Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ξέρετε κάποιον πολύ καλό ορθοπεδικό ενηλίκων στην Αθήνα που να ειδικεύεται στη σκολίωση ενηλίκων και στην αντιμετώπιση της?

Καλησπέρα.

Γνωρίζω ότι υπάρχει ειδική ομάδα στο ΚΑΤ, δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένα για παιδιά ή και για ενήλικες. Αρχηγός της ομάδας ήταν κάποτε ο Κος Τσαφαντάκης και ήταν καλός. Έχουν περάσει χρόνια από τότε.

Πριν από 2 εβδομάδες πήγα σε έναν ορθοπεδικό στη Γλυφάδα, τον Κο Γιαννούλη, ο οποίος πέρα απ'το ότι μου φάνηκε πάρα πολύ καλός, μου ανέφερε ότι κάποτε ήταν στην ομάδα αυτή, και ότι οι γιατροί εκείνης της ομάδας ήταν εξαιρετικοί. Άρα, πιστεύω και αυτός μπορεί αν ασχολείται, αλλά και ότι επιβεβαίωσε ότι ο Τσαφαντάκης είναι καλός.

Καλησπέρα.

Γνωρίζω ότι υπάρχει ειδική ομάδα στο ΚΑΤ, δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένα για παιδιά ή και για ενήλικες. Αρχηγός της ομάδας ήταν κάποτε ο Κος Τσαφαντάκης και ήταν καλός. Έχουν περάσει χρόνια από τότε.

Πριν από 2 εβδομάδες πήγα σε έναν ορθοπεδικό στη Γλυφάδα, τον Κο Γιαννούλη, ο οποίος πέρα απ'το ότι μου φάνηκε πάρα πολύ καλός, μου ανέφερε ότι κάποτε ήταν στην ομάδα αυτή, και ότι οι γιατροί εκείνης της ομάδας ήταν εξαιρετικοί. Άρα, πιστεύω και αυτός μπορεί αν ασχολείται, αλλά και ότι επιβεβαίωσε ότι ο Τσαφαντάκης είναι καλός.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ο Κος Τσαφαντάκης ήταν και δικός μου γιατρός. Με παρακολουθούσε στην εφηβεία. Τώρα είμαι 35 και όπως μου είχε πει κάποτε μεγαλώνοντας θα αρχίσω να ποναώ γι αυτό και ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω. Μάλλον θα απευθυνθώ στους γιατρούς του ΚΑΤ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ο Κος Τσαφαντάκης ήταν και δικός μου γιατρός. Με παρακολουθούσε στην εφηβεία. Τώρα είμαι 35 και όπως μου είχε πει κάποτε μεγαλώνοντας θα αρχίσω να ποναώ γι αυτό και ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω. Μάλλον θα απευθυνθώ στους γιατρούς του ΚΑΤ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Δεν εργάζεται πια; Ή δεν αναλαμβάνει ενήλικες; Θυμάμαι είχε ιατρείο στην Αγία Παρασκευή (στο σπίτι του νομίζω)

Δεν εργάζεται πια; Ή δεν αναλαμβάνει ενήλικες; Θυμάμαι είχε ιατρείο στην Αγία Παρασκευή (στο σπίτι του νομίζω)

Εργάζεται ναι είναι διευθυντής στο τμήμα σκολίωσης και σπονδυλικής στήλης στο ΚΑΤ. Έκλεισα ραντεβού να πάω να με δει. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...