Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νοσος παρκινσον,πως να το ψαξω?

Recommended Posts

καλησπερα

ξερει καποια κοπελα απο την οικογενεια της,αν υπηρχε ιστορικο παρκινσον, που πρεπει να απευθυνθουμε?ποιες εξετασεις?ποιος ειναι καλος γιατρος?

ο μπαμπας μου εδω και ενα εξαμηνο εχει βραχναδα στη φωνη,αρχισε να καμπουριαζει και μας ειπε τυχαια ο οφθαλμιατρος μηπως ειναι συμπτωματα παρκινσον και να παμε σε νευρολογο.Πηγαμε σε νευρολογο και χωρις εξετασεις ειπε οτι ειναι παρκινσον.Θεραπευεται?Οχι?Τι πρεπει να κανουμε?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

καλησπερα

ξερει καποια κοπελα απο την οικογενεια της,αν υπηρχε ιστορικο παρκινσον, που πρεπει να απευθυνθουμε?ποιες εξετασεις?ποιος ειναι καλος γιατρος?

ο μπαμπας μου εδω και ενα εξαμηνο εχει βραχναδα στη φωνη,αρχισε να καμπουριαζει και μας ειπε τυχαια ο οφθαλμιατρος μηπως ειναι συμπτωματα παρκινσον και να παμε σε νευρολογο.Πηγαμε σε νευρολογο και χωρις εξετασεις ειπε οτι ειναι παρκινσον.Θεραπευεται?Οχι?Τι πρεπει να κανουμε?

Δεν εχω πληροφορίες για την νόσο, αλλα μπορώ να σου συστήσω πολυ καλό νευρολόγο. Τον λένε τσιβγουλη και ειναι στο Αττικό αλλα έχει και έξω ιατρείο. Υπομονή και καλή συνέχεια όλα λύνονται.

Οχι δε θεραπευεται δυστυχως.Εχω στην οικογενεια μου ατομο που πασχει.Υπαρχει ενας καλος νευρολογος που ειδικευεται στο παρκινσον...θα σου πω αυριο το ονομα γιατι δεν μπορω να το θυμηθω αυτη τη στιγμη.Ο γιατρος θα του δωσει θεραπεια...επισης θα του δωσει καποιες ασκησεις που θα πρεπει να κανει και θα του πει τι να προσεχει στη διατροφη...η διατροφη παιζει μεγαλο ρολο και ακομα μεγαλυτερο ρολο παιζει η ψυχολογια.Τωρα καθε περιπτωση διαφερει.Το ατομο που εχουμε εμεις δυστυχως εχει χειροτερεψει πολυ σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα αλλα φταιει αυτος...αφενος γιατι τον εχει παρει απο κατω αφετερου γιατι δεν κανει οσα του εχει πει ο γιατρος.Δεν ειναι ευκολα τα πραγματα..λυπαμαι που το λεω.Τα φαρμακα ειναι πολλα και πολλες και οι παρενεργειες τους.Δε θελω να σου αναφερω συγκεκριμενα πραγματα γιατι οπως σου ξαναειπα καθε ατομο διαφερει...ο γιατρος θα σας τα πει καλυτερα.Αλλα πρεπει να πατε σε γιατρο αμεσα.Υπαρχει καποια επεμβαση η οποια γινεται και τοποθετουνται αν εχω καταλαβει καλα καποια ηλεκτροδια στο κεφαλι τα οποια βοηθανε σε μεγαλο βαθμο τον ασθενη...ομως δεν ειναι ολοι οι ασθενεις καταλληλοι για να τους γινει η επεμβαση.Πρεπει να μιλησετε με το γιατρο.Να ειστε διπλα του και να τον στηριζετε με πολυ υπομονη γιατι πιστεψε με θα χρειαστει στηριξη και βοηθεια.Μακαρι να βγω λαθος.Αυριο το πρωι θα σου στειλωνα σου πω το ονομα του γιατρου.