Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μηπως ξερει καμια ποτε ξεκιναμε να χρησιμοποιουμε το παρκο?το μωρο μου εχει αρχισει να βαριεται το ριλαξ και θελει να καθεται καθιστο και οχι ξαπλωμενο παρολο που δεν μπορει ακομα να κρατησει ισρροπια χωρις μαξιλαρια.ειναι πολυ βιαστικος.εχω την εντυπωση οτι το παρκο θα του αρεσε γιατι θα του εδινε μια αισθηση ελευθεριας.καμια γνωμη??

03HJp2.png

Διαφημίσεις

εγω Dioni τον δικο μου απο πεντε μηνων τον εβαλα στο παρκο και πολυ του αρεσε.Ειχα κι αυτο το μαξιλαρι το μακρυ της εγκυμοσυνης το τυλιγα πισω απο την πλατη του για να μη γερνει σα βαρκα και τρελαινοταν.Με κρεμαστα απο πανω του και μια χαρα και να σου πω και κατι?ετσι εμαθε να καθεται πολυ γρηγορα και να σηκωνεται αφου εκανε εξασκηση.Εγω πιστευω οτι το παιδι θα σε καθοδηγησει.Θα δεις πως ευχαριστιεται καλυτερα.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Kι εμεις απο 4 μηνων ξεκινησαμε.Την εβαζα ανασκελα και εμαθε σιγα σιγα να γυριζει.Μετα στεκοταν μονη της καθιστη.Τωρα σηκωνεται κιολας.... :D:D

Ακολουθησε τις επιθυμιες-ρυθμους του μωρου και ολα θα πανε καλα

Kι εμεις απο 4 μηνων ξεκινησαμε.Την εβαζα ανασκελα και εμαθε σιγα σιγα να γυριζει.Μετα στεκοταν μονη της καθιστη.Τωρα σηκωνεται κιολας.... :D:D

Ακολουθησε τις επιθυμιες-ρυθμους του μωρου και ολα θα πανε καλα

Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα...με επίβλεψη πάντα!!

Και το mpizoudaki σωστά τα λέει..το παιδί θα σε καθοδηγήσει...

..και το ένστικτό σου...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

κι εγώ κάπου εκεί... 4-5 μηνων την έβαλα στο πάρκο. την έβαζα καθιστή και στήριζα την πλάτη της στο δίχτυ. εεε πότε πότε έπεφτε δεξιά ή αριστέρα. το έχει λατρεψει από τότε. κάθεται κια παίζει μόνη της με τις ώρες. εμένα της αρέσει να κοιμάται κι όλς εκεί. το προτιμάει από το κρεβατάκι της

age.png

• 1 year later...

σε μια βδομαδα θα κλεισει τους 4 μηνες.

προσπαθει να σηκωθει και καποιες φορες κρατωντας τα παιχνιδια της!

να παρουμε παρκο?

αισθανομαι οτι βαριεται λιγο το ριλαξ και τα παιχνιδια του.

ολο με αυτο παιζει.

τωρα ξεγελιεται με τα φωτακια απο το δεντρο!

προς τα Χριστουγεννα που θα ειναι 4,5 καλα θα ειναι?

εχετε καποιο να προτεινεται?

ξερετε τι πρεπει να προσεξω?

Εμεί κατηργήσαμε το ριλάξ στον 5ο μήνα , μόλις έμαθε να το φέρνει τούμπα (!) και το πάρκο το πήραμε στον 7ο όταν καθόταν πλέον , και βάλαμε και το μαξιλάρι θηλασμού στην αρχή για υποστήριξη μέσα στο πάρκο. Τώρα χοροπηδάει πάνω κάτω , στέκεται στηριζόμενος στο ένα χέρι και αρχίζω να πιστέυω ότι τελειώνουν οι μέρες του πάρκου...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλημέρα! Εγώ στο γιο μου είχα της chicco και ειμαι ευχαριστημένη. Πήρα και ενα εξτρα στρωματακι για να κοιμάται και σε κανένα ταξίδι και εμεινε σαν καινουριο και τώρα για την κόρη μου. Γενικά πρόσεξε να έχει θήκη μεταφοράς(βολεύει και στην αποθηκευση) και χαρούμενα χρώματα. Κάποια έχουν και αλλαξιέρα μα εγώ την θεώρησα περιττή. Όταν το αγοράζεις έλεγξε την σταθερότητά του γιατί μεγαλώνοντας θα χοροπηδάει εκεί μέσα. Ελπίζω να βοήθησα,να το χαίρεσαι το μικράκι σου

Υπάσχουν κάποια ππου έχουν πορτούλα στο πλάι με φερμουάρ. Εμένα αυτό με βόλεψε. Τώρα που είναι ενός η δικιά μου το έχουμε ανοιχτό με παιχνίδια μέσα και πηγαίνει και παίζει εκεί.

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι είχαμε το παρκοκρέβατο μέχρι τον έβδομο και τώρα το μαζέψαμε. Βασικά με το που άρχισε να μπουσουλάει στους 6 μήνες ήθελε να κάθεται στο πάρκο όλο και λιγότερο οπότε το μάζεψα γιατί απλά μας έπιανε χ'ωρο! Τώρα έχουμε κάνει το σαλόνι μας ένα τεράστιο πάρκο!!! Πάντως απο το 2ο μήνα κια μέχρι περίπου τους 7 που το είχα στημένο το ευχαριστήθηκα. Επεισή μένω σε μεζονέτα λειτουργούσε και σαν κρεβατάκι για ενδιάμεσους ύπνους, όταν κοιμόταν. Βέβαια στο τέλος το σύνδεσε με το παιχνίδι και δεν κοιμόταν εκει μ,έσα με τίποτα.