Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λαθος μετρηση της χοριακης, υπαρχει περιπτωση;

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια, καλη χρονια! Εχει τυχει σε καμια σας λανθασμενη μετρηση της χοριακης απο το μικροβιολογικο εργαστηριο; Εχω ενα κοριτσακι ηδη και ειχα μια αποβολη στις 6+6 πριν λιγους μηνες. Τωρα ειμαι παλι εγκυος αλλα παρολο που η χοριακη στην τελευταια μετρηση χτες ειχε αυξηθει ελαχιστα, παλι χτες στις 6 εβδομαδες ακριβως ειδαμε καρδουλα να αναβοσβηνει, που δεν το ειχαμε δει στις 5+4, παρα μονο σακο και λεκιθικο ασκο. Υπαρχει περιπτωση χωρις να αυξανεται η χοριακη αρκετα, να εξελισσεται η εγκυμοσυνη; Εχει τυχει σε καμια σας να γινει λαθος στη μετρηση; Δεν θελω να πιστεψω οτι θα χασω και αυτο το εμβρυακι ...

GqAdp2.png

Διαφημίσεις

γιατι μετρας ακομα χοριακη??δεν εχει κανενα νοημα...εχεις ηδη καρδιακη λειτουργια,η χοριακη δεν σου ειναι χρησιμη πια σαν εξεταση...

ευχομαι ολα να πανε καλα στην εγκυμοσυνη σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Η γυναικολογος με βαζει, προφανως λογω ιστορικου. Σημερα η χοριακη, 3 ημερες απο την προηγουμενη, δυστυχως δεν ανεβηκε σχεδον καθολου, μονο 30 μοναδες. Ωστοσο στον υπερηχο ειδαμε οτι και ο σακος εχει μεγαλωσει και το εμβρυακι ειναι ακομα εκει με χτυπους καρδιας που ακουσαμε. Μου ειπε να συνεχισω κανονικα τα φαρμακα, αλλα δεν βλεπω προκοπη ... δυστυχως! Λογικα θα παλλινδρομησει, ειναι θεμα χρονου!

GqAdp2.png

Διαφημίσεις

Η γυναικολογος με βαζει, προφανως λογω ιστορικου. Σημερα η χοριακη, 3 ημερες απο την προηγουμενη, δυστυχως δεν ανεβηκε σχεδον καθολου, μονο 30 μοναδες. Ωστοσο στον υπερηχο ειδαμε οτι και ο σακος εχει μεγαλωσει και το εμβρυακι ειναι ακομα εκει με χτυπους καρδιας που ακουσαμε. Μου ειπε να συνεχισω κανονικα τα φαρμακα, αλλα δεν βλεπω προκοπη ... δυστυχως! Λογικα θα παλλινδρομησει, ειναι θεμα χρονου!

Η γυναικολόγος σου ειναι άσχετη και σε κανει και ανησυχεις απο το πουθενά!!!! Κανένας δεν μετράει την χοριακή τωρα πια δεν εχει νόημα!!! Χαλάς τσάμπα τα λεφτά σου!

καμπανάκια χτυπανε για την γιατρό σου! Μήπως να την αλλάξεις; Με αυτο το αγχος θέλεις να συνεχίσεις την εγκυμοσυνη σου;

Υ.Γ δηλαδή δεν σε καθησύχασε καθολου;

Γειά σας κορίτσια.χρειάζομαι τη βοήθεια σάς.να σας θυμίσω τελευταία περίοδος 06.12..πρώτη χοριακη 04.01 118 δεύτερη χοριακη 249 07.01 249 τρίτη χοριακη 09.01 387 σήμερα τέταρτη χοριακη 11.01 464 μου είπε ο γιατρός ότι δεν πάει καλά και να κάνω μια τελαυταια την Πέμπτη που μας έρχεται έχει τύχει σε καμία σας??? Ίσως να είναι έξωμήτρίό έτσι μ έίπάν

Αντιπηκτικες οχι δεν μου εδωσε να κανω. Μου ειπε οτι προληπτικα αγωγη δεν εχει δωσει ποτε, που το συζητησαμε. Εχει κολλημα με τις χοριακες αυτη, λογικα οντως θα επρεπε να τις ειχε σταματησει (ευτυχως μου τις γραφει), αλλα πραγματικα με χοριακη κολλημενη στις 2000 μοναδες, που εστω οτι ανακαλυφθηκε τυχαια και δεν μπορει να παραβλεφθει, εχω ελπιδες να παει καλα η κυηση; Ουτε γυναικολογος ουτε μικροβιολογος κου εδωσαν ελπιδες ..

GqAdp2.png

Γειά σας κορίτσια.χρειάζομαι τη βοήθεια σάς.να σας θυμίσω τελευταία περίοδος 06.12..πρώτη χοριακη 04.01 118 δεύτερη χοριακη 249 07.01 249 τρίτη χοριακη 09.01 387 σήμερα τέταρτη χοριακη 11.01 464 μου είπε ο γιατρός ότι δεν πάει καλά και να κάνω μια τελαυταια την Πέμπτη που μας έρχεται έχει τύχει σε καμία σας??? Ίσως να είναι έξωμήτρίό έτσι μ έίπάν

η χοριακή είναι όντως χαμηλή. Πόσες μέρες κύκλο έχει συνήθως; Εγώ με ΤΗΠ 10/12 δηλαδή 4 ημέρες μετά από εσένα στις 12 το πρωί έκανα χοριακή 687 και μου φάνηκε αρκετά χαμηλή, περιμένω σήμερα την δεύτερη. Θεωρώ οτι για το αντίστοιχο διάστημα θα έπρεπε να είμαι πάνω από 1000. Πριν λίγο καιρό είχα μια εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε. Χοριακή 189 στις 32 ημέρες και μετά από 10 ημέρες αίμα και αποβολή. Η χοριακή τότε μετρήθηκε στο 300 που σημαίνει οτι είχε ανέβει και έπεσε μετά ή ανέβηκε λίγο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά

bA9gp3.png

Κορίτσια να σας ρωτησω κ γω.τελευταια περίοδο 5/12.αλλα ο κύκλος μου είναι 35μερες.εκανα χοριακη την δεύτερα κ βγήκε 323.είναι χαμηλή ή φυσιολογικα;

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτησω κ γω.τελευταια περίοδο 5/12.αλλα ο κύκλος μου είναι 35μερες.εκανα χοριακη την δεύτερα κ βγήκε 323.είναι χαμηλή ή φυσιολογικα;

Καλησπερα! Μια τιμη απο μονη της δεν λεει κι πολλα. Θα πρεπει να ξανακανεις χοριακη για να δεις αν αυξανεται φυσιολογικα. Θα μπορουσε να ειναι φυσιολογικη αλλα με την προυποθεση οτι αυξανεται οπως πρεπει. Υπερηχο εχεις κανει; αν ναι τι ειδατε;

Καλησπερα κοριτσια, καλη χρονια! Εχει τυχει σε καμια σας λανθασμενη μετρηση της χοριακης απο το μικροβιολογικο εργαστηριο; Εχω ενα κοριτσακι ηδη και ειχα μια αποβολη στις 6+6 πριν λιγους μηνες. Τωρα ειμαι παλι εγκυος αλλα παρολο που η χοριακη στην τελευταια μετρηση χτες ειχε αυξηθει ελαχιστα, παλι χτες στις 6 εβδομαδες ακριβως ειδαμε καρδουλα να αναβοσβηνει, που δεν το ειχαμε δει στις 5+4, παρα μονο σακο και λεκιθικο ασκο. Υπαρχει περιπτωση χωρις να αυξανεται η χοριακη αρκετα, να εξελισσεται η εγκυμοσυνη; Εχει τυχει σε καμια σας να γινει λαθος στη μετρηση; Δεν θελω να πιστεψω οτι θα χασω και αυτο το εμβρυακι ...

Sofia καλησπερα , 2 ημερες πριν τα Χριστουγεννα πηγαινα να κανονισω με τον γιατρο μου αποξεση για τους εξης λογους¨:

Ξεκινησα την πρωτη μου χοριακη με 3 μερες καθυστερηση 140 μοναδες μετα απο 3 ημερες η χοριακη ηταν 520 και ακολουθησαν χοριακες πολυ χειροτερες !Παιρνω τον γυναικολογο μου τηλ και μου λεει οτι δεν πανε καλα τα πραγματα. Αλλαζω γυναικολογο γιατι δεν μου πολυαρεσε ο προηγουμενος και μου λεει ελα την ταδε ημερομηνια να σε δω. Οταν πηγα με χοριακη 10176 ημουν 6εκαι 3ημ , μου κανει υπερηχο και μου λεει οτι βλεπει σακο και λεκιθικη ασκο αλλα η ηλικια της κυησης ηταν 5 εβδομαδων!Μου λεει μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη???? Με τπτ του λεω ο κυκλος μου ειναι στανταρ και επαφες ειχα μονο τις ταδε μερες! Το αποκλεισαμε και αυτο το ενδεχομενο.Παρολα αυτα μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα δω αιμα και να τον παρω τηλ αμεσως ωστοσο ομως ειπαμε να το παρακολουθουε και με χοριακες!Οι χοριακες που ακολουθησαν ητανε χαλια!! Η καλυτερη χοριακη μου ειχε αυξηση 30% σε 3 ημερες!Μου ειπε και ο γιατρος μου οτι παμε για παλλινδρομιση το πιο πιθανον και πηγα λοιπον να κανονισουμε την αποξεση !Πηγα λοιπον 7ε και 3 ημερ να κανονισω για την αποξεση! Και μου κανει υπερηχο... και ακουσαμε καρδια!!!! Το εμβρυο ητανε μια χαρα ηλικιακα και η καρδουλα του δυνατη δυνατη!! Ολα αυτα εγιναν γιατι ειχα μια μικρη αποκκοληση (χωρις αιμα) και για αυτο μας τρελανε!!! Ο γιατρος μου ειπε ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ και οτι η εγκυμοσυνη εξελισσεται φυσιολογικα!!Για αυτο μην αγχωνεσαι (οσο μπορεις ) και ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!

fairy_ μου είπε να μην ξανακανω χοριακη κ να πάω σε 2βδομαδες να με δει.είχα κ αλλες 2εγκυμοσυνες κ δ εκανα σε καμία χοριακη.μόνο θετικό τεστ φαρμακείου κ μετα απο 1-2βδομαδες στον υπέρηχο π ακουσαμε καρδουλα.απλα είδα το θέμα κ ήθελα να ακούσω μια γνώμη