Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

8 μερες καθυστερηση και λιγα καφε υγρα!!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα..Χρειαζομαι τα φωτα σας ως πιο εμπειρες..Ειμαι 22 χρόνων.εχω ξαναγραψει στ φόρουμ πριν λιγες μερες..Με σταθερο κυκλο 28 ημερων ειμαι στην8η ημερα καθυστερησης και σημερα είδα ιφα καφε υγρα...Εκανα εξεταση χοριακης την 3η μερα καθυστέρησης και γηκε 0.25..Πριν 15 μερες εκανα υπερηχο για ασχετο λογο και ηταν ολα καλα.Επισης πριν 3 μηνες εκανα τεστ παπ και ηταν ολα καλα..Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;.Εχω ακουσει κατι για καθυστερημενη συλληψη..;;Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο σας.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσι μ..... ειπες οτι εκανες χοριακη πριν 15 μερες αρα 7 ημερες πριν την καθυστερηση... ισως ηταν λιγακι νωρις ειδικα εαν εχεις καθυστερημενη σύλληψη.... μηπως ν κανεις κ τωρα μια χοριακη????

Κοριτσια μου καλησπερα..Χρειαζομαι τα φωτα σας ως πιο εμπειρες..Ειμαι 22 χρόνων.εχω ξαναγραψει στ φόρουμ πριν λιγες μερες..Με σταθερο κυκλο 28 ημερων ειμαι στην8η ημερα καθυστερησης και σημερα είδα ιφα καφε υγρα...Εκανα εξεταση χοριακης την 3η μερα καθυστέρησης και γηκε 0.25..Πριν 15 μερες εκανα υπερηχο για ασχετο λογο και ηταν ολα καλα.Επισης πριν 3 μηνες εκανα τεστ παπ και ηταν ολα καλα..Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;.Εχω ακουσει κατι για καθυστερημενη συλληψη..;;Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο σας.

Κοριτσακι πρεπει να ξανακανεις χοριακη το εχω παθει κ εγω κ ηταν απλα μια ανωμαλια του κυκλου απο το ανχος μου. Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να κανω χοριακη κ προλακτινη κ να με δει φυσικα αν βγει αρνητικη η χοριακη.

Καλημερα!!!καλο θα ηταν να ξανακανεις μια χοριακη γιατι η πιθσνοτητα καθυστερημενης συλληψης π ανεφερες συμβαινει καποιες φορες

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...