Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ζηταω Gonal 900IU

Recommended Posts

γεια σας.διαθέτω 3 κουτιά Gonal 900IU με λήξη 1/2017,σφραγισμενες και σωστα διατηρημενες στο ψυγειο και ζηταω να τις ανταλλαξω με μεταγενεστερης ημερομηνιας αφου δεν μπορω για οικονομικους λογους να κανω την τεταρτη προσπαθεια μου πριν την ανοιξη.ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Γειά σου έχω ανάγκη μια gonal. ΕΊμια απότε Κρήτη. ΔΕΝ έχω για ανταλλαγή. Αν δε βρεις κάποι ον άλλο να το ανταλλάξεις..... Δεν μπορω να περάσω επιτροπή και ξεκινάω προσπάθεια σε 15 ημέρες. Σε ποιο μέρος βρίσκεσαι; ευχαριστω

• 4 εβδομάδες μετά...
Γειά σου έχω ανάγκη μια gonal. ΕΊμια απότε Κρήτη. ΔΕΝ έχω για ανταλλαγή. Αν δε βρεις κάποι ον άλλο να το ανταλλάξεις..... Δεν μπορω να περάσω επιτροπή και ξεκινάω προσπάθεια σε 15 ημέρες. Σε ποιο μέρος βρίσκεσαι; ευχαριστω

γεια σου..εχω γραψει εδω και μερες πως χαριζω 500 μοναδες gonal. το εχω ανοιξει 16 νοεμβριου και πρεπει να καταναλωθει σε 28 ημερες. εαν εισαι σε φαση που τα χρησιμοποιεις και τα χρειαζεσαι μπορω να στα δωσω...ειμαι απο ηρακλειο κρητης...καλη επιτυχια..

σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου,να εισαι καλα που προσφερθηκες να με βοηθησεις μα δυστυχως και να παρω τη δικια σου θα παει χαμενη γιατι δεν μπορω να κανω προσπαθεια τωρα οπως εγραψα παραπανω λογω οικονομικου.πιστευω καποια κοπελα θα βρεθει κ να πιασει τοπο η ενεσουλα.θα σου στειλω και pm μηπως και βρεις αμμεσα να την δωσεις.

Επεξεργάστηκαν by bebedaki
απαντησα σε προταση για αλλο χρηστη

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...