Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απο frezylac pure 1 σε frisolac-frisolac comfort

Recommended Posts

Η μπεμπουλα μου ειναι τεσσαρων μηνων μεχρι τωρα επινε το frezylac pure 1 με το οποιο εβγαζε γουλιες μετα απο καθε γευμα καμια φορα κ περισσοτερο γαλα κ ρευοταν αρκετα σαν να της επεφτε βαρυ.επισηςτον τελευταιο καιρο της εκανε και δισκοιλιοτητα. απο χθες πινει frisolac σε συνδιασμο με frisolac comfort 3/2 . τι εντυπωσεις εχετε απο τα δυο αυτα γαλατα ειναι πιο βαρυ το frezylac pure; σε ποσο καιρο θα δειξει αποτελεσματα το frisolac/frisolac comfort ακομα βγαζει γουλιες ρευεται κ δεν εχει ενεργηθει. ευχαριστω

Διαφημίσεις

Η μπεμπουλα μου ειναι τεσσαρων μηνων μεχρι τωρα επινε το frezylac pure 1 με το οποιο εβγαζε γουλιες μετα απο καθε γευμα καμια φορα κ περισσοτερο γαλα κ ρευοταν αρκετα σαν να της επεφτε βαρυ.επισηςτον τελευταιο καιρο της εκανε και δισκοιλιοτητα. απο χθες πινει frisolac σε συνδιασμο με frisolac comfort 3/2 . τι εντυπωσεις εχετε απο τα δυο αυτα γαλατα ειναι πιο βαρυ το frezylac pure; σε ποσο καιρο θα δειξει αποτελεσματα το frisolac/frisolac comfort ακομα βγαζει γουλιες ρευεται κ δεν εχει ενεργηθει. ευχαριστω

Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Θεωρώ, πως σε τέτοιου είδους θέματα πρέπει να συμβουλευόμαστε τον παιδίατρο κ μόνον!

jTRQp2.png KPxIp3.png

φυσικα κ ρωτησαμε τον παιδιατρο αυτος μας προτεινε αλλωστε κ το frisolac . απλα ρωταω αν καποιος εχει αποψη κ απο τα δυο γαλατα

φυσικα κ ρωτησαμε τον παιδιατρο αυτος μας προτεινε αλλωστε κ το frisolac . απλα ρωταω αν καποιος εχει αποψη κ απο τα δυο γαλατα

οκ...στον δικό μου frisolac 1 δίνω...δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής...στη φάση που είμαστε τώρα, μοιράζω την ποσότητα μεταξύ frisolac 1 κ frisomel 2 για να μην γίνει απότομη αλλαγή...για το άλλο δεν ξέρω να σου πω...απλά ότι αλλαγή παρατηρήσεις, καλό είναι να ενημερώσεις τον παιδίατρο...εγώ έτσι κάνω...κάποια στιγμή πχ. που έκανε αραιά κακά του το το έκανα πιο ελαφρύ...η αλλαγή γάλακτος σίγουρα θα χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες για να δείξει πως θα πάει...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Σε μας το comfort έπεφτε βαρύ αλλά έκανε πολλές αναγωγές και διάρροια. Καταλήξαμε humana ar και τέλος οι αναγωγές και οι γουλιες. Επίσης είναι πιο εύκολο χωνευτο.

Διαφημίσεις