Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεογέννητο και ταξίδι με λεωφορείο

Recommended Posts

Καλησπέρα ... Εδώ και 1μιση μήνα έχω ένα πανέμορφο αγοράκι ... για κάποιον σοβαρό λόγο όμως θέλω να ταξιδέψω μαζί του με κάποιο λεωφορείο ... πόσο ασφαλές είναι αυτό ? Υπάρχει κίνδυνος για κάποιο μικρόβιο απο την πολυκοσμία ??:(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ... Εδώ και 1μιση μήνα έχω ένα πανέμορφο αγοράκι ... για κάποιον σοβαρό λόγο όμως θέλω να ταξιδέψω μαζί του με κάποιο λεωφορείο ... πόσο ασφαλές είναι αυτό ? Υπάρχει κίνδυνος για κάποιο μικρόβιο απο την πολυκοσμία ??:(

Καλησπερα! Να σου ζησει!

Δεν υπαρχει αλλος τροπος να ταξιδεψετε;

Δεν ειναι και πολυ ασφαλες γιατι πρωτον δεν θα εχεις καρεκλακι αυτοκινητου για να δεθει το μωρο και δευτερον δεν ειναι ο,τι καλυτερο τετοια εποχη που εχουν εξαρση οι γριπες και οι ιωσεις να κλειστει μεσα σε κοσμο για τοσες ωρες...αληθεια, ποσες ωρες ειναι το ταξιδι;

Φανταζομαι οτι αν δεν υπαρχει με τιποτα αλλος τροπος να ταξιδεψετε και ειναι λογος ζωης και θανατου, τοτε θα πας με το λεωφορειο, σωστα;

Της μαμας το γαλατακι, καθε σταλα και φλουρακι! :wink:

Επισης, κανε ενα τηλεφωνημα στα κτελ και ρωτησε τους τι προβλεπεται για τα μωρα ταξιδιωτες, απο αποψη ασφαλειας...ποιες οι παροχες τους δηλαδη....

πρωτον δεν θα εχεις καρεκλακι αυτοκινητου για να δεθει το μωρο

Έχω ταξιδέψει πολλές φορές με το γιό μου μικρό (3 μηνών αν δε κάνω λάθος η πρώτη φορά) με λεωφορείο, με το καθισματακι αυτοκινήτου (αυτό που μπαίνει και στο καρότσι). 3 ώρες απόσταση, για το πατρικό μου. Το καθισματάκι στη θέση προς το τζάμι κι εγώ απ'έξω. Δεν έδενε βέβαια όπως δένει στο αυτοκίνητο αλλά σφήνωνε κάπως με το μπροστινό κάθισμα. Συνήθως δεν ήταν γεμάτο και μου έδιναν μια έξτρα θέση χωρίς να την πληρώσω.

και δευτερον δεν ειναι ο,τι καλυτερο τετοια εποχη που εχουν εξαρση οι γριπες και οι ιωσεις να κλειστει μεσα σε κοσμο για τοσες ωρες...

Εδώ συμφωνώ. Δε θα διαφωνούσα να ταξιδέψει παιδί ενάμισι μηνών Ιούνιο, ας πούμε. Αλλά πολλές ιώσεις αυτή την εποχή βρε παιδί μου. Δε ρωτάς και τον παιδίατρό σας?

Να σου ζήσει!

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Πω πω, μεγα λαθος αυτο!!!

Το να μην δενει το καθισματακι στο καθισμα και ποσω μαλλον να σφηνωνεται μεταξυ 2 καθισματων ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο σε περιπτωση τρακαρισματος....

Πολλες φορες δεν το καταλαβαινουμε αλλα πραγματικα ειναι αμελεια απο μερους μας να κανουμε κατι τετοιο. Μπορει καλλιστα να κοστισει και την ζωη του παιδιου μας!!! Δεν παιρνουμε ΠΟΤΕ και υπο ΚΑΜΜΙΑ συνθηκη τετοιο ρισκο!

Διαφημίσεις