!! Άρα αν το βγάλω σίγουρα θα πεσει !!!! Σήμερα θα δοκιμής. Να δώσω γάλα πιο νωρίς ή και καθόλου να δω αν θα κάνει εμετό !!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να απαντήσετε 

Δοκιμασε να αλλαξεις λιγο την ρουτινα σας

Κ μενα τον λατρευει τον αδερφο της αλλα ξυπνουσε απο τις 6οταν γεννησα

Αν ειναι να λειτουργησει σαν πλασιμπο το ντεπον,γτ ναι το θεμα ειναι ψυχολογικο,παλι δ θα το εδινα.βαλε σε μια συριγγα λιγο χυμο

Δ ειμαι κατα της χρησης φαρμακων,εχω δωσει κ για πονο σε δοντια,αλλα για ψυχολογικο μου φαινεται υπερβολη

Edited by vicky86

Και εγώ αυτό έχω σκοπό να κάνω να βάλω λίγο χυμό αυτό εννοούσε και ο γιατρος δεν το εξέφρασα ίσως σωστά !!!! Ότι και καλά του δίνω ντεπόν κάτι άλλο θα του δώσω για να νομίζει ότι είναι για την κοιλιτσα κ να μην κάνει εμετό που στην ουσία αυτό φοβάται !!!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα ανυπομωνω να δω αν θα είναι όπως πάντα!!!!

Διαφημίσεις