Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαρίζονται βιταμίνες profertil και φάρμακα εξωσωματικής

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Από τις προσπάθειές μου για εξωσωματική μου έχουν περισσέψει κάποια φάρμακα και κάποιες βιταμίνες που ίσως φανούν χρήσιμα σε μια ή περισσότερες κοπέλες που προσπαθούν. 

Δεν είναι πολλά αλλά τα χαρίζω με όλη μου την καρδιά και με την ελπίδα να έχουν επιτυχία όλες σας οι προσπάθειες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1.Βιταμίνες Profertil Female. Ημερομηνία λήξης 3/2018. Το κουτί μου το είχε φέρει φίλη μου από τη Γερμανία και το χρησιμοποίησα μέχρι που έμεινα έγκυος, οπότε και σταμάτησα. Έχει ακόμα μέσα 38 "ζευγάρια" (κάψουλα και χάπι).

2.Μία "πένα" Bemfola των 225 (0,375ml). Ημερομηνία λήξης 6/2018. Σε μια δεύτερη "πένα" έχουν περισσέψει 75 μονάδες από την τελευταία λήψη που έκανα στην τελευταία μου προσπάθεια αλλά δεν ξέρω αν αυτό το υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν όμως γίνεται (φαντάζομαι ότι πρέπει να ερωτηθεί γιατρός), ευχαρίστως να δώσω κι αυτή τη δεύτερη "πένα".

3.Μία ένεση Orgalutran. Ημερομηνία λήξης 10/2018.

4.Οκτώ (8) ενέσεις Innohep. Ημερομηνία λήξης 5/2019.

5.Δεκαπέντε (15) χάπια Femara από ανοιγμένο κουτί που είχα χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα για τις δυο μου προσπάθειες. Ημερομηνία λήξης 7/2020.

Βρίσκονται Αθήνα. Όποια ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι!

Τα φάρμακα κι οι βιταμίνες δόθηκαν κι ελπίζω να φέρουν γούρι στις κοπέλες που προσπαθούν.

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερες. Εύχομαι πάντως καλή επιτυχία σε όλες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...