Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη και παρετηση απο την ΔΟΥΛΕΙΑ???

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!γραφω μετα απο πολυυυυυ καιρο.....προκειται να κανω εξωσωματικη με δανεικο ...ειμαι 33...στο κεντρο που παω εχουμε μπει σε μια ευθεια κ αναζητηση κ πανω κατω ιουλιο θ ξεκινησω...ΟΜΩς εγω σαν αγχωδης τυπος αντι να αγχωνομαι γ την ολη διαδικασια αγχωνομαι γ την δουλεια....εδω κ 10 χρονια εργαζομαι σε παιδικο σταθμο ειμαι μονο ενα ατομο προσωπικο κ αναγκαζομαι ν παρετηθω γι δυσκολες συνθηκες (πεφτω σηκωνω βαρη..κ.λ.π...) αλλα κ γιατι δεν μπορω να παρω εστω μια ωρα αδεια να παω να κανω μια εξεταση....ειμαι απο κρητη ..γ να παω στην εδοκρινολογο μου Αθηνα πρεπει να κανω ολοκληρη σκευωρια γ να παρω αδεια κ να ανεβω,,,,δεν μπορω να σηκωσω ολο αυτο το ψυχολογικο φορτια μαζι με την αβεβαιοτητα της εξωσωματικης απο την αλλη ομως ΤΡΟΜΑΖΩ στην αναμονη χωρις δουλεια...στην ανεργεια.....ολα στο κεφαλι μου χορευουν!!! συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα πειτε μου την γνωμη σας μεσα απο την εμπειρια σας....ευχαριστω πολυ πολυ!!:P

Διαφημίσεις

Γειά σου. Το καλυτερο θα ταν να μεινεις εγκυος κ να παρεις αμεσως αναρρωτικη. Οσο για τους υπερηχους το απόγευμα, όταν τελειώνεις ή πριν τη δουλεια. Μετα την ΕΤ σιγουρα αδεια, τη δικαιούσαι αλλωστε.

Αν παλι δεν μπορεις, εσυ ξερεις καλυτερα...ευχομαι να πετυχεις κ να πανε τα πραγματα όπως τα θελεις.

Αλήθεια γιατι δανεικό από τοσο μικρή;

Κανεις μια υπεράνθρωπη προσπαθεια πας με δανεικά. Προφανώς αυτην την στιγμή στην ζωή σου ειναι το πιο σημαντικό να κανεις ένα παιδάκι. Πιάσε τους ιδιοκτήτες του σταθμού και μιλα τους ειλικρινά. Μπορει οι ίδιοι να σε βοηθήσουν και να σου βρουν την λύση. Να φύγεις έχοντας καλές σχέσεις για να μην κλείσεις την πόρτα σε μελλοντική συνεργασία.

Και ύστερα τον Αύγουστο δεν θα ειναι κλειστό το σχολείο να κανεις τότε την προσπαθεια σου?

AX kοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ γ την αμεση απαντηση σας...δυστοιχως η υπευθυνη του σταθμου ξερει τ προβλημα υγεια μου κ ειναι κατα της εξωσωματικης δεν τ ασπαζεται κ η αλλη κοπελα π ειχαμε εκανε τ λαθος κ ειπε οτι θ κανει προσπαθεια κ την εδειωξε...εγω το παιζω ανετη οτι δεν εχω σκοπο ν κανω κ ετσι ειμαι εκει τοσα χρονια...MarianS παω με δανεικο λογω δευτερογενης αμοινοροιας απο τα 22 δεν εχω περιοδο μονο τεχνιτη..οποτε μονοδρομος.... απλα πνηγομαι γιατι θελω να παω να κανω ενα σωρρο εξετασεις και στην αιματολογο π παω γιατι εχω κ αυτοανοσα...κ δεν μπορω να παρω αδεια δεν μ δεινει !

AX kοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ γ την αμεση απαντηση σας...δυστοιχως η υπευθυνη του σταθμου ξερει τ προβλημα υγεια μου κ ειναι κατα της εξωσωματικης δεν τ ασπαζεται κ η αλλη κοπελα π ειχαμε εκανε τ λαθος κ ειπε οτι θ κανει προσπαθεια κ την εδειωξε...εγω το παιζω ανετη οτι δεν εχω σκοπο ν κανω κ ετσι ειμαι εκει τοσα χρονια...MarianS παω με δανεικο λογω δευτερογενης αμοινοροιας απο τα 22 δεν εχω περιοδο μονο τεχνιτη..οποτε μονοδρομος.... απλα πνηγομαι γιατι θελω να παω να κανω ενα σωρρο εξετασεις και στην αιματολογο π παω γιατι εχω κ αυτοανοσα...κ δεν μπορω να παρω αδεια δεν μ δεινει !

Εντάξει δεν εχω λόγια. Τι θα πει δεν ασπάζεται την εξωσωματική???

Δεν ξέρω τι ευκαιρίες για δουλειά υπάρχουν στο νησί, αλλα πως να το κάνουμε τωρα πρεπει να βάλεις τον στόχο σου πάνω απ όλα. Να πεις οτι για 1-2 χρόνια θα προσπαθήσεις να κανεις παιδί

, δουλειά θα βρεις και αργότερα προϋπηρεσία εχεις άλλωστε. Ελπίζω να αντέχετε οικονομικά.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!γραφω μετα απο πολυυυυυ καιρο.....προκειται να κανω εξωσωματικη με δανεικο ...ειμαι 33...στο κεντρο που παω εχουμε μπει σε μια ευθεια κ αναζητηση κ πανω κατω ιουλιο θ ξεκινησω...ΟΜΩς εγω σαν αγχωδης τυπος αντι να αγχωνομαι γ την ολη διαδικασια αγχωνομαι γ την δουλεια....εδω κ 10 χρονια εργαζομαι σε παιδικο σταθμο ειμαι μονο ενα ατομο προσωπικο κ αναγκαζομαι ν παρετηθω γι δυσκολες συνθηκες (πεφτω σηκωνω βαρη..κ.λ.π...) αλλα κ γιατι δεν μπορω να παρω εστω μια ωρα αδεια να παω να κανω μια εξεταση....ειμαι απο κρητη ..γ να παω στην εδοκρινολογο μου Αθηνα πρεπει να κανω ολοκληρη σκευωρια γ να παρω αδεια κ να ανεβω,,,,δεν μπορω να σηκωσω ολο αυτο το ψυχολογικο φορτια μαζι με την αβεβαιοτητα της εξωσωματικης απο την αλλη ομως ΤΡΟΜΑΖΩ στην αναμονη χωρις δουλεια...στην ανεργεια.....ολα στο κεφαλι μου χορευουν!!! συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα πειτε μου την γνωμη σας μεσα απο την εμπειρια σας....ευχαριστω πολυ πολυ!!:P

Κοριτσάκι μου γλυκό οι υπέρηχοι συνήθως γινονται το πρωί για να δίνεις και αιμα για τις ορμονικές εξετασεις... Από ότι καταλαβαίνω η εργοδότρια σου είναι απαράδεκτη... Στη θέση σου θα έφευγα αν φυσικά επαρκεί ο μισθός του συζύγου ή υπάρχει κάποια βοήθεια από τους γονείς. Δώσε βαρύτητα στο στόχο σου!!! Καλή επιτυχία στη προσπάθειά σου!!!! Είναι πολύ όμορφο να δουλεύει κανείς με παιδιά (το λέω από προσωπική εμπειρία) αλλά είναι καιρός να κάνουμε κι εμείς τα δικά μας! :) :) :)

I 'm a happy twin mom

αχ κοριτσακι μου τι εχεις τραβήξει!!!

ειναι βαρυ το φορτίο σίγουρα πιστεύω πρεπει λιγο ψυχραιμα να τα ζυγισεις και να αποφασισεις με τον αντρα σου, ισως να το συζητουσες και με τον γιατρο σου να τα δειτε ολα βημα βημα!!!

εγω επελεξα περίοδο της δικης μου εξωσωματικης λογο τουριστικής σεζον οταν ηταν ήσυχα!!!! αυτο που λεει η Καντι οταν θα κλεισουν για διακοπές;;;;

αν και οι ενεσεις στις τουαλετες της δουλειάς δεν ηταν καθόλου ευχάριστο μπορω να πω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τουλάχιστον δεν θα κανεις διεγερση....

η δικη μου αποψη ειναι τιποτα απο την καθημερινότητα μας δεν πρεπει να αλλαζει για μια εξωσωματικη!!!! εκτος και αν δεν περνας καλα στη δουλειά οποτε πιεζεσε ούτως ή άλλως :roll::roll:

εμενα προσωπικά οι μερες που δουλευα ηταν πολυ πιο ευκολες και ευχάριστες στη διεγερση απο τις μερες μετα την μεταφορα που πηρα αδεια και έπρεπε να ειμαι σπιτι και οτι και αν εκανα σκεφτόμουν τωρα ειμαι δεν ειμαι έγκυος!!!!

αυτη τη φορα δεν πρόκειται θα συνεχισω την καθημερινότητα μου κανονικα:mrgreen:

Σου Ευχομαι Μια Μεγαλη και Φουσκομενη Κοιλιτσα οτι και αν κανεις τελικά!!! αυτο με τη περίοδο δεν το ηξερα καν οτι μπορει να συμβεί:-(

Καλημέρα!!! Στην δουλειά κλείνουμε μόνο 2 εβδομάδες τον Αύγουστο...το θέμα γ μένα νομίζω είμαι τ ψυχολογικό...αν κ είμαι παιδικός σταθμός... Μόνο τ παιδιά είναι ή χαρά...όλα τ αλλά πολύ σκληρά μου μιλάνε άσχημα κ γενικά δεν αναγνωρίζουν ότι προσφέρω...αυτό τ λιγότερο...το παλευεις...εγώ δεν μπορώ π πρέπει ν πάω ν κάνω ένα σωρό εξετασεις κ δεν έχω ρεπό!! Δουλεύω από 7 τ πρωί έως 3 κ έτσι δεν μπορώ τ πρωινά...σας προιζω αλλά νιώθω τόση πίεση....δεν μ φτάνει το βάρος της εξωσωματικής έχουμε κ τους εξωγενείς παράγοντες!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Καλημερα σε όλες κ καλή μας δύναμη!!!

Αφου είναι τοσο σκληρη όσο λες, να κανεις αυτά που μπορεις από τον νομο και μη νοιαζεσαι τι θα πει εκεινη. Π.χ. Παρε αναρρωτική και πηγαινε κανε τις εξετασεις που θες. Κερδισε χρόνο όσο μπορεις ώστε να μπορεις να παρεις αναρρωτική μετα.

Ετσι κι αλλιως, από αυτά που ειπες, ακομα και να παραιτηθείς η σχεση με αυτή χαλαει και δεν είναι σιγουρο αν σε ξαναπαρει μετα.

Καλημέρα και από μένα! Αυτό που εχεις ξεκινήσει είναι ο σημαντικότερος σκοπός της ζωης σου! Δεν διαφωνώ πως διανύουμε ως χώρα και ο κάθε ένας μας ξεχωριστά περίοδο μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας, πολλές φορές και ανέχειας και η ενεργεία κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πανω από τα κεφάλια μας..εσυ εχεις μια αξιοπρεπή δουλειά που σίγουρα σε γεμίζει, ίσως όταν με το καλο γινεις μανούλα και θελήσεις να επανενταχτείς στη αγορά εργασίας δεν θα βρεις μια αντίστοιχη δουλειά. Όμως τιποτα δεν μπορει να συγκριθεί με το άγχος και τον πόνο που εχεις τωρα, με τη λαχταρά σου για ένα παιδάκι!! Είναι μεγάλη η δοκιμασία αυτη που περνας τωρα και δεν συγκρίνεται με καμια δουλειά κατά τη γνώμη μου!καλο θα ήταν να μην παρατηθείς και να απολαμβάνεις τα εργασιακά και ασφαλιστικά σου δικαιώματα ολο αυτό το δαστημα που προσπαθεις και όταν με το καλο μινεις έγκυος αλλα αφού αντιμετωπίζεις τέτοιες δυσκολίες με την εργοδοσία σου νομίζω πως ισως δεν εχεις άλλη επιλογη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι και από εμένα. Εμένα η απόψη μου είναι να μην παραιτηθείς από μόνη σου, ξεκίνα την διαδικασία σου, πάρε τις αναρρωτικές σου (ότι δικαιούσαι τέλος πάντων από τον νόμο) και αν δεν της αρέσει ας σε διώξει εκείνη (τουλάχιστον να πάρεις και την όποια αποζημίωση μπορεί να δικαιούσαι). Έχεις δικαίωμα σε άδεια κανονική, έχεις δικαίωμα σε αναρρωτική, αυτή προφανώς βλέπει ότι δεν μιλάς και σε εκμεταλλεύεται. Δηλαδή αν δεν είχες κάποιο πρόβλημα και έμενες έγκυος τι θα σου έλεγε? Γενικότερα είναι απαράδεκτη η εν λόγω κυρία αλλά μην μασάς. Όλα καλά σου εύχομαι!!!

Καλημέρα κορίτσι και από εμένα. Εμένα η απόψη μου είναι να μην παραιτηθείς από μόνη σου, ξεκίνα την διαδικασία σου, πάρε τις αναρρωτικές σου (ότι δικαιούσαι τέλος πάντων από τον νόμο) και αν δεν της αρέσει ας σε διώξει εκείνη (τουλάχιστον να πάρεις και την όποια αποζημίωση μπορεί να δικαιούσαι). Έχεις δικαίωμα σε άδεια κανονική, έχεις δικαίωμα σε αναρρωτική, αυτή προφανώς βλέπει ότι δεν μιλάς και σε εκμεταλλεύεται. Δηλαδή αν δεν είχες κάποιο πρόβλημα και έμενες έγκυος τι θα σου έλεγε? Γενικότερα είναι απαράδεκτη η εν λόγω κυρία αλλά μην μασάς. Όλα καλά σου εύχομαι!!!

Συμφωνώ κι επαυξάνω !!

κοριτσια

ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειπα οτι σταματαω γι λογους υγειας.....

της κακο πηγε αφου εκει ημουν η δουλαρα.....

το μονο καλο αν δεν αλλαξει κατι ειναι οτι θα μπω ταμειο....θα την κανουμε απολυση....

οποτε ευκαιρια να χαλαρωσω αν προλαβω ενα μηνα κ να ξεκινησω κ γω....

η ηρεμια που εχω δεν την αλλαζω τωρα με τιποτα!!!!!!!!!!

καλη επιτυχια σε ολες κ ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια

ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειπα οτι σταματαω γι λογους υγειας.....

της κακο πηγε αφου εκει ημουν η δουλαρα.....

το μονο καλο αν δεν αλλαξει κατι ειναι οτι θα μπω ταμειο....θα την κανουμε απολυση....

οποτε ευκαιρια να χαλαρωσω αν προλαβω ενα μηνα κ να ξεκινησω κ γω....

η ηρεμια που εχω δεν την αλλαζω τωρα με τιποτα!!!!!!!!!!

καλη επιτυχια σε ολες κ ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!

Κορίτσι πολύ καλά έκανες! Στο διάστημα της αναμονής μετά την εμβρυομεταφορά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε να ειμαστε χαλαρές και ξεκούραστες! Αν μπεις και στο ταμείο ακόμη καλύτερα! Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom