Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έρευνα: Το πολύ φυλλικό οξύ στις εγκύους αυξάνει τον κίνδυνο αυτισμού στο μωρό

Recommended Posts

http://www.protothema.gr/ugeia/article/577468/ereuna-to-polu-fulliko-oxu-stis-eguous-auxanei-ton-kinduno-autismou-sto-moro/

Υπάρχει κάποιος ειδικός στο φόρουμ να μας πει μια άποψη πάνω σε αυτό;

Μς έχουν τρελάνει με τον αυτισμό. Μια με τα εμβόλια, μια με το φυλλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα βγάλουν οι έρευνες των επιστημόνων...Οι ίδιοι οι επιστήμονες είναι αυτοί που τόσα χρόνια μας λένε για το φυλικό και για τα ωφέλη του στο έμβρυο όπως και στα εμβόλια. Τελικά ποιους να πιστέψουμε;

Εγω, όπως και οι περισσότερες εγκυούλες φαντάζομαι, έπαιρνα μια ταμπλέτα φυλικού οξέος ημερισίως γιατί έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου. Τώρα έχω αγχωθεί να παρακολουθώ το παιδί μου, το οποίο είναι βέβαια μηνών ακόμα, αλλά έχω ανησυχήσει για την υγεία του και το αν θα ανακαλύψω κάτι άσχημο μελλοντικά εξαιτίας του φυλικού που πήρα. Τελικά τα οικονομικά συμφέροντα είναι πάνω από την υγεία των παιδιών μας;;;

Διαφημίσεις

έχεις να δεις ακόμη...για τα κακά εμβόλια που έχουν καρκίνο, για τα παιδιά της καισαρικής, των λουλουδιών...κλείσε τα αυτιά σου και κάνε ό,τι σου λένε οι γιατροί που εμπιστεύεσαι...

Επισης παρτο αποφαση οτι απο τη στιγμη που γινεσαι γονιος...παντρευεσαι το αγχος...μονιμως κατι θα σε αγχωνει και θα σε προβληματιζει ως προς τα παιδια .Μαθε να το αντιμετωπιζεις και να συμφιλιωθεις με αυτο γιατι αλλιως θα αποτρελλαθεις.Κατα τ αλλα σε ολα απαιτειται μετρο.Το οτι το φυλλικο οξυ πχ κανει καλο δε σημαινει οτι πρεπει να αρχισεις να το παιρνεις ενα χρονο πριν μεινεις εγκυος.Τωρα την ερευνα δε τη διαβασα καν.

http://www.protothema.gr/ugeia/article/577468/ereuna-to-polu-fulliko-oxu-stis-eguous-auxanei-ton-kinduno-autismou-sto-moro/

Υπάρχει κάποιος ειδικός στο φόρουμ να μας πει μια άποψη πάνω σε αυτό;

Μς έχουν τρελάνει με τον αυτισμό. Μια με τα εμβόλια, μια με το φυλλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα βγάλουν οι έρευνες των επιστημόνων...Οι ίδιοι οι επιστήμονες είναι αυτοί που τόσα χρόνια μας λένε για το φυλικό και για τα ωφέλη του στο έμβρυο όπως και στα εμβόλια. Τελικά ποιους να πιστέψουμε;

Εγω, όπως και οι περισσότερες εγκυούλες φαντάζομαι, έπαιρνα μια ταμπλέτα φυλικού οξέος ημερισίως γιατί έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου. Τώρα έχω αγχωθεί να παρακολουθώ το παιδί μου, το οποίο είναι βέβαια μηνών ακόμα, αλλά έχω ανησυχήσει για την υγεία του και το αν θα ανακαλύψω κάτι άσχημο μελλοντικά εξαιτίας του φυλικού που πήρα. Τελικά τα οικονομικά συμφέροντα είναι πάνω από την υγεία των παιδιών μας;;;

Διάβασα το original απο τον τύπο εδω http://www.livescience.com/54711-autism-risk-linked-to-high-folate-levels.html

Λεει πολυ "still unclear". Ειναι μια έρευνα, ενα πείραμα , για να αποδειχτεί κατι πρεπει να γίνουν πολλεεεεεεεες έρευνες!!!!

Αυτο με τα εμβολια ειναι διαφορετικό θεμα άσχετα με τι πιστεύει ο καθένας γιατι υπάρχουν πολλοί που το εχουν βιώσει- αλλα δεν μιλάνε για ολα τα εμβολια και για ολά τα παιδια

Ευχαριστήσου το μπεμπακι οποτε , οτι έκανες έκανες, οτι φυλικο οξύ πηρες το πηρες (εγω πήρα και παραπάνω!) ... Και μην παιδεύεσαι!

Διαφημίσεις