Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6η εβδομάδα, δίδυμα, αιμορραγία αλλά τα έμβρυα φαίνεται να χτυπα καρδιά τους

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά! Μου συνέβη κάτι κ θα ήθελα  να το μοιραστώ μαζί  σας! Είμαι στην 6η εβδομάδα κύησης κ μερικές μερες και πριν δυο μερες ειχα μια ξαφνικη αιμορραγία  αρκετά  μεγαλη με πονους, την άλλη μέρα σταμάτησε  η αιμορραγία αλλά είδα μεγάλα πλήγματα αίματος. Πήγα στο γιατρό τρομοκρατημένη για να μου πει το χειρότερο αλλά  τελικά τα έμβρυα (2) ήταν εκεί κ χτυπούσε η καρδιά τους. Χάρηκα πάρα πολύ αλλά φοβάμαι για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης! Τι λέτε  υπάρχει  περίπτωση  να πανε όλα  καλά; 

Διαφημίσεις

Καλησπερα,Χρονια πολλα!

Φυσικα και υπαρχει περιπτωση να πα ε ολα καλα.Φανταζομαι ποσο πολυ ανησυχεις ομως συμβαινει σε πολλες γυναικες αυτο.Και εγω ειχα καποια αιμοραγια στις αρχες τις εγκυμοσυνης μου και ολα καλα τελικα.Ο γιατρος σου σου εδωσε κατι;

@Euangelia_17 με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου αλλά μην ανησυχείς κοπέλα μου απο την στιγμή που πηγές στο γιατρό μετά την αιμορραγία και όλα είναι καλα, θα συνεχίσουν να είναι καλα τα μωρά σου και θα έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!! Να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορεις και όταν νιωθεις πόνο ή δυσφορία να ξαπλωνεις!! Εγώ πριν λιγες μέρες έμαθα για την εγκυμοσύνη μου και χθες που πήγα στον γιατρό είδαμε δυο σάκους αλλά δεν ακούσαμε ακόμα καρδουλες, είμαι 5w4d με βάση ΤΕΡ

Όλα καλά θα πάνε !!! Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς παραπάνω και συζήτησε με τον ιατρό σου σε περίπτωση που δουλεύεις μήπως πρέπει να μείνεις λίγες μέρες στο σπίτι και να ξαπλωσεις !! Αφού άκουσες τα μωράκια σου ηρέμησε και να σκέφτεσαι θετικά !!! 

Σας ευχαριστώ  πάρα  πολύ κορίτσια  για τα καλά  σας λόγια! Ναι έπαιρνα ήδη cyclacur, utrogestan, filicin και αντιπηκτικες (προληπτικα) γιατι ειμαι απο εξωσωματικη.Τώρα θα πάω σε  αιματολογο να κάνω εξετασεις κ βλέπουμε! Mariloux σου εύχομαι  να ακουσεις τις καρδουλες τους κ ολα να πανε καλα σε ολες μας!!

• Like 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Mariloux είπε:

@Euangelia_17 κάνω και εγώ αντιπηκτικες αλλά δεν έχω πάει σε αιματολόγο, μου τις έδωσε ο γυναικολόγος προοληπτικα όπως και σε εσένα!! Πότε πρέπει να πάμε σε αιματολόγο; 

Εγώ θα πάω την Πέμπτη  4.1 αλλά φαντάζομαι  με στέλνει  λόγω του ότι είχα αιμορραγία.. τις σταμάτησα 5 μερες κ θα τις ξεκινησω παλι απο Τρίτη μεχρι να βγουν οι εξετάσεις κ βλεπουμε ετσι μου είπε! Ελπίζω να μας πάνε  όλα  καλά!!

Κοριτσάκια μου @Euangelia_17 @Mariloux κι εγώ κάνω αντιπηκτικες!! Μετά από τις προηγούμενες αποβολές μου (2) και μια σειρά εξετάσεων πήγα και σε αιματολόγο !! Τις ενέσεις τις ξεκίνησα κι εγώ προληπτικά από την δεύτερη μέρα  καθυστέρησης και φυσικά μετά από ένα θετικό τεστ!! Ο αιματολόγος μου είπε ότι πρέπει να γίνονται  μέχρι και την συμπλήρωση της 14ης εβδομάδας (σε λίγες μέρες την κλείνω ) μετά την ολοκλήρωση της θα πρέπει να γίνουν  κάποιες αιματολογικές εξετάσες όπου και βλέπουμε εάν θα σταματήσουν ή όχι  !! Επίσης μου είπε ότι θα πρέπει να γίνεται  πάλι έλεγχος στην 26η εβδομάδα !! Εάν μπορώ να σας βοηθήσω σε οτιδήποτε είμαι στην διάθεση σας !!! 

• Like 1

Evoulini σου εύχομαι  να πανε όλα  καλά!! :) εγώ συνεχίζω να έχω καφε αίμα πολύ λιγο βέβαια Γιατί τελικά  το κόκκινο αίμα προήλθε από αποκολληση(δεν το είχα αναφέρει). Τώρα  έχω μια  αλλη ανησυχία αν μπορείτε  να με βοηθήσετε..  προχθές ήθελε  ο άντρας μου να φάμε σηκωτακια(πουλιων)  δεν ήξερα ότι απαγορεύεται :( και έφαγα. Από χθες έχω καταστεναχωρηθει. Μια φορά έφαγα από τη μέρα που είμαι έγκυος. Οουφ θα σκασω! 

@Euangelia_17 Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σου εύχομαι  !! Σε αυτό που ρωτάς δεν γνωρίζω κάτι για να πω την αλήθεια !! Εμένα  ο δικός μου ιατρός δεν μου το είχε αναφέρει καθόλου αυτό ,τώρα που το λες το έψαξα λίγο  !!! Λογικά εάν ήταν τοοοσο επικίνδυνο θα σε είχε ενημερώσει από την αρχή . Για να ηρεμήσεις όμως θα σου έλεγα να τον πάρεις να του πεις !!! Όλα θα πάνε καλά :) 

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά! Ο δικός μου γιατρός (που είναι και αυστηρός) μου είπε ότι όλα επιτρέπονται  με μέτρο, και το συκώτι και τα καρότα (για τη βιταμίνη Α, αν είναι εκεί το θέμα). Για την ακρίβεια, μου είπε κάθε 10 μέρες μπορώ να τρώω. Μην ανησυχείς, πάρε βέβαια και το γιατρό σου, για να σε καθησυχάσει.:)

Αχ σε ευχαριστώ  primavera πολύ Γιατί  από τη μέρα που έφαγα όλο άσχημες  σκέψεις  κάνω! Πιστεύω  ότι με μια φορά που έφαγα δεν θα είναι τόσο τραγικό πια... πλέον πριν φάω κάτι το βλέπω στο ίντερνετ  αν επιτρέπεται, Μάλλον έχω πάθει  εμμονή! Με καθησύχασες ομως, σε ευχαριστώ!! :)

Καλημέρα  κορίτσια!! Δυστυχώς πάλι σήμερα  το πρωί κ ενώ ήμουν ξαπλωμένη  είχα πάλι αίμα.. 2η φορά..βέβαια χωρίς  πόνους τώρα Κ λιγότερο από την πρώτη φορα. υπάρχει  περίπτωση  να φταίνε οι αντιπηκτικες ενέσεις τις ξεκίνησα την Τρίτη πάλι σύμφωνα  με το γιατρό.  Σήμερα  θα πάω κ στον αιματολογο. Ελπίζω να είναι καλά  τα μωράκια ΜΟΥ!

@Euangelia_17 Δε νομίζω με έχουν σχέση για να πω την αλήθεια κι εγώ κάνω και δυο φορές που είχα καφέ στην 8η και 9η εβδομάδα  μου το είχαν αποδώσει στην κούραση και στις τριβές που υπάρχουν στην μήτρα καθώς μεγαλώνει !! Εμένα μου έχουν δώσει από την αρχή της κύησης προληπτικά το utrogestan των 200 κολπικά. Μείνε ξάπλα και μίλησε με τον ιατρό σου!! Όλα θα πάνε καλά είναι συνηθισμένο στο πρώτο τρίμηνο που είσαι μην στεναχωριέσαι θα περάσει  !! Τα μωράκια σου είναι μια χαρά !! Περιμένω νέα σου !! 

Διαφημίσεις

On 2/1/2018 at 8:20 ΜΜ, Primavera είπε:

Καλή χρονιά! Ο δικός μου γιατρός (που είναι και αυστηρός) μου είπε ότι όλα επιτρέπονται  με μέτρο, και το συκώτι και τα καρότα (για τη βιταμίνη Α, αν είναι εκεί το θέμα). Για την ακρίβεια, μου είπε κάθε 10 μέρες μπορώ να τρώω. Μην ανησυχείς, πάρε βέβαια και το γιατρό σου, για να σε καθησυχάσει.:)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

• Like 1

Καλημέρα  σας κορίτσια! Τελικά  κ 3ος υπέρηχος έδειξε όλα καλά τα μωράκια μου μεγαλώνουν. Παρ' όλες τις αιμορραγίες  κ τους πόνους όλα πάνε καλά με αποκολλησεις βέβαια αλλά καλά! :-PΣχετικά  με τον αιματολογο μου πε ότι έως 9η εβδομάδα  να μην κάνω ενέσεις Γιατί οι εξετάσεις  ήταν καλές. Από 9η έως 12η μου πε μας ενδιαφέρει  περισσότερο. Αντε να δούμε Γιατί έχω μια υποψία  ότι οι αντιπηκτικες  φέρνουν  περισσότερο  αίμα στις αποκολλησεις. 

Εύχομαι  καλή συνέχεια  σε όλες!:-P

• Like 1