Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ KWABA ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

Άν και μένουμε στην Αρτέμιδα καιρό, μόλις χθές ανακαλύψαμε έναν φοβερό πολυχώρο που υπάρχει πολύ κοντά μας, στο Μαρκόπουλο.

Έχει το εξής site : http://www.kwaba.gr

Όμως επειδή το site δεν λέει αναλυτικά περί τίνος πρόκειται να σας πώ δυο λόγια.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο ο οποίος έχει μέσα γυμναστήριο με όργανα, αίθουσα για aerobic, πιλάτες κλπ, γήπεδα τέννις, ποδόσφαιρο (7 χ 7), βόλευ, σχολή χορού του Φώτη Μεταξόπουλου (για τον οποίο θα σας πώ και παρακάτω), κομμωτήριο Nicolas, καφετέρια, εστιατόριο, πισίνα και παιδότοπο. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι...

Το φοβερό όμως είναι ότι μπορείς να αφήσεις το παιδί ή τα παιδιά στον παιδότοπο και να κάνεις όποια δραστηριότητα θέλεις !!!

Έχει πάρα πολύ καλές τιμές, όλο το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι και έχει δραστηριότητες για παιδιά από 4 ετών και ανάλογα με το άν το παιδί μπορεί και από 3 ετών.

Εμείς πήγαμε χθές και κάτσαμε στον παιδότοπο. Δώσαμε 5 ευρώ για την Αγγελιάννα (χωρίς χυμό, ο οποίος όμως έχει 1 ευρώ, οπότε στο σύνολο 6 ευρώ – όσο κάνουν οι περισσότεροι παιδότοποι). Είναι πολύ ωραίος χώρος... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ΚΑΠΝΙΣΜΑ μέσα, ενώ έχει ωραιότατη βεράντα για τους καπνιστές... Η κοπέλα που προσέχει τα παιδιά είναι πάααααρα πολύ καλή και λειτουργεί καθημερινές 16.00 – 23.00 (δεν θυμάμαι για τα ΣΚ).

Επιπλέον εξυπηρετεί πολύ η Αττική οδός. Η φιλενάδα μου που θα έρχεται από Παπάγου, έκανε συνολικά 20 λεπτά.

Επίσης η μικρή μας θα κάνει δοκιμαστικό στο τέννις να δούμε άν μπορεί να ξεκινήσει και περιμένουμε να μαζευτούν τα παιδάκια για να ξεκινήσει το τμήμα μπαλέτου για παιδάκια 3 και 4 ετών.

Μιλήσαμε με τον κο Μεταξόπουλο, ο οποίος είπε ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά δεν μαθαίνουν και ότι δεν έκανε το τμήμα γιατί δεν θα ήθελε να κοροϊδέψει τους γονείς. Όταν όμως του εξηγήσαμε τους λόγους που εμείς το θέλαμε (όχι για να γίνουν μπαλαρίνες στα 3 αλλά για να αρχίσουν να μπουν σε ομάδα, να αρχίσουν να γυμνάζονται κλπ) συμφώνησε.

Παρεπιπτόντως άν κάποια μαμά ενδιαφέρεται για το χορό με κοριτσάκι 3 – 4 ετών, να πάει να κάνει αίτηση για να μαζευτεί το τμήμα. Εννοείται ότι δεν μπορεί να γίνει τμήμα με δύο κοριτσάκια (την δικιά μου με την «κολλητή της», όπως την λέει).

Όσον αφορά δε το κομμωτήριο, πάς χωρίς ραντεβού και από ότι είδα στον τιμοκατάλογο έχει το κούρεμα 11 ευρώ !!! Στην γειτονιά μου πάντως έχει 15 !!! Βέβια από δουλειά δεν ξέρω τι πάιζει, αλλά νομίζω τα Nicolas είναι γνωστότατα.

Δεν ξέρω άν ξεχνάω κάτι, αλλά πραγματικά εμείς βρήκαμε ότι ακριβώς φανταζόμασταν... Χώρια πού σκέφτονται να κάνουν κι άλλα πράγματα, π.χ. κολυμβητήριο...

Υ.Γ. Ποσοστά δεν πάιρνω, απλά μου αρέσει να «διαφημίζω» τα ΚΑΛΑ πράγματα (βλέπε παιδότοπος Νινέττας) που δυστυχώς είναι πολύ λίγα στην εποχή μας...

Διαφημίσεις

Να, αυτα ειναι μερη!!!μενεις λιγο παρα εξω και εκει που σε τρωει η μοναξια και λες δεν εχει τιποτα να κανω κ.λ.π.τσουπ!ανακαλυπτεις ενα μερος σαν αυτο.Και λιγο καιρο μετα τσουπ!ενα δευτερο.Ασε που ζεις μεσα στην φυση.εχεις δικιο Μαριλενα ειναι πολυ ομορφο μερος μακαρι να μεναμε πιο κοντα και εμεις να τον γραφαμε σε κανενα μπασκετ που του αρεσει γιατι εδω που μενουμε εχει τοοοοσα παιδακια στην ομαδα, που γινεται χαμος!!!μην σου πω πως θα εβρισκα τον χρονο να βαψω και την ριζα μου που ειναι σαν παλιας τραγουδιαρας :oops:

• 6 months later...
Είναι πολύ ωραίος χώρος... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ΚΑΠΝΙΣΜΑ μέσα, ενώ έχει ωραιότατη βεράντα για τους καπνιστές...

Ευτυχώς που έκανε καλό καιρό όταν πήγαμε τέλη Φεβρουαρίου, γιατί μέσα ήτανε ντουμάνι.

Μα ήθελα να ξερα, δεν το καταλαβαίνουν οι επιχειρηματίες οτι οι μη καπνιστές αυξάνονται πια? Ελεος :twisted:

• 8 years later...

Καναμε το γαμο πριν 2 μερες..Αθλια συμπεριφορα απο μεριας του Κου Ορφανιδη για τα προβληματα που δημιουργηθηκαν.Επεσε το μισο νυφικο τραπεζι γιατι ηταν σαπιο σπασανε ολα κ χωρια το ρεζιλικι μου εσπασε ενα iphone 6 το οποιο ηθελε να μου "φτιαξει" το οποιο ομως εγινε αχρηστο και εννοειτε πως απο καινουριο που το χα στη πενα δεν το ηθελα ετσι οπως εγινε.3 τραπεζια βρηκανε μυγακια μεσα στα υποτιθεμενα εμφιαλομένα κρασια τα οποια προφανώς τα γεμιζαν ξανα κ ξανα απο φετινο βαρελι,το υποτιθέμενο ρολο κοτοπουλο ηταν κρυο κ η υποτιθεμενη γεμιση ανυπαρκτη.Πολλα τραπεζια 10 ατομων ειχαν μια σαλατα ενω μας ειχε πει 1 στους 4 πολλα παραπονα καλεσμενων κ η απαντηση του για ολα αυτα: Κ εγω τι να κανω.Οπως επισης μονος εβγαλε προσφορα 12ε κ μας ειπε και σιγα τα λεφτα που κλεισαμε δε νομιζω να του βαλαμε το πιστολι στο κεφαλι ειχε μια προσφορα κ τη κλεισαμε ας ζηταγε παραπάνω.Καποια στιγμη ανοιξε την οθονη στην ρεσεψιον κ εβλεπε τεννις.Τουαλετες ειτε με full χαρτια ειτε μαζεμενες αλλα χωρις ρολο χαρτι κ αναψυκτικα χυμα ενω δε μας ειχε ενημερωσει οτι δε θα ναι εμφιαλωμενα εξ αρχης κ το μαθαμε 2 μερες πριν απο αλλο καλεσμενο αλλου γαμου ο οποιος κ αυτος ειναι δυσαρεστημενος.Η Κα Βιολετα που εχει υπευθυνη για το στολισμο μολις πληρωθηκε εφυγε ενω ειχε πει οτι θα ειναι ολο το βραδυ κ δε με πειραζει που υπηρχε αντικαταστατης αλλα δεν ηταν αυτη η συνενοηση οπως επισης ειχε πει οτι θα μας κρεμουσε οπως συνενοηθηκαμε μια καρδια πισω μας την οποια δεν την εβαλε κ οταν την ενημερωσα οτι εσπασε το τηλεφωνο μου δεν το κοιταξε καν κ μετα απο 1 τεταρτο εφυγε κ απο το μαγαζι. Απλα απαραδεκτοι και θελουν να τους πληρωνεις κ μολις πας στο κεντρο γιατι κανανε και πολυ αυτα που ειπανε.Επισης του κόψαμε 350ε οσα κοστιζει το τηλεφωνο μεταχειρισμενο.

Διαφημίσεις