Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλό διαγνωστικό κέντρο για σαλπιγγογραφία στη Θεσ/νικη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Εϊμαι ένα βήμα πριν την σπερματέγυση, θα πρέπει όμως πρώτα να κάνω σαλπιγγογραφία. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό διαγνωστικό κέντρο, εργαστήριο ή μαιευτήριο στο οποίο θα μπορούασα να την κάνω? Υπάρχει κάποια που να έμεινε ευχαριστημένη από εκεί που την έκανε?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

έχω κανονίσει σαλπιγγογραφία την Πέμπτη στο Γένεσις. Αν σε προλάβω και δεν έχεις κάνει ακόμη τη δικιά σου θα σου στείλω εντυπώσεις. :)

Καλησπέρα Vera. Τελικά δεν με πρόλαβες, εγώ την έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε. Δεν ήταν τίποτα απολύτως! Πραγματικά δεν πρέπει να τρομοκρατούμαστε από αυτά που λέγονται και γράφονται στο διαδίκτυο!! Πήρα ένα buscopan plus μια ώρα πριν και το μόνο που ένιωσα ήταν ένας πολύ ελαφρύς πόνος περιόδου!! Έχω νιώσει και χειρότερα με περίοδο! Ευτυχώς και ο γιατρός που μου την έκανε ήτανε ελαφροχέρης! Στον Ασκληπιό την έκανα και μετά μέχρι Δευτέρα πήρα αντιβίωση την οποία είχα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ! Όλα καλά ευτυχώς, διαβατές οι σάλπιγγες! Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά! Μην αγχώνεσαι πραγματικά τζάμπα αγχώθηκα κι εγώ σαν την χαζή! Περιμένω εντυπώσεις! Καλή εξέταση!

Heleniw! Συμφωνώ απόλυτα! Δεν ήταν τίποτα πραγματικά. Βέβαια, και τα δικά μου αποτελέσματα ήταν καλά. Το λέω γιατί έχω ακούσει ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερος από ότι κατάλαβα αν οι σάλπιγγες είναι κλειστές.

Μας έφυγε και αυτό το βάρος! Εύχομαι και στις δυο μας ό,τι καλύτερο και σύντομα με τα καλά τα νέα!

Διαφημίσεις