Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαθέσιμη babysitter με συστάσεις...

Recommended Posts

από Σεπτέμβρη θα είναι διαθέσιμη η κοπέλα που μεγάλωσε την κόρη μου, στη συνέχεια τον μεγάλο μου ανηψιό και που τώρα κρατάει τα δίδυμα παιδιά της αδερφής μου, πρόκειται για πολύ καλή κοπέλα, 38 ετών, μη καπνίστρια, υπεύθυνη και με αγάπη για τα παιδιά.

τη συστήνω με κλειστά τα μάτια, αφού την ξέρω τα τελευταία 5 χρόνια.

την αγαπάμε πολύ και ενδιαφερόμαστε να της βρούμε μια καλή οικογένεια που θα της φερθεί καλά.

Διαφημίσεις

Αν γνωρίζετε κάποια Μαμα που να ενδιαφέρεται, πραγματικά αξίζει τον κόπο να την ενημερώσετε ώστε να έρθουν σε επαφή.

Αν γνωρίζετε κάποια Μαμα που να ενδιαφέρεται, πραγματικά αξίζει τον κόπο να την ενημερώσετε ώστε να έρθουν σε επαφή.

Σε ποια περιοχή μένει?

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
Καμμιά μανούλα που να ενδιαφέρεται;;

Καλησπερα, εγώ θα ενδιαφερομουν για κυρία εσωτερική για δύο παιδάκια 2 χρονών και πέντε μηνών. Ευχαριστω

Καλησπέρα. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει εδώ την οικογένεια της (άντρα και 2 παιδια) οπότε δε νομίζω οτι ενδιαφέρεται για εσωτερική εργασία. Ενδιαφερεται για full time, ακόμη και Σ/Κ, αλλά να γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της.

Μου στέλνεις πμ λεπτομέρειες?Τι ακριβώς σου κάνε στο σπίτι πως φεροταν με τα παιδια τι ανθρώπος είναι ?τι ωράριο και πόσα χρήματα ?

Διαφημίσεις

Μου στέλνεις πμ λεπτομέρειες?Τι ακριβώς σου κάνε στο σπίτι πως φεροταν με τα παιδια τι ανθρώπος είναι ?τι ωράριο και πόσα χρήματα ?

Έστειλα pm

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου

Παρακαλώ! Σου εύχομαι να βρεις ο,τι ψάχνεις γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον να εμπιστευτείς τα παιδια σου.

• 1 year later...
  • 4 years later...

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη δημοσίευση αν η κυρία στην οποία αναφέρεστε είναι διαθέσιμη θα με ενδιέφερε . Ειμαι νέα μαμά με δίδυμα αγοράκια 12 μηνών και σε λίγο καιρό ξεκινάω δουλειά οποτε χρειάζομαι έναν άνθρωπο για βοήθεια . Το τηλέφωνο μου είναι 697 4407494. Ευχαριστώ