Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλημα με τη φιλη μου!

curious3

Recommended Posts

Γεια σας, σας γραφω μιας και με εχετε βοηθησει ξανα στο παρελθον. Τωρα προεκυψε αλλο ενα θεμα, αυτη τη φορα με τη κολλητη μου. Ειμαι αγορι 15 ετων, παω Α' λυκειου. Το ιδιο κι η κολλητη μου. Αυτη τελευταια εχει κανει παρα πολλες απουσιες. Μαλιστα, πριν λιγο εμαθα οτι εχει φτασει τις 96 και κινδυνευει να μεινει στην ιδια ταξη και ειναι ακομα Δεκεμβρης! Περυσι (Γ' γυμνασιου) παλι ειχε 97 απουσιες αλλα ηταν Μαρτιος τοτε. Τωρα προφασιζεται οτι ειναι αρρωστη κλπμ Ξερω πολυ καλα την οικογενεια της οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τρεχει κατι εκει απλα δε ξερω τι να κανω! Προσπαθω να την λογικεψω. Της λεω οτι δε θα ειμαστε στο ιδιο τμημα, στην ιδια ταξη, βρισκω παιδια και της λεω "Θες να εισαι στο τμημα με αυτους;" (δεν εχω προβλημα μαζι τους απλα ξερετε ποσο ανωριμα ειναι σημερα τα παιδια). Αληθεια δε ξερω τι να κανω! Πως να την πεισω! Μου ειπε πως η μαμα της βλεπει πως ειναι αρρωστη κ δε λεει κατι αλλα εγω δε την πιστευω. Επισης, δεν εχει παει ακομα στον γιατρο χωρις καποια συγκεκριμενη δικαιολογια! Αρχισα να σκεφτομαι διαφορα οτι πχ μπορει να μην την αφηνουν οι γονεις της ή οτι εχει παθει κατι αλλα ειναι μια χαρα και ξερω πολυ καλα τους γονεις της... Πειτε μου τη γνωμη σας... Ισως να θεωρειτε οτι δε χρειαζεται να κανω κατι και να το αναλαβουν οι γονεις της αλλα αυτη αν δεν ερθει ουτε αυτη τη βδομαδα θα μεινει σιγουρα! Της ειπα να βγαλει ενα χαρτι νοσοκομειου και να ζητησει απο τον συλλογο να της αυξησει το οριο των απουσιων ωστε να μη μεινει. Δε μπορω να μεινω απραγος! Τη ξερω απο το δημοτικο! Και αυτη δε λεει να λογικευτει. Θελω πολυ να ακουσω τις προτασεις σας! Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει, λείπει συνεχόμενα τόσες μέρες; Εσύ την βλέπεις από κοντά και σε ενημερώνει ότι είναι άρρωστη; Έχεις μιλήσει με τους γονείς της;

Το σχολείο νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις που απουσιάζει κάποιο παιδί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αδικαιολογητα έρχεται σε επαφή με την οικογένεια...μήπως να απευθυνθείς στους γονείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλιώς στο σχολείο;

gLG9p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...