Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορια για πιθανοτητα εγκυμοσυνης!

Recommended Posts

Καλησπερα! Ηθελα να εκφρασω μια αφελης απορια!Απο τον ιανουαριο με το αγορι μου αναμεσα στη 4η κ 8 η ημερα του κυκλου μου κανουμε ελευθερα επαφες. Το πρωτο μηνα παρατηρουσα για σημαδια εγκυμοσυνης, αδιαθετησα τελικα ομως, και απο τοτε δεν αγχωνομαι αφου καθε μηνα δεν εχω καποιο ασυνηθιστο συμπτωμα. Βεβαια καθε φορα ηλπιζα για κατι υποπτο!
 Η ερωτηση μου ειναι οτι εφοσον εδω και τρεις κυκλους δεν προεκυψε εγκυμοσυνη, οι μερες αυτες θεωρουνται ασφαλεις γενικοτερα; Δεν υπαρχει περιπτωση σε καποιο κυκλο να υπαρξει εγκυμοσυνη; Δεν το επιδιωκουμε αλλα θα ειναι καλοδεχουμενο. Ο κυκλος μ ειναι ασταθης λογω πολυκυστικων, τους τελευταιους κυκλους σταθεροποιηθηκε στις 30-34 ημερες.

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Annoula2610 είπε:

Καλησπερα! Ηθελα να εκφρασω μια αφελης απορια!Απο τον ιανουαριο με το αγορι μου αναμεσα στη 4η κ 8 η ημερα του κυκλου μου κανουμε ελευθερα επαφες. Το πρωτο μηνα παρατηρουσα για σημαδια εγκυμοσυνης, αδιαθετησα τελικα ομως, και απο τοτε δεν αγχωνομαι αφου καθε μηνα δεν εχω καποιο ασυνηθιστο συμπτωμα. Βεβαια καθε φορα ηλπιζα για κατι υποπτο!
 Η ερωτηση μου ειναι οτι εφοσον εδω και τρεις κυκλους δεν προεκυψε εγκυμοσυνη, οι μερες αυτες θεωρουνται ασφαλεις γενικοτερα; Δεν υπαρχει περιπτωση σε καποιο κυκλο να υπαρξει εγκυμοσυνη; Δεν το επιδιωκουμε αλλα θα ειναι καλοδεχουμενο. Ο κυκλος μ ειναι ασταθης λογω πολυκυστικων, τους τελευταιους κυκλους σταθεροποιηθηκε στις 30-34 ημερες.

Καλημερα κοριτσακι.Αν θελεις να μεινεις εγκυος με τετοιο κυκλο δοκιμασε καλυτερα την 14η με 20η μερα του κυκλου, καπου εκει θα εισαι στις γονιμες.Καλη επιτυχια!

age.pngpreg.png

4η μέρα δεν είσαι αδιάθετη; πόσες μέρες σου κρατάει η περίοδος;; μήπως κάνεις κάποιο λάθος με το μέτρημα των ημερών; πρώτη μέρα του κύκλου είναι η πρώτη μέρα περιόδου.. Συγγνώμη κι ολας, δε θέλω να σε προσβάλλω... :-)

Δεν προσπαθουμε απλα παιζουμε με την τυχη μας θα ελεγα! Εχω τρεις μερες ροη το πολυ και μετα αλλες δυο με ακαθαρσιες, 5η ημερα το πολυ 6η εχω καθαρισει τελειως! Οπως το λες ΧρύσαΜ τα μετραω!

• Like 1

12 ώρες πρίν, Annoula2610 είπε:

Δεν προσπαθουμε απλα παιζουμε με την τυχη μας θα ελεγα! Εχω τρεις μερες ροη το πολυ και μετα αλλες δυο με ακαθαρσιες, 5η ημερα το πολυ 6η εχω καθαρισει τελειως! Οπως το λες ΧρύσαΜ τα μετραω!

Α οκ!! Εγώ θα σου έλεγα από τη 10η έως το πολύ την 20η ημέρα, γιατί ναι μεν η ωορηξία στις περισσότερες είναι στη 14η-15η μέρα, αλλά τα σπερματοζωάρια μένουν μέσα μας 5 μέρες, οπότε αν έχεις ελεύθερη επαφή στη 10η μέρα είναι πολύ πιθανό να μείνεις έγκυος (και εγώ κάπως έτσι την είχα πάθει :-P:-P:-P:-P ). Αλλά αν θες για πιο σίγουρα μπορείς να τσεκάρεις τις γόνιμες μέρες σου με τεστ ωορηξίας που πουλάνε στα φαρμακεία. Είτε προσπαθείτε για μωρό ή όχι, πάντα χρειάζεται να ξέρουμε πότε είναι οι μέρες μας :wink:

Διαφημίσεις