Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

είμαστε πάνω στην αλλαγη γάλακτοε και έχω τρελλαθει

θα βρούμε κανένα να ταιριάζει στο μωρό μου?

έχουμε πονάκια και όλη μέρα λαγοκοιμάται και τσιρίζει

΄πείτε μου εντυπώσεις αν καμμία δοκκιμασε αυτό το γάλα, γιατι θα της το αρχίσω τώρα

Διαφημίσεις

Το δοκίμασα στο μικρό μου, αλλά δεν του άρεσε καθόλου. Ξέρεις όμως, αυτά είναι καθαρά θέμα παιδιού, σε άλλα μωράκια αρέσει. Τα υποαλλεργικά πάντως, όπως μου είπε η παιδίατρος δεν είναι νόστιμα γάλατα. Μην ανησυχείς, ίσως παιδευτείτε λίγο αλλά θα βρείτε ποιό του ταιριάζει τελικά! Καλή αρχή εύχομαι!

αν έχει πονάκια γιατι δεν του παίρνεις κανένα γάλα EC που είναι για κολικούς;

Εγώ έψαξα πάρα πολύ για να καταλήξω σε ένα γάλα...τελικά καταλήξαμε στο Aptamil :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ναι nikol το δοκιμασαμε εμεις..Λοιπον οταν βγηκα απο το νοσοκομειο η παιδιατρος μας ειπε να παρουμε το almiron 1 ,το ξεκινησαμε κανονικα (βασικα ως συμπληρωμα της το εδινα γιατι την θηλαζω) αλλα εφτιαχνε διαροια και μας ειπε να το αλλαξουμε σε almiron HA 1 μηπως και εχει αλλεργια στο αγελαδινο γιατι αυτο το γαλα ειναι υποαλλεργικο,επισης μου ειπε και εμενα να κοψω τα γαλακτοκομικα απο αγελαδα...τα κακα της εστρωσαν ομως πριν ακομη το αρχισουμε αλλα το πηραμε για ενα μηνα περιπου..μετα ξαναγυρισαμε στο απλο almiron 1 αλλα της ξυνιζε το γαλα και καθε φορα που ηταν να το φαει εκλαιγε..τωρα πινει το nan...απο θεμα γευσης παντως αν και ειναι ανοστο η μικρη μου το επινε...

και εμεις το πηραμε για κανενα μηνα αλλα τελικα δεν μας εκανε για το λογο οτι ηθελε συνεχεια γαλα καθε μια ωρα :shock: ετσι καταληξαμε στο frisolac HA και βρηκαμε την υγεια μας. :D

Διαφημίσεις

Nicol,Ειχμε και εμεις προβλημα καποια στιγμη με δοιαρια και νομιζαμε οτι ηταν αλλεργικος στο γαλα αλλα η παιδιατρο δεν μας στο αλλαξε τοσο ευκολα με εβαλε και του εκανα εξεταση κοπρανων για να δομε αν ειναι.Τελικα δεν ηταν θα το ειχε αλλαξει αδικα εμεις πινουμε Aptamil 1 Και μεχρι στιγμης μου εχει βγει πολυ καλο ψαξτο περισσοτερο που θα παει θα βρεις το γαλα που κανει για σας!!!! :D

DsRyp3.png

Nicol,Ειχμε και εμεις προβλημα καποια στιγμη με δοιαρια και νομιζαμε οτι ηταν αλλεργικος στο γαλα αλλα η παιδιατρο δεν μας στο αλλαξε τοσο ευκολα με εβαλε και του εκανα εξεταση κοπρανων για να δομε αν ειναι.Τελικα δεν ηταν θα το ειχε αλλαξει αδικα εμεις πινουμε Aptamil 1 Και μεχρι στιγμης μου εχει βγει πολυ καλο ψαξτο περισσοτερο που θα παει θα βρεις το γαλα που κανει για σας!!!! :D

με το aptamil 1 κάνετε κακάκια ?

θα τρελλαθώ μέχρι να βρώ ένα γάλα να της ταιρίαζει :roll:

Ναι κανουμε 2 φορες την μερα αλλα το καλο ειναι οτι με αυτο το γαλα κανει κακα και δεν ζοριζεται καθολου ενω με το frisolac παιδευοταν και 3 ωρες για να κανει και βεβαια με πολυ πολυ κλαμα!!!

DsRyp3.png

Αγαπητή nikol

η μικρούλα σου δυστυχώς βρίσκεται στην ευαίσθητη ηλικία για τη μεγαλύτερη ένταση στους βρέφικούς κολικούς, ένα φυσιολογικό φαινόμενο που δυστυχώς δεν έχουμε ακομα εξηγήσει και αφορά λίγο ή περισσότερο όλα τα βρεφάκια. Η ηλικια αυτή είναι στις 6-10 εβδομάδες της ζωής. Μπορείς να δοκιμάσεις μια αλλαγή στο γάλα - ιδιαίτερα ένα γάλα για βρεφικούς κολικούς. Εχεις αλλεργικο ιστορικο οικογενειακο; Δεν ξέρω ακριβως ολες τις λεπτομερειες, παντως το υποαλλεργικο γαλα - που εχει βελτιωμενες τις πρωτεινες- δε θα ηταν το πρωτο που θα μου ερχοταν στο μυαλο, θα προτιμουσα ενα κατα των κολικων, που εχει λιγοτερο φορτιο σε λακτοζη, πιθανη αιτια των γαστρεντερικων ενοχληματων.

Καλη συνεχεια, το κυριοτερο για τους κολικους είναι υπομονη, υπομονη, υπομονη και αδιαπραγματευτες αγκαλιτσες!

Τελικά με to almiron HA λίγο μπορώ να πώ μειώθηκαν οι κολικοί, όχι ότι έφυγαν , πάλι υποφέρουμε, επίσης κάνει κακάκια 1 φορά την ημέρα αλλά 2 ώρες αφού φάει βγάζει γάλα μεγάλη ποσότητα όχι απλά γουλίτσες!!!!!!!!!!

να συμπληρώσω ότι με το frisolac kai to αλμιρον comfort δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα!!!

σήμερα θα το πώ στο γιατρό μας μιας και θα πάμε για εμβόλιο!!!

λέτε να μας το αλλάξει ?

Διαφημίσεις