Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μηπως ειναι νωρις για χοριακη???????

Recommended Posts

γεια σας! 10/3 τεπ. αν και δεν εχει σημασια γιατι εχω αστατο κυκλο λογω πολυκιστικων ετσι 2/4 εκανα ωορηξια (υπερηχο και τεστ).... ηρθαμε σ επαφη 1/4 2/4 3/4.. συμπτωμα κανενα. εκανα β χοριακη και ειναι 0. μηπως πηγα νωρις????? ο γιατρος μ ειπε οτι πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι την παρασκευη

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Παρα παρα πολλη νωρις!και γω συντροφισα με πολυκυστικες ειμαι (αλλα εχω ηδη γεννησει μια φορα και φευγουνε μετα μη ανυσηχεις) επαφη και γω με επιβεβαιωμενη ωορηξια 2 και 3.4 και χοριακη το λιγοτερο πρεπει σε 14 μερες. Εχω κανει και γω ποστ και με βοηθησαν τα κοριτσια εδω! Στις 16 να πας να κανεις αλλα επειδη νομιζω πεφτει παρασκευη πηγενε απο δευτερα!το ξερω η αναμονη σκοτωνει!απο συμπτωματα πως εισαι?

καλησπερα. και σ ευχαριστω για την απαντηση. κ εγω εχω ενα παιδακι. στο οποιο δεν προσπαθησα στην κυριολεξια μια φορα. και τωρα με πηρε απο κατω. νιωθω το στηθος μου καπως. εχω υγρα αοσμα μεσα στην ημερα και ηπια πονακια περιοδου.....16/4 αν δεν εχω περιοδο θα παω για χοριακη.... εσυ ποτε θα πας?????????? αχ τι αγχος!

Από αυτά που έχω διαβάσει για την χοριακή, δείχνει θετική στις 10 μέρες μετά την σύλληψη στο 90% των περιπτώσεων. Σε ένα 10% ακόμη, αυτό φαίνεται στις 11 μέρες.

Εγώ προσωπικά έκανα τεστ του φαρμακείου 10 μέρες μετά την ωορρηξία (παρακολουθούσα με τεστάκια) και ήταν θετικό και χοριακή την επόμενη μέρα και έδειξε 30.

Βέβαια με αυτά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε αξίζει να το ξαναπροσπαθήσεις την Παρασκευή, ποτέ δεν ξέρεις!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Από αυτά που έχω διαβάσει για την χοριακή, δείχνει θετική στις 10 μέρες μετά την σύλληψη στο 90% των περιπτώσεων. Σε ένα 10% ακόμη, αυτό φαίνεται στις 11 μέρες.

Εγώ προσωπικά έκανα τεστ του φαρμακείου 10 μέρες μετά την ωορρηξία (παρακολουθούσα με τεστάκια) και ήταν θετικό και χοριακή την επόμενη μέρα και έδειξε 30.

Βέβαια με αυτά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε αξίζει να το ξαναπροσπαθήσεις την Παρασκευή, ποτέ δεν ξέρεις!

Εμενα χοριακη ηταν 74 στην πρωτη εγκυμοσύνη στις 3 μερες καθυστερηση.ειχε γινει η εμφυετευση μετα τις 10 μερες. Δηλαδη και για την κοπελα και για μενα σημερα. Οποτε σιγοθρα θελει 2 μερες ακομα τουλαχιστον

Διαφημίσεις

καλησπερα. και σ ευχαριστω για την απαντηση. κ εγω εχω ενα παιδακι. στο οποιο δεν προσπαθησα στην κυριολεξια μια φορα. και τωρα με πηρε απο κατω. νιωθω το στηθος μου καπως. εχω υγρα αοσμα μεσα στην ημερα και ηπια πονακια περιοδου.....16/4 αν δεν εχω περιοδο θα παω για χοριακη.... εσυ ποτε θα πας?????????? αχ τι αγχος!

Δευτερα θα παω αν και εχω hometest τεστ εγκυμοσυνης και θα τα κανω πιο πριν. Αν και τα ρημαδια ενα θετικο δε μου δειξαν ποτε. Μονο τα predictor.

εγω στο πρωτο παιδι...ωορηξια δεν ξερω ποτε εκανα 12 μερες μετα την τελευταια επαφη (γιατι οι επαφες ηταν συγκεκριμενες) και 14 μερες απο την πρωτη πηγα για χοριακη και βγηκε 3... μετα 25 μετα 1200 και γεννησα 41 εβδομαδες....τι θελω να πω οτι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος δε ξερει κανενας (εκτος απο την εξωσωματικη που ειναι αλλη διαδικασια) ποτε ακριβως γινεται ωορηξια.... εγω προσωπικα πιστευω οτι καποια στιγμη θα μ ερθει περιοδος...γιατι με 0 χοριακη δεν παυει να ειναι 0... ωστοσο τη δευτερα αν δεν εχω αδιαθετησει θα κανω αλλη μια και βλεπουμε . καλη επιτυχια σε ολες!

καλησπερα

Με εξακριβωμενη ωορρηξια με τεστ και υπερηχο στις 2/4....14-16μερες μετα φτανουμε στις 18/4! Αρα εισαι μια βδομαδα πριν που εκανες χοριακη, νωρις νομιζω...

Καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

καλησπερα

Με εξακριβωμενη ωορρηξια με τεστ και υπερηχο στις 2/4....14-16μερες μετα φτανουμε στις 18/4! Αρα εισαι μια βδομαδα πριν που εκανες χοριακη, νωρις νομιζω...

Καλη επιτυχια!

μακαρι να εχεις δικιο....και να ειναι καθυστερημενη η συλληψη....αλλα εγω οταν ειδα 0 χοριακη ειπα οκ τελος....καλα αν θετικοποιηθει θα σας ενημερωσω εννοειται.... μου δινεται ελπιδες <3

Εκανα βλακεια και γω πεννυ και κοριτσια. Ξυπνησα και εκανα εμετο και ολα γυριζαν γυρω μου. Ποτε δε κανω εμετο μονο στην πρωτη εγκυμοσύνη. Εκανα hometest αρνητικο βγηκε και πηγα και εκανα χοριακη και μου λεει η μικροβιολογος εισαι οριακα μπορει να μη δειξει αλλα anyway εγω την εκανα. Ολο χαζομαρες κανω! 11 μερες μετα τη συλληψη... απλως θεωρησα οτι για να εχω συμπτωματα υπαρχει χοριακη ορμονη μεσα μου... θα σας πω το απόγευμα

Εκανα βλακεια και γω πεννυ και κοριτσια. Ξυπνησα και εκανα εμετο και ολα γυριζαν γυρω μου. Ποτε δε κανω εμετο μονο στην πρωτη εγκυμοσύνη. Εκανα hometest αρνητικο βγηκε και πηγα και εκανα χοριακη και μου λεει η μικροβιολογος εισαι οριακα μπορει να μη δειξει αλλα anyway εγω την εκανα. Ολο χαζομαρες κανω! 11 μερες μετα τη συλληψη... απλως θεωρησα οτι για να εχω συμπτωματα υπαρχει χοριακη ορμονη μεσα μου... θα σας πω το απόγευμα

lilika26 πηγα να παρω κρεμα για ανακουφιση απο οδοντοφυια σημερα στο φαρμακειο.... παιρνει μπορστα μου μια κοπελα clear blue. λεω θα παρω το διπλο και σκεφτομαι παραλληλα με 0 χοριακη προχθες τι πας να κανεις να πεταξεις αλλα 15 ευρω???? τεσπα το παιρνω παω σπιτι το κανω με πρωτα πρωινα γιατι δν προλαβα να παω τουαλετα το πρωι (ελεος με αυτες τις λεπτομεριες) το κανω και βλεπω την καθετη γραμμη ισα ισα να αχνιζει με γυμνο ματι οταν λεμε ισα ισα και ο συζυγος π τα κοροιδευει αυτα μ λεει κατι φαινεται αλλα μη δινεις σημασια......10 το πρωι εδινα αιμα παλι για χοριακη σημερα. 6 το απογευμα θα την εχω με mail..... υπαρχουν και χειροτερες ανυπομονες σαν εμενα......ειμαι να σκασω απο το αγχος... αν βγει αρνητικη παλι θα νιωσω απαισια!

Διαφημίσεις

περιμενω νεα σου!!!!!!!!!!!!! μολις το δω θα θα σας ενημερωσω!

Εγώ κορίτσια είχα Τελ 22 Μαρτίου την 16 μέρα είχα ωορηξια και μετά από 5 μέρες έκανα χοριακη μου βγήκε 2 λέτε να έγινε τίποτα ή βλακείες λέω??

Χοριακη μετα απο πεντε μερες απο την ωορηξια δεν υφίσταται. Μπορει να γινει η εμφυτευση και μετα απο 12 μερες (συνηθως στην 9η γινεται). Η χοριακη φαινεται οριακά στην 10η μερα. Μου ταλεγε η μικροβιολογος το πρωι

Εγώ κορίτσια είχα Τελ 22 Μαρτίου την 16 μέρα είχα ωορηξια και μετά από 5 μέρες έκανα χοριακη μου βγήκε 2 λέτε να έγινε τίποτα ή βλακείες λέω??

πηγες εξαιρετικα νωρις . αν εννοεις οτι πηγες 5 μερες μετα την ωορηξια και σου βγηκε 2. επανελαβε σε 48 ωρες . 48 ομως οχι λιγοτερο και δες αν ανεβαινει....στην αρχη να ξερεις οτι ο οργνισμος ζοριζεται πολυ να ανεβασει την ορμονη μετα τις 25 μοναδες η χοριακη εκτοξευεται.. εγω ειχα φιλη που με χοριακη 1,7 γεννησε διδυμα αλλα πηγε νωρις και αυτη! ολα καλα να σου πανε!αληθεια απο καρδιας!

παντως απο συμπτωματα... το μονο που παρατηρω ειναι υπνηλια θελω να κοιμαμαι πραγματικα πολυ. ελαχιστη αναγουλα . το στηθος πρησμενο , 36,8 που δεν θεωρειται και wow δεκατα το απογευμα ανεβαζω μεχρι και 37,3....αλλα μεχρι να βγει η χοριακη δεν πιστευω τιποτα!!!!! απλα αναμενω....αχ αυτο το γλυκο αγχος

πηγες εξαιρετικα νωρις . αν εννοεις οτι πηγες 5 μερες μετα την ωορηξια και σου βγηκε 2. επανελαβε σε 48 ωρες . 48 ομως οχι λιγοτερο και δες αν ανεβαινει....στην αρχη να ξερεις οτι ο οργνισμος ζοριζεται πολυ να ανεβασει την ορμονη μετα τις 25 μοναδες η χοριακη εκτοξευεται.. εγω ειχα φιλη που με χοριακη 1,7 γεννησε διδυμα αλλα πηγε νωρις και αυτη! ολα καλα να σου πανε!αληθεια απο καρδιας!

Κορίτσια εμένα το στήθος μου από την ωορηξια ήταν λίγο ορισμένο και μεχρι και τώρα παραμένει πρισμενο που είμαι στην 24 μέρα του κύκλου ωορηξια έκανα την 16 είναι καλό η κακό??

Ναι την 5 μέρα της σύλληψης πήγα σήμερα είναι 8 να πάω να την επαναλάβω??η να περιμένω??

Παιδια εγω εκανα εμετο και ολα γυριζαν γυρω μου οποτε ημουν σχετικα σιγουρη για το hometest αλλα βγηκε αρνητικο. Ε και πηγα και εκανα χοριακη. Ακομα χαλια ειμαι ζαλιζομαι

Παιδια εγω εκανα εμετο και ολα γυριζαν γυρω μου οποτε ημουν σχετικα σιγουρη για το hometest αλλα βγηκε αρνητικο. Ε και πηγα και εκανα χοριακη. Ακομα χαλια ειμαι ζαλιζομαι

Η χοριακη ποσω βγήκε??