Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψαχνω για παρεα με παιδακια που μενουν κοντα σε υμηττο-αγ.δημητριο-ηλιουπολη

Recommended Posts

Γεια σας!

Εχω δυο παιδακια εναμισι και τριων ετων. Το 3 ετων ειναι κοριτσακι γκρινιαρικο οταν κατι το ενοχλει (πχ οταν νυσταζει) αλλα σε γενικες καλοβολο πειθαρχημενο παιδακι. Το εναμισι ειναι αγορακι, πολυ καλο μωρακι καθολου δυσκολο, τρωει μια χαρα και εχει μαθει κοιμαται στο προγραμμα του, περπαταει λεει αρκετες λεξουλες. Το μεγαλο μιλαει πολυ καλα, κανεις κανονικα διαλογο μαζι του...

Αυτα ηταν λιγα λογια για τα παιδια μου, και ο λογος που τα εγραψα ειναι γιατι ψαχνω παιδακια που να μενουν σχετικα κοντα μας (εμεις μενουμε στο μετρο αγιο δημητριου πολυ κοντα, συνορα με υμηττο, η περιοχη λεγεται χαραυγη και ανηκει στο δημο αγ.δημητριου) για να κανουμε παρεα μαζι τους ειτε σε παιδικες χαρες, σε παιδοτοπους, σε μια βολτιτσα εξω γενικα η ακομα και στο σπιτι μας αν γνωριστουμε (εχουμε πολλααα παιχνιδια εδω θα ειναι σαν ενας κοινουργιος δωρεαν μικρος παιδοτοπακος για το παιδακι σας).

Η μεγαλη μου η κορη παει τα απογευματα σε ενα κεντρο δημιουργ απασχολησης και εχει λιγα παιδακια εκει αλλα μου ζηταει ενα "σχολειο" ε πολλα παιδακια, δηλ παιδικο σταθμο αλλα θα ηθελα να μη τη στειλω ακομα παιδικο σταθμο γιατι αφενος ειναι πολυ πιο ακριβοι απο το κεντρο απασχολησης που παει τωρα αφετερου θα λειπει πολλες ωρες και δεν εργαζομαι για να εχω αναγκη κατι τετοιο. Οποτε σκεφτηκα οτι ισως υπαρχουν κι αλλες μανουλες που να βρισκονται στην ιδια φαση με εμας, με παιδακι(α) που ζηταν παρεα και θελουν να κοινωνικοποιηθουν. μακαρι να ειναι και κοντα μας, αλλα ακομα κι αν δεν ειναι, εχουμε μεταφορικο μεσο.

Α ξεχασα, εχω και μια κυρια που ερχεται περιστασιακα και τα προσεχει, εδω στο σπιτι (δεν τα αφηνω μονα μαζι της, ειμαι κι εγω εδω απλα κανω διαφορες αλλες δουλιες).

:);)

Διαφημίσεις